Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.313: Сехер не може да прости на Яман за лъжата!

3 коментара

Сехер е разстроена и гневна, че Яман е скрил истината от нея. Тя не може да му прости, че я е лъгал и я е карал да го мрази. Яман се опитва да ѝ обясни мотивите си, но тя го обвинява, че е убил не само сестра ѝ, но и любовта им. Разберете какво ще се случи в епизод 313 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 26 юни 2024 по NOVA.

В епизод 312 на турския сериал „Наследство“ Сехер бяга от Яман, след като вижда видео, в което лекарката признава, че Икбал е убила Кевсер. Мислейки си, че това е поредният план на Яман, за да я задържи, Сехер е решена да не се поддаде.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 313 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 26 юни 2024 по NOVA

Дуйгу е убедена, че Ясмин е мъртва и иска да удуши задържания, който е в безсъзнание в болницата.

Сехер е разстроена и гневна, че Яман е скрил истината от нея. Тя не може да му прости, че я е лъгал и я е карал да го мрази. Яман се опитва да ѝ обясни мотивите си, но тя го обвинява, че е убил не само сестра ѝ, но и любовта им.

Яман е разбит от думите на Сехер. Той осъзнава, че е унищожил любовта им и не знае какво да прави. Какво ще го посъветва татко Ариф?

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Дуйгу и Али чакат пред бърза помощ в болницата, където е закаран задържаният от тях заподозрян. Лекарят им казва, че организмът на мъжа е изтощен от предозирането с наркотици и положението му е сложно. Дуйгу пита, кога ще дойде на себе си, за да го разпитат. Лекарят отговаря, че следят ситуацията и ще им съобщят.

-Моля ви, направете нещо, той трябва да дойде на себе си! – казва Дуйгу, а лекарят я уверява, че правят всичко, което им е по силите, но ситуацията е критична и те трябва да бъдат готови за всичко.

Дуйгу бясна казва по-скоро на себе си, че мъжът не може да умре преди да ѝ разкаже всичко за сестра ѝ.

Телефонът на Дуйгу звъни. Тя го поглежда и казва на Али, че майка ѝ звъни и тя не знае какво да ѝ каже. Дуйгу не ѝ вдига, но Семра не се отказва. Дуйгу е принудена да приеме обаждането. Притеснена Семра пита дъщеря си, дали са намерили Ясемин. Дуйгу ѝ обяснява, че още не са. Майка ѝ настоява да знае, какво е открила за сестра си.

-Мамо, моля те, не ме питай! - отвръща ѝ ядосана Дуйгу, но бързо се извинява на майка си и обяснява, че е много уморена и ако разбере нещо веднага ще ѝ се обади, и приключва разговора.
-Как да ѝ кажа, че сестра ми е мъртва? – пита плачейки Дуйгу.

При Дуйгу и Али идва медицинската сестра, от която научават, че заподозреният е казал няколко думи, които тя не е разбрала, но мисли, че е някаква детска песен „В небето лети пеперуда с пъстри криле…“. Тези думи са от текстът на песента, която Дуйгу е пеела на Ясемин, когато тя се е страхувала, затова тя е убеден, че тя не само е мъртва, но и е прекарала последните мигове от живота си в голям страх.

Дуйгу губи контрол и влиза в болничната стаята, в който е заподозрения. Опитва се да отнеме живота му, като се опитва да го удуши, но Али я спира и я успокоява

В същото време Сехер е съвсем сама край морето и си мисли за всичко, което се е случило напоследък, защото не може да си обясни нито едно от действията на Яман.

Междувременно Яман е в имението и е много притеснен за Сехер.

-Чичо, защо леля все още я няма? Да не е заминала без нас с кораба? – пита Юсуф.
-Тя ще дойде, юначе! Леля ти няма да те остави! Без теб няма да отиде никъде!

В този момент Фърат притеснен се обажда на Яман.

-Яман, не мога да се свържа със Сехер, тя дали се върна в имението? – пита той.
-Не! Кога я видя за последен път?
-След срещата си с теб, тя дойде при мен в участъка, срещна се лекарката и се срина. Яман, когато Сехер си тръгна от тук, не е изглеждаше добре, след като не е в имението, къде според теб може да е отишла?

Действието прескача. Яман намира Сехер на гроба на сестра си Кевсер. Той се доближава до нея и вижда, че Сехер плаче.

Веднага щом го вижда, Сехер го пита, дали знае, защо е тук, и защо го чака именно на това място. Той трябва да каже не само на нея истината, но и не сестра ѝ. Сехер му търси сметка, като пояснява, че не разбира лъжата, в която я е карал да вярва от месеци.

-Защо ме превърна в свой враг? Защо? Заради, кой направи всичко това? – пита плачейки Сехер.

