Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 57 какво ще се случи?

Добави коментар

Тарък решава да послуша сърцето си.... Независимо от това, което разбра Дженгиз смята, че Зайнеп е перфектният избор за бъдеща жена на сина му. Вижте още какво ще се случи в 57-ти епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 10 май 2021 по NOVA.

Зайнеп и Емре

Зайнеп и Емре

© atv

В 56-ти епизод на турския сериал „Не ме оставяй“ Мелтем е бясна, защото планът ѝ да опозори Съла отново се обърна срещу нея... Зайнеп пита Бора, дали не се познават, но тя да не си спомня?

Зайнеп ядосана на Емре, който постоянно и натяква, че има връзка с Бора потвърждава, че Бора е новият и приятел, и дали сега като го е разбрал, се чувства по-добре?!

Но техният разговор е чут от Бора..., който казва на Емре, да не закача неговото момиче, а той му пожелава късмет и му казва, че чака да види, колко бързо ще зареже и него!

Зайнеп се извинява на Бора и му казва, че всичко ще оправи, но той и казва, да остави нещата както са, така Емре няма да и досажда...

Хулия разбира, че Дженгиз не знае, защо са се разделили Емре и Зайнеп.

Тарък отвежда Съла от кафето, а тя освободена от всякакви задръжки от питието на Мелтем го пита, защо не я обича, защо я е довел в Анкара, да и каже, че е тъпа, затова не я харесва, но да не мълчи, но Тарък и казва, че не може нищо да и каже!

Зайнеп отива при Емре и го пита, след като е дежурна, дали има ли от нещо нужда, нали е негова асистентка, а той и казва да ходи да обере прахта в архива, но тя му казва, че това го няма в списъка със задачите й, а Емре я пита, какво включва нейния списък, тя му е асистент и той ѝ казва да почисти архива!

Тарък за пореден път разбира, колко чиста и невинна е Съла.
Есин отива при Арзу и казва, че Дженгиз е при Хулия..., а Сахер пита Есин как е разбрала, че брат ѝ е при майката на Зайнеп и защо е следила Дженгиз, Арзу също и задава този въпрос...

Арзу казва, че всичко, което прави го прави за най-добрата си приятелка, тя е искала да се срещне с Дженгиз, но тъй като не е успяла е тръгнала след него... Арзу я пита, за какво е искала да говори с мъжа й? Есин и отговоря, че искала да му разкаже за цялата истина за Зайнеп, която тя от дълго време не може да му каже!

Арзу и казва, че много пъти е и казвала, че Джангиз не трябва да знае за раздялата на Емре и Зайнеп, и бац без да я пита, ей така решила да му разкажа....

Есин пита Арзу, каква ще е разликата дали ще разбере от нея или от някой друг, той все пак ще разбере... и ако тя му разкажела, тя щяла да я защити, а сега не се знае, какви ще му ги наговори Хулия и казва, че вместо да се ядосва на нея, да се оади на Джангиз, за да спаси ситуацията, в която може да попаднат, заради Хулия... Сахер и казва да млъкне, как може да бъде такава безсрамна и безсъвестна жена, за коя се мисли тя, че да се намира в центъра на проблеми, които касаят нейното семейство и казва да напусне тяхната къща!

Есин пита Арзу, дали няма да я защити, но тя си мълчи... Сахер и казва, че знае, че тя иска да омъжи Джансу за Емре, но надали ще ѝ се получи...

Дженгиз казва на Хулия, че не може да повярва, че неговата жена е способна да направи това, а Хулия му казва, че не иска повече проблеми с неговото семейство. Зайнеп и без другото, заради тези глупости, много е изстрадала... Дженгиз казва, че ще отиде да поговори с жена си...

Тарък и Мелтем

Тарък и Мелтем

© atv
Дженгиз се прибира и казва на жена си и сестра си, че идва от Хулия, а Арзу го пита, какво му е разказала, а той и отвръща, какво ли е трябвало да му каже?

Дженгиз пита Арзу с какво е обидила майката на Хулия и Зайнеп, тя или Емре е направил нещо? Той и казва, че Емре и Зайнеп са се обичали много силно и за какво са се разделили? Арзу се нервира на Дженгиз, че не му вярва, че нищо не е направила, за да раздели Емре и Зайнеп и излаза от стаята, а Дженгиз пита сестра си, какво се случва с неговото семейство?

Съла се събужда на другия ден с ужасно главоболие и не си спомня нищо, и се надява, че не е направила някакви глупости...

Мелтем отново казва на Мехмед, че те със Съла са един за друг, независимо, че работите вчера не са станали така, както тя ги планирала, но Мехмед и казва да остави тази тема, и той е направил голяма грешка и е постъпил лошо със Съла.

Мелтем иска да разбере от Мехмед за родителите на Съла и го пита, дали има номера на баща й, но Мехмед и казва, че има този на човека, при който работи бащата на Съла.

Емре затрупва Зайнеп с работа, но в същото време чуват как Есин вика за помощ в салона, че Джансу е вдигнала висока температура, Емре и казва да не се притеснява, той ще я прегледа, след което казва на Зайнеп какви изследвания да и се направят....

Зайнеп казва на Емре, че Джансу е напълно здрава и те са тук, заради него, но Емре ѝ казва, да си върши работата.

Арзу казва на Дженгиз, че е против връзката на Зайнеп и Емре, защото в Истанбул, тя се е срещала със сина им, заради пари... Независимо от чутото Дженгиз, казва, че Зайнеп е възпитано момиче и е най-добрият избор за Емре...

Сахер казва на Тарък, че Съла е много млада и много добре, че той се грижи за нея, но тя може неправилно да разбере неговата загриженост... и Мелтем е права да го ревнува, защото и която и да е бела на нейно място, ще направи така... Сахер му казва, че тя е видяла, че Съла не му е само благодарна, но в нейния поглед се вижда нейната любов към него... Тарък пита леля си, за какво говори?

Сахер му отговоря, че това момиче е влюбено в него, дори самата не го осъзнава, защото е много добро момиче! Тарък казва на леля си, че след всичко, което се е случило, трябва да се довери на сърцето си!

Тарък отива при Съла и я пита, дали е добре, защото вчера не е изглеждала добре... Тарък и казва, че не трябва да се обвинява, че тя е виновна за всичко, което се случва, защото виновният е той...

Зайнеп идва с резултатите от изследванията на Джансу и казва на Емре и Есин, че както е казала по-рано, ето сега и изследванията го доказват, че Джансу е напълно здрава! Есин казва на Емре, да не се доверява на Зайнеп, защото може да е подменила резултатите, но Емре и отвръща, че това не може да се случи!

Емре констатира, същото, което каза и Зайнеп, че Джансу е напълно здрава... Есин прави знак на Джансу и тя почва да се преструва, че много и е зле, но Зайнеп я боцва и тя идва на себе си, а Емре и казва на Зайнеп, че иска да поговори с нея отвън.

Есин пита дъщеря си, какво прави, а Джансу и отвръща, че тя я боцнала и я заболяло...

Емре казва на Зайнеп, че трябва да се държи мило с пациентите, а тя му отговоря, че ако са били болни да... и отново двамата се карат, а Зайпеп го пита, дали ще се опита, да я уволни отново, но се намесва Бора, който казва, че няма да може, защото всичко в тази болница, вече зависи и от него!

Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 57 на 10 май 2021 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?