Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 75 какво ще се случи?

1 коментар

Зайнеп хваща на тясно Бора с Есин. Емре разбира, че Бора не случайно се вмъква в живота на Зайнеп. Тарък признава пред всички, че обича Съла. Вижте още какво ще се случи в 75 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 4 юни 2021 по NOVA.

Зайнеп с изненада разбира, че Есин се среща с Бора

Зайнеп с изненада разбира, че Есин се среща с Бора

© atv

В 74 епизод на турския сериал „Не ме оставяй“ Емре решава да разбере, кой всъщност е Бора. Арзу казва на Емре, че май са сбъркали и Зайнеп е невинна. Тарък се изправя срещу баща си и му казва, че е постъпил отвратително със Съла.

Зайнеп хваща на тясно Бора с Есин

Бора и Есин се срещат, а Есин го моли да не я убива, като му казва, че като я убие няма да спечели нищо от това, но ако се обединят ще бъдат много силни... Бора и казва, че се е пошегувал и няма да я убива, докато му е полезна, но ще я накаже, защото е изпратила Джансу в неговия кабинет. Есин му казва да забрави за Джансу, а да помисли как да разделят Емре и Зайнеп, защото и двамата няма да се доберат до целите си, но Бора вижда Зайнеп и казва на Есин, да замълчи...

Зайнеп пита Бора, какво прави на това отдалечено място с Есин?

А виждаме, че Емре също ги следи и хваща Есин и я пита, какво общо има с Бора? Есин казва на Емре, че Бора и Зайнеп са заедно и се опитват да ги унищожат!

Мелтем не може да приеме раздялата на Тарък с нея.

Дженгиз пита Мелтем по какъв начин Съла използва Тарък? Защо не е взела неговия чек? Мелтем му казва, че не го е взела, защото иска да получи цялото богатство на Тарък. След разговора с Дженгиз, Мелтем е уверена, че се е отървала от Съла.

Зайнеп е бясна на Бора и му казва, че той знае нещо и също си играе с нея, а Бора и казва, че е искал да разбере, какво Есин е искала да каже на вечерята на Саяр. Зайнеп го пита, защо се интересува?

Бора и казва, че иска да я предпази, нервирана Зайнеп го пита, дали някой го е молил това да прави и тя сама може да се погрижи за себе си! В този момент се появява и Емре....


Емре казва на Бора, че ще разбере всичко за него и ще го унищожи!
Емре казва на Бора, че ще разбере всичко за него и ще го унищожи!
© atv
Тарък казва пред всички, че се е разделил с Мелтем и Съла е момичето, което ще обича до края на живота си
Тарък казва пред всички, че се е разделил с Мелтем и Съла е момичето, което ще обича до края на живота си
© atv

Сахер се обажда на Тарък и казва, че не може да се свърже с Съла, а Тарък и казва да не се безпокой, защото тя е до него!

Тарък казва пред всички, че се е разделил с Мелтем и Съла е момичето, което ще обича до края на живота си. Мелтем се нахвърля на Съла, а Тарък казва, че човекът, който трябва да си тръгне е тя!

Есин се прибира, а Джансу бясна на майка си, я пита, къде е била? Есин и отговоря, че където си иска... Джансу хвърля снимките, който взе от Бора и казва на майка си, хубавичко да погледне какви ги е свършила! Есин казва, че Бора на сила я е фотографирал, за да я изнудва.

Сахар пита брат си, как е могъл да повярва на лъжете на Мелтем, но са прекъснати от самата Мелтем, която започва своето представление, само и само да задържи Тарък, но дали ще успее да разчувства Джангиз и Сахер?

Есин е не знае какво ще прави, дори Джансу не и вярва, за Емре е главната заподозряна, а и много скоро Ведат ще я изгони от вкъщи... и си поставя за цал или тя ще унищожи Бора или той нея!


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 75 на 4 юни 2021 г.

"Не ме оставяй", епизод 76 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 76 какво ще се случи?

Научавайки истината от сестра си, Дженгиз гони Мелтем от фирмата. Есин влиза в дома на Бора и взема снимките и диктофона, с които я изнудваше. Вижте...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?