Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 45 какво ще се случи?

Добави коментар

Съла иска да се разведе с Тарък. Емре унижава Зайнеп, като и предлага пари за времето, в което тя го е забавлявала! Вижте още какво ще се случи в 45-ти епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 19 април 2021 по NOVA.

Съла и Тарък

Съла и Тарък

© atv

Както вече разбрахме Бора познава много добре Зайнеп, още от детските им години, пълен психопат, както ще разберем по-нататък и няма да се откаже, така лесно от нея, а й много добре я познава, след като й изпрати букет от любимите й цвета, който Зайнеп си помисли, че са от Емре, защото тя си мисли, че само той знае, какви цветя предпочита.

Приятелката на Мелтем и казва да погледне истината в очите, че Тарък прави неща, които никога досега не е правил, и ако тя не направи нещо, ще остане с празни ръце!

Дженгиз се обажда на Емре и му казва, че днес ще се запознае с новия им партньор в болницата, дали може да дойде с него, но Емре, който чака Зайнеп, му отговоря, че има важна работа и няма да може да дойде!

Този текст е копиран от pоTV.bg
Съла Тарък

Съла Тарък

© atv
Тарък отива при Съла и й се извинява, за това, което Мелтем и причини..., а Съла му отговоря, че ако е знаела, че се среща с нея, тя никога нямала да се омъжи за него, дори и формално!

Тарък и казва, че нито тя, нито той са извършили нещо лошо, затова не трябва да се чувства неловко, но Съла му казва, че се чувства така и нищо не може да направи!

Емре звъни на Аслъ, а тя пита Зайнеп какво да му каже, но Зайнеп взема телефона и го пита, какво иска от нея, защо не говори директно с нея? Той й отговоря, че не е бил уверен, че тя ще иска да говори с него.... Емре и казва, че има да и каже нещо много важно, което не й е казвал досега, а и може да си тръгне по-всяко време!

Зайнеп се съгласява да се видят.

Новият партньор, с който се среща Дженгиз е... Бора. Разбираме, че Дженгиз и бащата на Бора са били добри приятели, а братът на Бора е починал при много загадъчни обстоятелства, а след неговата смърт, и бащата му много бързо след него си е отишъл от този свят... Дженгиз е учуден, че те не са се виждали преди, а Бора му отговоря, че е учил в чужбина, а сега се наложило, да поеме бизнеса...

Тарък подарява на Съла преспапие, подобно на това, което е имала в детството.. А Съла вместо да се зарадва му казва, че това, което се случва не е правилно и иска да се разведе с него, защото в неговия живот и този на близките му, тя няма място!
Този текст е копиран от pоTV.bg
Зайнап и Емре

Зайнап и Емре

© atv
Емре с нетърпение чака Зайнеп...., за да си отмъсти...

Влизайки в ресторанта, който Емре е ангажирал само за тях, Зайнеп е изненадана от романтичната обстановка...

Емре я кара да седне на масата... като и казва, че той не обича да оставя сметките си неплатени, дори между тях всичко да е свършило.... иска всичко недовършено, да довърши...

Емре подава на Зайнеп една красива черна кутия и й казва да я отвори..... О, каква изненада, кутията е пълна с пари...
- Какво означава това, Емре?
- Ние дълго време бяхме заедно, заедно се смяхме, разхождахме, аз не искам, да оставям нещата незавършени! Парите са твои, за това, че ме развличаше!
- Какво означава това, Емре, и хвърля кутията с парите на масата Зайнеп.
- Защо се ядосваш, нима това не е твоята работа, да развличаш мъжете? А, разбрах, парите са малко, колко искаш?
- Аз, те ненавиждам, как можеш да бъдеш такъв негодник...
- Май ме бъркаш с някой друг! Ти ме забавлява, а аз ти платих...
Зайнеп му казва, че НИКОГА повече не иска да го вижда, и да не смее да се доближава до нея! Ако се опита да още един път да засегне честта и достойнството й, тя ще го убие!
Аслъ се обажда на Зайнеп и разбира, как ужасно се е отнесъл Емре с приятелката й и колко много страда в момента!
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Съла

Съла

© atv
Тарък се съгласява със Съла, да се разведат!
Прибирайки се вкъщи, Зайнеп събира всичко, което й напомня за Емре и си обещава, че ще го изтръгне от сърцето си.

Аслъ отива при Емре и го пита, как не го е срам, какви игри играе, а дори и нея е забъркал... Емре и казва, че е видял Зайнеп с мъжа, с който го е заменила, и тогава тя му разказва, за доказателството, което Зайнеп е искала да му даде, за къщата в планината, Джансу по халат и припадането на Зайнеп и как благодарение на този мъж, Зайнеп е докарана навреме в болницата... Аслъ казва на Емре, че той не заслужава любовта на Зайнеп и ако се доближи до приятелката й, ще си има работа с нея!

Тарък е разочарован от Мелтем, защото го ревнува от Съла и прави глупост след глупост, а Мелтем се заклева, че каквото и да се случва, тя никога няма да се откаже от него, и да го остави на селянката.

Есин се готви да приеме Арзу и Дженгиз на вечерята и казва на Джансу, която помага на майка си в кухнята, че сега остава само Емре да се влюби в нея и няма да и се налага като сега да реже лук, а ще има прислуга, която да и прислужва, но ако всичко върви по плана й скоро ще вдигат сватба!

Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 45 на 19.04.2021 г.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
"Не ме оставяй", епизод 46 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 46 какво ще се случи?

Емре разбира, че Зайнеп е била на вилата им. Тарък споделя на леля си, че е длъжен да се ожени за Мелтем, независимо, че изпитва чувства...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 56 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 55 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 54 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 53 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 52 какво ще се случи?