Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 37 какво ще се случи?

Добави коментар

Емре слага, край на връзката си със Зайнеп. Аслъ предава диктофона с признанието на Есин на приятелката си. Мелтем е бясна на Тарък, че е крил от нея Съла. Вижте още какво ще се случи в 37-ми епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 7 април 2021 по NOVA.

Зайнеп

Зайнеп

© atv

В 36-ти епизод на турския сериал "Не ме оставяй" Съла е ядосана на Тарък, че по негова вина е загубила работата си. Мелтем решава да разбере какви ги върши Тарък, Аслъ намери диктофона и решава да разобличи Есин и подлия й план пред семейството на Емре.

Есин и Джансу се здрависват в ресторанта с Джегиз и Арзу, а Есин казва на Арзу, че изглежда притеснена....

О, каква изненада за майка и дъщеря, когато виждат Емре със Зайнеп, А Джангиз си мисли, че те не се познават и представя Зайнеп на Есин и Джансу, като тяхна снаха...

Ведат също пристига и е много учуден, че вижда отново Зайнеп и иска да поговори с нея, а Есин е много учудена откъде мъжът й познава Зайнеп. Ведат и казва, че иска да и каже, че нейният случай, когато са се срещнали в болницата, въобще не прилича на припадък и той е запазил целият рапорт, нараняванията по главата й и т.н. и ако си спомни, кой й го е причинил и иска да го даде на съд, да му се обади, документите са при него, историята е чута от Есин, която много се притесни, а Зайнеп виждайки това, уверява Ведат, че няма да се откаже от тази работа....

Заради Джевгиз, Зайнеп е принудена да танцува с Емре, но това се превръща в голямо мъчение за нея, защото разбира колко много той й е ядосан...

Джансу ако не беше спряна от мака си, щеше да разкаже на Дженгиз, коя е Зайнеп.

Дженгиз казва на сина си да закара Зайнеп, а Есин заповядва на дъщеря си, да отиде с Емре и да не се отделя от него.

Съла е бясна на Тарък, че заради него е останала без работа и иска да говори с него, и докато той се опитва да успокой Съла, Тарък не знае, че в същото време Мелтем ги следва.

Разгневена Мелтем влиза в дома, където живее Съла и търси сметка на Тарък, какво прави с това момиче? Сега започна да и просветлява, защо Тарък постоянно напуска работата по рано и за кого купува подаръци.

Когато излизат от заведението Емре казва на Зайнеп, че играта е свършила и да не си мисли, че ще я изпрати до вкъщи, а Зайнеп отговоря, че независимо, че всичко е било игра, тя никога няма да забрави тази вечер, и колкото и да я измъчва, тя винаги ще го обича, Емре иска да и каже нещо, но е прекъснат от Джансу.... и след малко и казва, че се надява, че никога повече няма да се видят, а Джансу само това й чака, хваща го под ръка и хвърля надменен поглед на Зайнеп.

Съсипана Зайнеп казва на приятелката си Аслъ, че е загубила завинаги Емре, че той никога няма да я чуе, а Аслъ вади диктофона и й казва тогава нека да чуе това... След като прослуша записа, Зейнеп е много щастлива. В крайна сметка на диктофона е целия коварен план на Есин срещу Зейнеп.

Сега Зайнеп трябва по някакъв начин да предаде това на Емра и тогава той ще разбере истината и ще бъдат отново заедно.

Тарък, който обяснява на Мертем, коя е Съла, и че той само й помага, не издържа на скандала, който Мелтем му вдигна преди Съла и си тръгва, но пред колата на Тарък, Мелтем не му разрешава да си тръгне, като продължава със скандала, а Сахер, която си е тръгнала ги вижда й им казва, че ще отидат в кафето, за да си разяснят нещата.

Емре, който си тръгна с Джансу и остави Зайнеп, по пътя към дома й, Джансу не спира да говори лоши думи за Зайнеп, но това не се хареса на Емре и той й казва да млъкне! Джансу иска да го покани на чаша кафе, но той отказа.

Хулия е много щастлива, че Зейнеп има такъв добър човек като Емре до себе си, при това от добро семейство. Зейнеп обещава на майка си, че никога няма да го загуби.

Сахер казва на Мелтем, че познава Съла и тя е много добро момиче, а Тарък и помага, а това е много благородна постъпка от негова страна и ги моли да не се сърдят един на друг.

Дженгиз отново говори хубави неща за Зейнеп пред Арзу, а когато се запознал с майка й, вярва, че това момиче и Емре ще бъдат перфектната двойка...

Емре се прибира вкъщи и отново се улавя, че мисли за Зайнеп и си заповядва, да я изтрие от паметта си.

В същото време Зайнеп си представя как ще сложи край на кошмара причинен й от Есин и отново ще бъде с Емре.

Мелтем моли Тарък да й прости, а й Сахар го кара да го направи, но са прекъснати от Съла, която казва, че е дошла да се извини, защото всичко се е случило, заради нея. Тарък застава срещу нея, докосва я по ръката и казва, че това, което става между тях не е по нейна вина!


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 37 на 07.04.2021 г.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
"Не ме оставяй", епизод 38 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 38 какво ще се случи?

Есин разбира, че Зайнеп има доказателство, за целия й чудовищен план, а Мелтем взема за своя помощница Съла. Вижте още какво ще се случи в 38-ми...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 40 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 39 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 38 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 36 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 35 какво ще се случи?