Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 48 какво ще се случи?

Добави коментар

Съла напуска Тарък. Емре не иска да работи със Зайнеп и пише заявление, за да я уволни. Вижте още какво ще се случи в 48-ми епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 22 април 2021 по NOVA.

Емре и Зайнеп

Емре и Зайнеп

© atv

В 47-ми епизод на турския сериал „Не ме оставяй“, за да държи далече Зайнеп от Емре, Арзу казва на Хулия с какво се занимава дъщеря й.

Съла прекарва един незабравим и пълен с емоции „последен ден с Тарък“, както тя го нарича... Тарък разбира, че Мелтем е разговаряла със Съла за техните отношения, и сега му светва, че Съла през целия ден се е сбогувала с него, при което се качва в колата си, като казва: - Съла, да не си посмяла да направиш това!

Разбирайки, че Зайнеп е стажантката, Емре отсича, че няма да работи с нея, професорът пита Зайнеп, дали и тя така мисли, а тя му отговаря, че не, и ще се съгласи на всяка работа, която той и предложи, нито болницата, нито с кой ще работи, не я интересува, отговоря Зайнеп, като гледа Емре в очите!

Професорът казва на Емре, че Зайнеп е най-добрата му студентка..., а Емре му отвръща, че има неща, които той не знае и неговото възпитание, не му позволява да работи с хора, като нея!

Професорът му казва да престане, защото той е поискал най-добрият и той му дава най-добрия си студент, а документите й за стаж се подписани от ръководството на болнизата, и ако нещо не му харесва в Зайнеп, да напише и подаде заявление!

Бора е в стая пълна с фотографии на Зайнеп!
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Тарък и Мелтем

Тарък и Мелтем

© atv

Тарък се връща при Съла, но тя е напуснала апартамента, но му е оставила пръстена и писмо, в което пише, че оставането й в този дом, ще предизвика големи проблеми за тях двамата, но само ако можеше да е мъничка част от неговия живот... Той толкава неща е направи за нея, че щял живот ще му е благодарна за това, но е дошло време да затвори последната страница на тази прекрасна приказка и да се върне в реалния живот.

Ядосан Емре пита Зайнеп, защо нищо не е казала на професора и защо иска да работи с него, а тя му казва, че не гори от желание да работи заедно с него, че не е знаела, че може да стане така. Емре я пита, дали това е новата й игра, да се устрой на работа, а след това отново сближи с него, но сам си отговоря, да не се надява, че всичко е свършило и маймуната е отворила очи! Емре и казва, че я ненавижда, а Зайнеп му отговоря, че когато човек ненавижда някой, означава, че все още има чувства към него, а тя него, дори не може да го ненавижда! Казва му още, да приказва каквото иска по неин адрес, защото в нейното сърце не е останала и капка любов към него, и сега всичко, от което се интересува, това е работа и няма да му позволи, да й попречи да работи!

Есин и Джансу се събират да посетят Ведат в болницата, защото днес му е първия работен ден, като главен лекар. Есин казва на дъщеря си , да си облече, нещо скъпо, за да направи добро впечатление!

Мелтем отива в жилището, където живее Съла и разбира от Търък, че тя си е отишла. Тарък казва, че отива да потърси и върне Съла, а тя го спира и го пита, какво намира в тази селянка, че тя всеки ден му спретвала игрички, за да може той да търчи подир нея, и ето отново му е поставила капан, за да я намери и влюби в нея... Ядосана Мелтем казва на Тарък, че той никога не се отнасял към нея – бъдещата му жена, както се отнася към Съла, а Търък я пита, дали тя се отнася към него, както Съла чисто, естествено и от душа... Каквото и да му казва Мелтем, не може да удържи Тарък до себе си..., той тръгва да търси Съла.

Мелтем ядосана, се зарича, че ще намери Съла преди Тарък и ще я накара, да съжалява, че е влязла в живата им!
Всичко по темата вижте в potv.bg
Хулия

Хулия

© atv
Емре пише заявление, за да прекъсне стажа на Зайнеп в неговата болница.

Хулия, която разбра от Арзу, че дъщеря й се среща за мъже за пари, ударя плесница на дъщеря си, която искаше да й сподели радостта си, че започва работа, като лекар... и я пита, как не се срамува.... Зайнеп се опитва да се оправдае, че това е лъжа...клевета..., че Есин и Джансу специално са направи този план, за да я разделят от Емре, да опетнят честта й! Тя и казва, че се е надявала, че поне тя ще й повярва, но те са постигнали своето, като са й отнели, всички, които е обичала!

В същото време Сахер пита Арзу, дали е направила, това което толкова много е искала, а тя и отговоря, че майка й е разбрала, каква е дъщеря й!

Сахер и казва, че е било по-добре да не се бърка, а Арзу й казва, че това момиче толкова добре е играело, че дори майка си е успяла да заблуди, но така се е получило много добре, защото тя е отворила очите на Хулия, за да види, какво представлява дъщеря й! Сахер я пита, как може така да обвинява Зайнеп, дали е видяла със собствените си очи, а Арзу и казва, че в Интернет има много снимки. Сахар и казва, че въпреки това, не е трябвало да застава между майка и дъщеря, че наказанието й ще бъде тежко.... Ще дойде ден и сълзите, които е проляла Хулия, ще изплаче и тя!

Емре дава на Ведат заявлението за прекъсне стажа на Зайнеп и го моли, да я уволни...

Ведат му обяснява, че може да е много обиден на Зайнеп, че може да се скарали, но това заявление е нещо друго... ако го подпише, заради него, всичко за което се е трудила Зайнеп, нейната диплома... всичко ще е безсмислено, защото никъде няма да може да си намери работа и той не знае, какво му е направила Зайнеп, но това е много голямо наказание... и му връща заявлението, за да си помисли.

Наперено и гордо Есин пристига с дъщеря си в болницата и прекъсват Ведат и Емре. Есин и Джансу разбират за заявлението и започват да правят план, как да изгонят Зайнеп от болницата.

Прибирайки се в кабинета Емре решава да остави заявлението и по-нататък, да реши, какво да прави с него.
Тарък търси навсякъде Съла, но Мелтем му пречи, да стигни до нея!


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 48 на 22.04.2021 г.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
"Не ме оставяй", епизод 49 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 49 какво ще се случи?

Съла попада в полицията, заради Мелтем. Зайнеп припада в ръцете на Бора, а Дженсу ги засне на видео Вижте още какво ще се случи в 49-ти...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 56 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 55 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 54 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 53 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 52 какво ще се случи?