Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 36 какво ще се случи?

Добави коментар

Мелтем разбира, че Тарък се среща със Съла. Бащата на Емре обърква плановете на Есин и Джансу. Вижте още какво ще се случи в 36-ти епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 6 април 2021 по NOVA.

Зайнеп и Хулия на вечерята на семейство Сояр

Зайнеп и Хулия на вечерята на семейство Сояр

© atv

В 35-ти епизод на турския сериал "Не ме оставяй" Емре дава последен шанс на Зайнеп, да му докаже, че са я наклеветили ! Есин разказва на Джансу как с помощта на Елиз е успяла да покаже на Емре, че Зайнеп се среща с мъже за пари и така завинаги ги е разделила, горда е от себе си Есин, но не знае, че до нея в чанта, която Зайнеп забрави се намира диктофон, който работи и записа целия й разказ.

Емре чака Зайнеп, за да му донесе доказателства, че не е виновна, но тя му казва, че е направила опит, но не й се е получило, но тя сега е до него и го обича, опитва се по какъв ли не начин да убеди Емре, но той й казва, че се разочаровал от нея и да не се опитва да се среща с него. Зайнеп е безутешна... Тя не може да сподели с майка си, защото знае, че всички тези клевети и лъжи, могат да я убият. Единствено споделя с приятелката си Аслъ, която и казва да не се измъчва, че ще измислят начин да се доберат до истината.

Мелтем щастлива от подписването на договора прегръща Тарък, а той си мисли за усмивката и прегръдката на Съла и се усмихва, а Мелтем си мисли, че е заради нея.

Тарък получава пакет в офиса, но е казал никой да не го отваря, а любопитството на Мелтем, не я оставя намира е тя го отваря и намира само книги и името на Съла... и се пита какво става с Тарък.

Мелтем отива в университета и търси Съла, една от студентките й я показва, но Съла влиза в залата и Мелтем решава да я изчака на входа и става свидетел на срещата между Съла и Тарък.

Аслъ решава да отиде да прибере чантата на Зайнеп, но тъй като не ги открива вкъщи пита портиера, а той и казва, че преди малко е изхвърлял боклука и в техния е имало чанта!

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Мелтем

Мелтем

© atv
Съла е уволнена от работа, а впоследствие разбира, че е заради Тарък, който не иска тя да работи там!

Есин и семейството й са поканени на вечеря, организирана от болницата, която притежават семейство Саяр.

Есин е щастлива, защото смята, че тази вечеря е първата важна крачка, която тя ще ги отведе към така желаната от нея сватбата на Емре и Джансу, но всичко ще се обърка, когато Дженгиз кани Зейнеп на вечерята.

Дженгиз вижда Зайнеп, но Емре казва на майка си, че ще му разкаже истината, но тя го спира, защото на тази вечеря не било мястото... така бащата на Емре се запознава и с майката на Зайнеп, която му прави много добро впечатление, той ги кани на неговата маса, но Хулия казва, че на една от жените, за които се грижела и е станало лошо и ще трябва да си тръгне, но дъщеря й ще остане.

Ведат се разминава с Хулия и се замисля, че всяка красива жена му напомня за нея.

Есин и Джансу влизайки в ресторанта си казват, че тази вечер ще бъде незабравима...

В същото това време Аслъ намира диктофона и прослушва записаното на него... и решава да разкрие истината пред цялото семейство на Емре и тръгва към ресторанта, за да направи изненада на приятелката си.

Джангиз представя Зайнеп на Есин и Джансу, като тяхна снаха...

Ведат също пристига и е много учуден, че вижда отново Зайнеп...

Съла е бясна на Тарък, че заради него е останала без работа и иска да говори с него, и докато той се опитва да успокой Съла, той не знае, че в същото време Мелтем ги наблюдава.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 36 на 06.04.2021 г.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 42 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 41 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 40 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 39 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 38 какво ще се случи?