Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.310: Сехер напуска имението без Юсуф!

1 коментар

Сехер разбира, че не може да остане и минута повече до убиеца на сестра си. Сехер използва момента, в който Яман го няма, събира вещите си в един куфар и решава да си тръгне, дори без Юсуф. Разберете какво ще се случи в епизод 310 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 21 юни 2024 по NOVA.

В епизод 309 на турския сериал „Наследство“ Яман вижда страданията на Сехер и от това много го боли. Яман моли Сехер омразата, която изпитва към него, да наранява само него, но не и нея. Сехер заявява на Яман, че за нея той също е мъртъв, а след това се заключва в банята. От това, че не спи и не се храни, Сехер губи съзнание…


НА КРАТКО какво се случва в епизод 310 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 21 юни 2024 по NOVA

Дженгер обяснява на Чичек правилата в имението.

Яман показва на Сехер колко е загрижен и притеснен за нея, но това е като ехо от миналото, когато двамата са били влюбени, и събужда спомени у Сехер.

Спомените за щастливото ѝ минало с Яман водят до емоционален срив за Сехер. Тя се чувства измамена и не може да повярва, че всичко е било лъжа. Яман се кълне, че всичко е било истинско, но Сехер не му вярва.

Яман получава обаждане от Недим, който му съобщава, че са намерили лекарката, която са търсили. Яман си мисли, че кошмарът, в който живеят със Сехер скоро ще свърши.

Използвайки възможността, предоставена ѝ от отсъствието на Яман, Сехер решава да напусне имението, дори и без Юсуф.

Дуйгу разкрива истината на Али за Ясемин.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“
„Наследство“ еп.311: Най-накрая Сехер разбира истината!

Вижте повече

„Наследство“ еп.311: Най-накрая Сехер разбира истината!

Сехер напуска имението на Яман с голям куфар. Тя има намерението да замине далече, където Яман няма да ги открие. В последният момент тя получава съобщение...

Новият епизод започва в кухнята, където Чичек иска да разбере нещо повече за случващото от Адалет и Неслихан.

-Вие, видяхте ли, как г-н Яман взе г-жа Сехер на рамо и я отнесе някъде? – пита Чичек.
-Нас това не ни засяга! – отвръща Адалет.
-Да това е така, но аз исках да разбера, дали всичко е наред, защото може г-н Яман да не позволява на г-жа Сехер да излиза от стаята – казва Чичек.

В този момент в кухнята влиза Дженгер и чува казаното от Чичек.

-Г-це Чичек, в тази къща има правила! Ние не задаваме въпроси за личния живот за собствениците на имението и не коментираме това! – заявява Дженгер.
-Аз нямах лоши немарения, аз… - оправдава се Чичек, а Дженгер я прекъсва и строго заявява. -Ние не се бъркаме в работи, които не ни засягат! Ние не се лъжем един друг и собствениците на това имение!
-Аз само…
-И най-важното, ние никога не подслушваме! А тези, които не спазват тези правила, се озовават пред вратата на тази къща. Надявам се да е ясно!
-Аз просто се изненадах и се питах, дали г-жа Сехер е добре! – отвръща Чичек. -Да вие сте прави, аз ще отнеса на Зухал сока!

Действието се пренася в стаята на Яман. Яман загрижен гледа Сехер и я пита, дали е по-добре. В този момент идва Дженгер, който им носи поднос с храна. Яман взема подноса и отново заключва вратата.

Яман слага подноса пред Сехер.

-Казах ти, че не искам!
-Ти трябва да хапнеш нещо, заради Юсуф!

Яман маха похлупака и двамата са изненадани, защото виждат любимото си ястие. Това е като ехо от миналото, когато двамата са били влюбени, и събужда спомени у Сехер.

Спомените за щастливото ѝ минало с Яман водят до емоционален срив за Сехер. Тя се чувства измамена и не може да повярва, че всичко е било лъжа.

