Актуално В програмата

Настолна игра с необичаен мащаб за дамите в „Един за друг“

Добави коментар

Повече от половината участници в „Един за друг“ вече се разделиха с на най-романтичното предаване в телевизионния ефир, а оставащите претенденти за победата продължават да се впускат в предстоящите игри с много мотивация и хъс.

Първи в генералното класиране с най-голям натрупан бюджет за момента са Петя и Николай, а последното място продължават да не отстъпват Гергана и Радослав.

В новите епизоди на „Един за друг“ тази седмица предстоят много изненади и забавни приключения. Тон ще зададат дамите, които ще се включат в настолна игра с необичаен мащаб. Изпитанието ще бъде съчетание между съобразителност и гъвкавост на тялото, а участничките ще трябва да покажат още колко добри са в статистиката и дали познават психиката на мъжете.

Ще успеят ли дамите да отгатнат какво се случва в главата не на техните половинки, а на мъжката аудитория? Ще успеят ли да докажат, че могат да правят по няколко неща едновременно? Коя от дамите ще може да се похвали, че е разгадала мъжките желания и ще събере най-много точки? Какви залози ще направят половинките им? – не пропускайте да разберете в новите епизоди на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Симона и Борислав са големите победители в третия сезон на „Един за друг“

Даяна и Йордан напуснаха „Един за друг“ на крачка от финала

Гладиаторски битки във финалната седмица на „Един за друг“

Участието на Петя и Николай в „Един за друг“ приключи

Полуфиналните предизвикателства в „Един за друг“ започват