Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.322: Един (не)обикновен ден на Яман и Сехер!

1 коментар

Яман и Сехер прекарват един ден заедно, изпълнен с носталгия и неочаквани обрати! В същото време другата двойка Дуйгу и Али се сближават все повече. Разберете какво ще се случи в епизод 322 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 10 юли 2024 по NOVA.

В епизод 321 на турския сериал „Наследство“ Сехер се бори с чувства си към Яман. Тя го обича, но не може да забрави болката, която ѝ е причинил. Яман е объркан от действията на Сехер, когато вижда вещите ѝ в стаята си. Дали Сехер е променила решението и е решила да се върне при него или…?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 322 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 10 юли 2024 по NOVA

Яман и Сехер прекарват един ден заедно, изпълнен с носталгия и неочаквани обрати!

Яман запознава Сехер с леля си Гюлер, която се е грижела за него и братята му, когато са останали сами.

В същото време другата двойка Дуйгу и Али се сближават все повече.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Сутринта Яман и Сехер изпращат заедно Юсуф на училище. Той им казва да не го чакат пред училището, защото вече е свикнал и не се страхува.

Яман предлага на Сехер да прекарат двамата заедно, един обикновен ден, като в добрите стари времена. Сехер се съгласява.

Яман води Сехер на едно от местата, където преди са обичали да ходят. Тя му признава, че това място много ѝ е липсвало. Сехер позволява на Яман да се приближи до нея и да сложи ръката си на кръста ѝ.

Двамата сядат, а Яман въздиша, че е трябвало да вземат кафе. Сехер го изненадва, като казва, че тя е взела и вади от чантата си термос с кафе. Тя налива кафе на Яман в една чашка, но го спира да не го пие.

-Какво, да не си добавила отново нещо в него? – шегува се Яман.

-Не просто прах! – отвръща Сехер и сипва кафе на Яман в нова чашка. -Аз не искам да избягам от теб, а напротив тук с теб… - казва Сехер, но прекъсва мисълта си, като разбира какво е казала и поглежда смутена Яман.
-Ти, тук с мен и… - подканя я Яман да продължи мисълта си.
-Не нищо… нищо важно – отговаря все така смутена и притеснена Сехер.

Яман пита Сехер, дали в дните, когато са били разделени, тя не е мислила за него. Сехер отговаря, че тогава за нея единствената цел е била заедно с Юсуф да се държат за новия си живот.

-А, ти мислеше ли за мен?
-Аз вече ти казах. Аз се загубих! Оказва се, че в моя живот сте били само вие двамата и благодарение на вас съм вървял напред! Когато вас ви нямаше, всичко беше много сложно… В миналото, когато се губех, винаги се връщах в квартала, където прекарах детството си, за да си припомня кой съм аз!

Сехер предлага на Яман, днес, да отидат заедно там.

Яман и Сехер пристигат в квартала, където е минало детството му. Той признава, че на тези улици, той не само е страдал, но е бил и щастлив.

Яман разказва на Сехер за леля си Гюлер, която винаги им е подавала ръка в трудни моменти, грижила се и хранила него и братята му, а понякога прибирала в дома си, за да бъдат на топло и той никога няма да може да ѝ се отблагодари за добрините, които е направила за тях.

-Много искам да се запозная с нея – казва Сехер.
-Така си помислих, затова вървим по тази улица.

Яман спира пред една къща и чука на врата. Въпросната леля Гюлер, е много щастлива да види Яман. Тя пита, кое е момичето с него.

-Това е моята жена, доведох я, за да я запозная с теб!

Жената мило приветства и поздравява Сехер и ги кани в дома си. Яман се интересува как е брат ѝ. Жената отговаря, че вече е добре и обяснява на Сехер, че са щели да се запознаят по-рано, но тя е трябвало да замине от Истанбул, защото брат ѝ бил много болен, но благодарение на помощта оказана от Яман брат ѝ вече е добре и тя се е върнала.

