Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.323: Леля Гюлер ускорява сближаването на Яман и Сехер!

2 коментара

Леля Гюлер ускорява сближаването на Яман и Сехер! Двамата прекарват първата си нощ заедно от много време. Ще успеят ли Сехер и Яман да преодолеят всички препятствия и да бъдат щастливи заедно? Животът на Дуйгу е в опасност! Разберете какво ще се случи в епизод 323 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 10 юли 2024 по NOVA.

В епизод 322 на турския сериал „Наследство“ Яман и Сехер прекарват един ден заедно, изпълнен с носталгия и неочаквани обрати! В същото време другата двойка Дуйгу и Али се сближават все повече.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 323 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 11 юли 2024 по NOVA

Сехер и Яман се сближават още повече, докато прекарват време заедно в дома на леля Гюлер.

Яман изразява любовта си към Сехер с песен, което много трогва Сехер.

Сехер взема от Яман сватбената си халка и слага на пръста, като обещава никога и при никакви обстоятелства да не я сваля.

Двамата прекарват първата си нощ заедно от много време.

Дуйгу и Али се изправят пред опасна ситуация, докато вечерят заедно в един ресторант. Кой е поръчал убийството на Дуйгу?

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието продължава от предния епизод. Яман и Сехер помагат на леля Гюлер да почисти и подреди къщата.

Сехер излиза при Яман в двора, където цепи дърва и му подава кърпичка, като му казва, че се е изпотил и уморил. Яман взема кърпичката от Сехер и като избърсва потта от челото си казва, че тя също изглежда уморена.

-Когато ти казах, че ще оправя всичко сам, аз грешах! – признава Яман. -Ние ще направим всичко заедно! Ако се загубим ще се намерим, а като се намерим ще се съберем отново!

Действието прескача във вечерта. Сехер носи чай на Яман в градината и му показва и пояснява, че леля му Гюлер ѝ е подарила тази червена кърпа за глава. Тя възразила, но леля му настояла да я вземе.

Яман вземе кърпата и казва на Сехер, че леля му ѝ я подарила, защото много я е харесала.

Той нежно слага кърпата на раменете на Сехер и изненадва Сехер, като започва да ѝ пее песен.

Сехер е много изненадана, но в същото време с голямо удоволствие слуша думите на песента, които Яман пее за нея, за да изрази отново любовта си, която изпитва към нея.

След като влизат вътре, Гюлер настоява да пренощуват в нейната къща и дори им е приготвила леглото. За да не я разстроят, те се съгласяват и за първи път от много дълги месеци двамата лягат да спят в едно легло.

Яман внезапно става малко след като си лягат и моли Сехер да сложи отново сватбената халка, както и да му обещае, че няма да свали пръстена от ръката си и няма да се откаже от брака им, независимо от това през какви изпитания трябва да преминат.

-Аз обещавам, че никога няма да сваля пръстена! – казва Сехер.
-А сега всичко си е на мястото и ти си до мен, както и трябва да бъде! – отвръща Яман, който тръгва да целуне Сехер, но леля Гюлер чука на вратата и се извинява като казва, че си е забравила в стаята лекарствата за кръвното. Жената ги взема и им пожелава лека нощ.

Сехер смутена бързо ляга в леглото и се завива със завивката, като се обръща с гръб към Яман и му пожелава лека нощ.

Двамата не могат да заспят. Сехер се обръща към Яман. Той ѝ признава, че тя е неговото лекарство.

-Аз мисля, че не трябва да оставяш сърцето си да страда! Трябва да започнеш да приемаш лекарството си отново! – казва Сехер.

Вечерта Дуйгу и Али отиват на ресторант, за който Дуйгу казва, че е много важен в живота ѝ. Дуйгу разказва на Али, че са били изоставени от баща им, а майка им Семра станала за тях и майка и баща. Много често, когато са се връщали от училище с Ясемин, те са спирали в този ресторант, за да обядват.

Али знае почти целия живот на Дуйгу, но тя изобщо не знае нищо за живота на Али, затова го моли да ѝ разкаже. Али казва, че няма нито брат, нито сестра, а същото така е загубил родителите си като малък при катастрофа и ги въобще не ги познава. Отгледал го дядо Осман, който бил за него и майка и баща. Али обяснява, че тъй като не е имал роднини, неговият екип се е превърнал в негово семейство, затова са толкова свързани помежду си.

Вечерята върви много добре, докато Али не забелязва, че в ресторанта влизат двама въоръжени мъже, и бързо планират с Дуйгу как да действат, за да ги хванат. След кратка престрелка Дуйгу и Али успяват да ги арестуват и изпращат в полицейския участък за разпит. Там научават, че тези мъже са били изпратени с мисия да отмъстят на Дуйгу.

Заради служебното си положение Дуйгу си е създала врагове, когато се е внедрила в една от най-силните банди в Анкара. Джафер босът на бандата е изпратил хората си, за да убият Дуйгу.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!

„Наследство“ еп.326: Неочаквана изненада за Яман от Сехер! - какво ще се случи..