Яман ѝ обяснява, че е направил всичко за човек, който е толкова ценен за него, колкото е Кевсер за Сехер, заради брат си.

-Как може това да е свързано с батко Зия? – не разбира Сехер.

Яман обяснява накратко, че Икбал е подменила лекарствата на Зия, за да му попречи да каже истината и да се побърка, поради което Зия се е опитал да се самоубие, скачайки от балкона, в нощта, когато Сехер сама го е видяла.

-Когато батко ми каза, че е убил Кевсер, аз нямах друг изход, освен да взема вината му! Брат ми нямаше да издържи в затвора!

Сехер отново го пита защо не му е казал това, което е подозирал от самото начало, а Яман отговаря, че се е страхувал, че Сехер ще вкара Зия в затвора, тъй като е била решен да накаже убиеца на сестра си.

Яман казва, че не е имал избор, а Сехер му удря плесница в лицето.

-На ръцете ми все още е твоята кръв, аз не мога да забравя това и да започна от начало!
Защо не ми се довери? – пита Сехер.
-Аз…
-Замълчи! Добре! Не казвай нищо! Аз знам отговора ти! Всяка твоя стъпка е изпълнена с лъжа... Ти никога не си ни имал доверие! Ти казваш, че си го направил заради брат си, че не си имал изход! – казва плачейки Сехер, която винаги се е опитвала да вярва на Яман, но защо той не ѝ се е доверил?

Сехер знае отговора на въпроса си и е разбрала всичко. Той никога не е вярвал в тях. Сега не Сехер, а Яман е този, който трябва да я разбере. Това е твърде трудно за нея и Сехер не може да се пребори, за да забрави всичко.

Сехер плачейки казва, че и тя няма избор, че сега не вярва на нито една от лъжите, които той ѝ разказва, и въпреки че не е убил Кевсер, той е убиецът и на двамата, защото вече не може да създаде семейство с човек, който месеци наред ѝ е причинявал толкова голямо душевно страдание.

Яман е шокиран от думите на любимата жена. Сехер му обръща гръб и си тръгва.

Действието прескача. Яман е при татко Ариф и отново си спомня думите на Сехер: „Може и да не си убил сестра ми, но уби нас двамата!“

Яман е толкова ядосан, че чупи чашата в ръката си. Татко Ариф му дава една кърпа, с която да притисне раната, преди да започне да кърви.

-Вече е късно, татко Ариф, всичко се разби на малки парчета! Мислех си, че когато истината излезе наяве, кошмарът ще приключи… Тя ми каза, че съм убил нас и е права! Аз, хвърлих любимата си жена в най-дълбокия кладенец! Всичко, което заедно успяхме да изградим, аз със собствените си ръце го унищожих, татко Ариф!
-Наистина ли си мислиш, че всичко е унищожено, синко?

Яман се замисля и отговаря, че всичко е свършило, защото такава голяма болка ѝ е причинил, че тя никога няма да му прости. Дори не знае, дали ще се върне в имението.

-Тази болка ти сам си пожела да изпиташ, синко! Ти също говориш, че всичко, което сте изградили, ти сам си унищожил… Не е толкова просто, синко! Вие преживяхте толкова много неща, но винаги намирахте утеха един-друг. Дори и да искате да се разбиете на малки парчета, няма да можете! Просто трябва да потърпиш!

Яман се връща в имението и преди да влезе в къщата се моли Сехер да се е прибрала. Юсуф радостен го посреща.

-Какво правиш тук, сам? – пита Яман като се оглежда за Сехер.
-Огладнях и ядох филия с мед! А сега мисля от легото да направя копие на имението. Знаеш ли, че ако основите са здрави, имението няма да се събори?
-Да, юначе, знам, че ако основите са силни, нито една сила няма да го разруши! – казва тъжен Яман.

В този момент Сехер влиза в хола. Яман е радостен, че Сехер се е върнала.

-Хайде, тримата да направим точно копие на имението, чичо!
-Аз имам работа, юначе, но вие го направете с леля ти! Но, обещавам, че довечера ще го довършим заедно!
-Ще го завършим, нали лельо?
-Ъхъ!
-Тогава отивам за легото! - казва Юсуф и тичешком се качва по стълбите.
-Аз имам работа, ще бъда горе! – казва Яман на Сехер, която кима с глава, че го е разбрала.

„Това е друго изпитание, затова трябва да търпиш!“, мисли си Яман тръгвайки към кабинета си.

  • Ще успее ли Яман да спечели обратно доверието на Сехер?
  • Какво ще се случи с Дуйгу и Али? Жива или мъртва е Ясемин?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!

„Наследство“ еп.326: Неочаквана изненада за Яман от Сехер! - какво ще се случи..