-Твоят мъж на никой друг не прилича – казва жената. -Преди много години, когато мъжът ми почина, а синът му беше в казармата, в къщата се промъкна крадец, аз така се уплаших, а Яман на следващата нощ, до сутринта дежури с тояга в ръка в градината, а беше само на 9 години. Никога няма да забравя огъня, който гореше в очите му, аз му се доверих, както не бих се доверила и на възрастен мъж.

След като привършват с кафето Сехер взема чашите, за да ги измие. Яман идва при Сехер и ѝ обяснява, че никак не може да убеди леля си да смени къщата, но тя отказва, защото тя е единственият спомен от покойния ѝ съпруг.

След малко Яман отново настоява пред леля си, поне да наеме майстори да ремонтират къщата ѝ и този път използва Сехер като посредник. Така Яман успява да получи одобрението на Гюлер за ремонтиране на къщата, а Сехер научава от леля му, че Яман има много хубав глас.

Сехер е много учудена. Гюлер е изненадана, че Сехер никога не е чула как Яман пее.

-Не, не за първи път чувам, но се надявам, че някога ще чуя гласа ми! – отвръща Сехер.

Гюлер моли Яман да отвори едно от шкафчетата на скрина, което е заяло. Яман заедно със Сехер се заемат да го отворят. Яман отваря шкафчето, а вътре откриват пистолет. Сехер виждайки пистолета си спомня как стреля в Яман.

Леля Гюлер идва при тях и им казва, че е забравила, че е оставила пистолета на починалия ѝ мъж. Яман ѝ го дава да го прибере на по-подходящо място.

Какво се случва с Али и Дуйгу?

Действието прескача на сутринта. Али се събужда и вижда, че Дуйгу все още спи на рамото му, като все така здраво го е прегърнала.

Дуйгу се събужда и се озовава очи в очи с Али и веднага скача като опарена.

-Аз така ли съм спала? Много съжалявам! Но, ти си могъл да ме събудиш!
-Не разбрах?! За това, че спа на рамото ми, мен ли обвиняваш? Не трябва да се извиняваш, защото и аз така съм задрямал, а и преживяхме много ужасни дни, и е нормално, че така сме заспали.
-Аз ще взема да прибера тук, след като вече сме будни – отвръща Дуйгу и се заема да оправи дивана в хола. Али казва, че ще отиде в стаята си, за да се преоблече. Докато се мие лицето в банята той си спомня как Дуйгу нежно го беше прегърнала…. Той излиза от банята и се сблъсква с Дуйгу.

Дуйгу се гледа в огледалото и се обвинява: „Ей, момиче, какво правиш? Как може да спиш на рамото ми?“

Дуйгу се заема да приготви закуска, като начин да компенсира престоя в къщата на комисаря.

Докато Дуйгу приготвя закуската в съседната къща, майка ѝ Семра се е събудила много ядосана и не може да владее нервите си! Въоръжена с ножица в ръка, Семра нарязва всички дрехи на Дуйгу, като заявява, че в тази къща няма да остане никаква следа от нея.

Леля Султан я спира и я моли да се успокой. След което отива при Али и Дуйгу и им разказва какво се е случило. Леля Султан носи в ръцете си една рокля, риза, обувки и чанта, която е успяла да спаси Семра да не ги нареже. Дуйгу много се притеснява за майка си и иска да отиде да я види, но Али я убеждава, че това изобщо не е добро решение и я моли да даде още малко време на майка си, за да може тя да дойде на себе си.

Дуйгу облича спасените от леля Султан дрехи.

Султан и Али са шокирани от това колко е красива Дуйгу.

Заедно с Али тя отива на работа, където вижда, че всички продължават да търсят сестра ѝ. За разлика от друг път, Дуйгу не се държи арогантно с тях, а напротив.

В обедната почивка тя кани Али да обядват заедно и той приема, макар че е много изненадан.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!

„Наследство“ еп.326: Неочаквана изненада за Яман от Сехер! - какво ще се случи..