Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.311: Най-накрая Сехер разбира истината!

1 коментар

Сехер напуска имението на Яман с голям куфар. Тя има намерението да замине далече, където Яман няма да ги открие. В последният момент тя получава съобщение с видео от Недим, от което разбира истината. Сехер е шокирана, а Яман пристига точно в този момент. Разберете какво ще се случи в епизод 311 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 24 юни 2024 по NOVA.

В епизод 310 на турския сериал „Наследство“ Сехер разбира, че не може да остане и минута повече до убиеца на сестра ѝ. Сехер използва момента, в който Яман го няма, събира вещите си в един куфар и решава да си тръгне, дори без Юсуф.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 311 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 24 юни 2024 по NOVA

Сехер напуска имението на Яман с голям куфар, в който е скрила Юсуф.

Яман хваща лекарката и тя признава как Икбал я е заплашила да промени доклада за смъртта на Кевсер.

Дженгер се обажда, че Сехер е избягала с Юсуф.

Сехер решава да замине в чужбина с Юсуф, къде Яман да не ги открие.

В последния момент Недим изпраща видеото с признанието на лекарката на Сехер.

В последният момент тя получава съобщение с видео от Недим, от което разбира истината. Сехер е шокирана, а Яман пристига точно в този момент, за да попречи на любимите му хора да го напуснат.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Сехер се сбогува с Неслихан, Адалет и Дженгер, като им казва, че не може да остане повече в имението и ги моли да се грижат за Юсуф.

Адалет и Неслихан със сълзи на очи изпращат Сехер.

„Най-накрая всичко ще приключи“, мисли си Сехер.

В същото време Яман и хората му преследват лекарката. Яман ѝ пресича пътя и тя е принудена да спре и слезе от колата си. Жената се опитва да избяга, но Яман я хваща.

-Ти трябва да ми разкажеш истината! – заявява ядосан Яман

Междувременно Сехер се отдалечава от имението. Тя се оглежда и спира. Отваря куфара и… Изненада! Юсуф!

-Ура, най-накрая лельо! Беше много неудобно! Повярваха ли ни лельо? – пита Юсуф.
-Разбира се, че ни повярваха! – отвръща Сехер.

Действието се връща назад, разбираме, че Сехер е убедила Юсуф да играят на една игра. Да го скрие в куфара, като му обяснява, че като деца много пъти са играели с майка му. Майка му я слагала в куфара, а след това излизала на улицата с куфара и така я е измъквала от дома им без да разбере дядо му, за да играят на вън с другите деца. Юсуф веднага се съгласява и ляга в куфара, а леля му го предупреждава, че не трябва да издава никакви звуци и ако долу тя говори с някой, той не трябва да се издава и го затваря вътре.

-Господи, моля те, помогни ни, да си тръгнем от имението без проблеми!

Действието се връща в настоящето. Юсуф казва на леля си, че сега вероятно го търсят в имението и много ще се зарадват, когато той се върне и моли леля си да се връщат, за да ги изненадат.

-Преди да се върнем трябва да отидем на още едно място.
-Къде?
-Изненада!
-И това ли ще бъде изненада?
-Ъхъ…
-Там където ще ходим ще дойде и чичо, нали?
-Разбира се, че и чичо ти ще дойде!

„Аз за първи път те лъжа, но съм принудена!“, мисли си Сехер.

Междувременно Неслихан и Дженгер отиват да проверят Юсуф, но намират стаята празна.

В същото време лекарката разказва на Яман едно по едно как Икбал я е заплашвал със семейството ѝ и тя е била принудена да промени доклада за смъртта на Кевсер. Яман ѝ казва, че всичко това трябва да разкаже пред един човек.

В този момент Недим се доближава до Яман и му казва, че Дженгер току-що му се е обадил, че Сехер е избягала с Юсуф от имението, като е взела нейният и на Юсуф паспорт.

Яман нарежда на Недим да провери с хората си всички места от където Сехер може да купи билет за чужбина, а той отива на летището, като добавя да се погрижат за лекарката да не избяга.

Сехер купува два билета за Босна, за да отпътува заедно с Юсуф, но в съзнанието ѝ се въртят само спомени свързани с Яман.

Недим съобщава на Яман, че са открили, че Сехер е купила с картата си два билета за Босна за след половин час.

Яман тръгва натам като мислено се моли Сехер да не заминава, защото той всичко ще ѝ разкаже, като в същото време се опитва да се свърже със Сехер, но тя му затваря.

Сехер отива на пристанището и докато търси от къде тръгва кораба, получава и съобщение от Недим, който я моли да изгледа видеото, което ѝ е изпратил, но без Юсуф.

Сехер се отдалечава от детето и слага една от слушалките си на ухото и пуска видеото. В него лекарката признава, какво я е накарала да направи Икбал, че Кевсер е убита от Икбал. Сехер не е на себе си от чутото.

-Чичо! – крещи радостен Юсуф.

В момента, в който Сехер се обръща вижда Яман, който тича към тях.

Яман прегръща Юсуф, а Сехер го гледа шокирана.

Какво се случва с комисар Али и комисар Дуйгу?

Али и Дуйгу продължават да търсят следи от Ясемин и успяват да открият човек, свързан с нея. Веднага го хващат и го изпращат в полицейския участък, за да го разпитат, но той е под влиянието на наркотици и не говори ясно. Първо казва, че познава Ясемин и често се е срещал с нея, после казва, че повече няма да може да се среща с нея, защото Ясемин отдавна я няма, защото е умряла…

Дуйгу не може да повярва.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!

„Наследство“ еп.326: Неочаквана изненада за Яман от Сехер! - какво ще се случи..