Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 13 - какво ще се случи?

Добави коментар

Тарък се жени за Сила, а Емре прави изненада на Зайнеп. Вижте още какво ще се случи в 13-ти епизод на турския сериал "Не ме оставяй".

Тарък се жени за Сила

Тарък се жени за Сила

© atv

В предишният 12 епизод на турския сериал "Не ме оставяй" Джансу стана свидетел как Емре запозна майка си със Зейнеп. Тя ги наблюдава разярена, прави няколко снимки и си тръгва.

Джансу е готова да удуши Зейнеп, защото тя не само, че и взе Емре изпод носа си, но сега пред очите й се опитва да влезе в семейството му. Джансу няма да се откаже лесно и възнамерява сама да реши този проблем със Зейнеп.

Есин вижда състоянието на дъщеря си и тя решава лично да отиде при Арзу, за да поправи всичко.

Арзу благодари на Зейнеп, че й е помогнала, защото не всеки минувач се тревожи толкова много от непознат. Само, че сега тя не харесва обстоятелствата, при които Зейнеп се е запознала със сина си. В крайна сметка, заради парите, тя е тръгнала на среща с мъж, който изобщо не познава.

Зейнеп е притеснена че Арзу може да не я е харесал, но Емре казва, че когато я опознае по-добре, определено ще се влюби точно като него.

Тарик е готов да се ожени за Сила и ще го направи заради факта, че бъдещето й зависи изцяло от сватбата. Заради нея той е готов на всичко. Бащата й одобри този брак, но Бекир не му хареса много...

Джансу решава да не слуша майка си, а сама да реши проблема с Емра директно със Зайнеп...

Собственика на хотела пита Тарък, дали е вярно, че ще се жени за Сила, той го потвърждава и му казва, че от това зависи бъдещото на момичето, а и Сила знаела, че това е формален брак. А майката на Сила се радва, че е дочакала да види дъщеря си как излиза като булка от дом и...

Мелетем звъни на Тарък и го пита, кога ще се прибере, защо много и липсва, а той и отговаря, че тази вечер, ще бъде свидетел на една сватба, която се организира в селото.
Този текст е копиран от pоTV.bg
Арзу и Есин

Арзу и Есин

© atv

Есин се опитва да спечели Арзу на своя страна в борбата си със Зайнеп..., но Арзу и очертава границата, която да не прекрачва, и че тя сама може да защити своето семейство от когото и да било.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Зайнеп, Джансу и Хулия - майката на Зайнеп

Зайнеп, Джансу и Хулия - майката на Зайнеп

© atv

Джансу казва на Зайнеп, че не е изпълнила нейните условия и сега, хем и е взела парите, хем Емре. Зайнеп и казва, че ще и върне парите, а за Емре..., но бясна Джансу не и позволява да се доизкаже и казва, че не трябва да се приближава да него, защото той е неин! А Зайнеп и се противопоставя и казва, че няма да може да ги раздели!

Бекир изнудва Тарък за пари, уж за да направи голямо сватбено тържество, за да затвори устата на хората в селото.

За да покаже на Зайнеп, че неговия живот не е толкова скучен колкото тя си мисли, Емре я измъква от дома й късно вечерта и казва, че я чака изненада.

Не е ли малко комично, докато Тарък се жени за Сила, Мелтем говори с родителите му за тяхната сватба, но те и отговорят, че като се прибере сина им от село, да говори с него, а след това те ще се съберат с нейните родители и всичко ще организарат.

А на село Тарък виждайки Сила в бялата рокля, не може да спре да се наслаждава на невинната и красота. И така набързо Тарък се жени за Сила, дали за да я спаси или защото се е влюбил в красивото момиче.

А Зайнеп е наистина много изненадана от празничната вечеря, която Емре специално е подготвил за нея...

А Есен прави план как да премахне Зайнеп от пътя на Джансу към Емре.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 13 на 04.03.2021 г.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 42 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 41 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 40 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 39 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 38 какво ще се случи?