Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 42 какво ще се случи?

Добави коментар

Джансу се опитва да вземе диктофона от Емре, а Емре ще види Зайнеп с Бора и ще направи скандал на Зайнеп. Вижте още какво ще се случи в 42-ри епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 14 април 2021 по NOVA.

Бора и Зайнеп, а на заден план Емре и Джансу

Бора и Зайнеп, а на заден план Емре и Джансу

© atv

В 41-ви епизод на турския сериал "Не ме оставяй" Мелтем иска да причини болка на Съла, заради Тарък, но всичко ще се обърне срещу нея. Джансу вижда нова възможност, за да прекрати веднъж и завинаги отношенията между Зайнеп и Емре.

Джансу, която иска час по скоро да раздели завинаги Емре и Зайнеп, води Емре в кафенето на болницата, където вижда Зайнеп и Бора, в момент, в който Зайнеп разля кафето си, а Бора й помогна да си почисти ръцете, но погледнато отстрани, нещата изглеждат по съвсем различен начин. Емре казва на Джансу да я остави сам, а когато Бора отиде да си измие ръцете, Емре се изправи пред Зайнеп и я пита, що за цирк разиграва, все още не отърсила се от това, което видя в къщата в планината, Зайнеп го напада злобно и му казва, първо той да се погледне, а след това да говори на нея!

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Арзу и Есин

Арзу и Есин

© atv

Арзу, която отиде при Есин и подслуша разговора й, я пита направо, дали тя не я използва? Есин започва да се оправдава, че всичко, което е направила го е направила а доброто на всички и измисля поредната си лъжа, че Елиз я е изнудвала за пари, затова е взела парите на Ведат. Арзу е учудена, защото й беше дала много пари, за да мълчи, но Есин и кзва, че не познава хората и ако не и е дала пари, Елиз е щяла да отиде при Зайнеп и Емре и отново да ги събере! Голяма лисица е тази Есин, тя прави така, че Арзу да се срамува, че е можела и да си помисли, че тя я използва, !! Нещо повече, Есин казва, че ще и даде парите, за да ги върне на Ведат...

Хулия, която чака Емре в неговия кабинет, няколко пъти се опита да пусне диктофона, който видя на бюрото му, но се отказа. Аслъ се връща и казва, че никъде е можела да открие, нито Емре, нито Зайнеп.

Арзу когато вижда сумата, която и показва Есин, че уж е дала на Елиз..., не може да повярва..., но и казва, че ще й я преведе по сметката!

В същото това време Зайнеп казва на Емре, че няма какво повече да си кажат и да я остави намира, а той я пита, дали със всичките си клиенти смята да се среща тук, а Зайнеп го пита що за глупости говори, какво срещи... и защо я пита, след като вече я е заменил, как се осмелява да й търси сметка? Джансу, която подслушва караницата между двамата е много доволна от себе си, сега Емре е само неин и звъни на майка си, за да се похвали, а Есин и казва, защо не й е взела диктофона, а тя и отвръща, че не е имала възможност, а майка й казва, че тръгва към болницата, а тя да не изпуска Зайнеп от очи, че трябва да вземат диктофона.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Джансу и Емре

Джансу и Емре

© atv

Джансу следи Зайнеп, която се прибира след скандала с Емре вкъщи.

Емре е изненадан да види майката и приятелката на Зайнеп в неговия кабинет, но ги успокоява и им казва, че със Зайнеп всичко е наред и тя си е тръгнала.

Есин и Джансу искат от Зайнеп диктофона, но тя им казва, че го е изгубила..., а Джансу се втурва и тършува в кабинета на Емре и когато накрая го открива е изненада от Емре и той прибира диктофона, макар, че Джансу да го пусна на пода...

Джансу звъни на майка си, която все още тормози Зайнеп, че диктофона е в Емре и трябва да отиде при нея по-скоро. Пристигайки Есин я пита, как е могла да върне диктофона, след като един път се е докопало до него, а Джансу й казва, че той може вече да не работи, защото тя го е изпуснала на пода, доста силно.

Мелтем, която вижда в Съла голямо препятствие пред любовта си към Тарък, решава да действа, като използва семейство Саяр, за да си върне Тарък, а Съла, която не знае за нейния плат, ще се сблъска с голяма изненада в дома на Саяр.

Бора, който прави впечатлението на добър младеж, въобще не е такъв и скоро ще покажа своята същност на психически неуравновесен човек, който също е подготвил изненада за Зайнеп.


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 42 на 14.04.2021 г.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
"Не ме оставяй", епизод 43 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 43 какво ще се случи?

Мелтем решава да постави Съла на мястото й, като и покаже, че тя няма място в живота на Тарък. Вижте още какво ще се случи в...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 56 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 55 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 54 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 53 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 52 какво ще се случи?