Сехер казва, че като си спомня миналото, се чувства като зашлевена, защото си мисли, че всичко е било просто лъжа. Яман се кълне, че всичко е било истинско, но Сехер не му вярва.

-„Колкото и да отричаш, истината няма да се промени“, ти го каза! – припомня Сехер на Яман. -Да, ти си прав! Ти уби сестра ми! Сега каквото и да кажеш всичко е напразно! Ти така добре се прикриваше, че аз не успях да те видя, бях такава глупачка, но сега знам истината и никога няма да я забравя!

Действието прескача. Умората си казва думата и Сехер заспива. Яман получава обаждане от Недим, който му казва, че са намерили лекарката, която са търсили. Яман се приближава до Сехер.

„Най-накрая кошмарът ще свърши и ще имаме по-хубави спомени от тези, които ти искаш да изтриеш! Обещавам ти!“, мисли си Яман докато гледа спящата Сехер.

Яман протяга ръка да я погали, но се отказва.

„Когато се събудиш ще разбереш, че не съм виновен и за нас всичко ще бъде различно! Аз отново ще те гледам в очите, без да ти причинявам болка!“, мисли си Яман и напуска стаята, като оставя вратата широко отворена.

Яман моли Дженгер да се погрижи за Сехер и да не ѝ разрешава да напуска имението, докато той не се върне.

Яман казва на Дженгер къде отива, но не знае, че Чичек също е чула разговора им.

Чичек веднага предава на Зухал това, което е чул, а Зухал изпраща друго съобщение на лекарката, в което ѝ казва, че са открили адреса ѝ, така че тя трябва незабавно да се махне от там.

Разбира се, когато Яман пристига на мястото, не намира никого. Въпреки това той прекарва цялата нощ навън в търсене на лекарката.

Сутринта Сехер се събужда и е изненадана, когато не вижда Яман, а вратата на стаята е отключена. Тя излиза и чува как Дженгер казва на Адалет, че г-н Яман все още не се е върнал.

„Той не е в имението! Може би това е единствената възможност да се махнем от тук! Да, ще взема Юсуф и ще си тръгна, преди да се е върнал!“, мисли Сехер и бързо започва да се приготвя, за да се махне от имението. Тя посяга към куфара, но се отказва, защото никой не трябва да я види, че излиза от имението.

Сехер отива в стаята на Юсуф, но той не е там. Тя го вижда си играе в хола с Неслихан.

-Миличък, искаш ли да отидем в парка? – пита Сехер.
-Да, може! – отговаря Юсуф.

Сехер хваща Юсуф за ръка и тръгва към вратата.

„Остават само няколко минути, за да се спасим!“, мисли си Сехер и бърза към изхода и точно когато посяга към ръчката на вратата, чува гласът на Дженгер да вика името ѝ.

Сехер застива. Дженгер слиза по стълбите и се приближава до нея, като ѝ казва, че г-н Яман му е дал някой указания, докато той не се прибере, Юсуф не може да напуска имението.

-Аз исках да заведа Юсуф в парка, вчера му обещах. Ние ще отидем и ще се върнем!
-След като се върне г-н Яман ще отидете!

Юсуф предлага на леля си да поиграят вкъщи. Неслихан вика Юсуф да отиде с нея в кухнята, за да му направи любимия сок!

Останала насаме с Дженгер Сехер негодува, че Яман ги държи с Юсуф като в затвор. Тя излиза на терасата и нервно се разхожда напред-назад, като се моли да намери изход и да се махне от тук с Юсуф, защото не може да продължи да живее с убиеца на сестра си под един покрив, дори и заради Юсуф.

„Не, аз трябва да си тръгна от тук, дори да не ми дадат Юсуф!“ – мисли си Сехер. Тя влиза в къщата, а Дженгер я пресреща и я пита, дали има нужда от нещо. Тя му казва, че трябва да излезе, защото не може да диша тук.

Действието прескача. Сехер приспива и Юсуф и си мисли, че вече няма сили да се бори с Яман и иска просто да си тръгне. Тя целува племенника си и мислено го моли да ѝ прости, че ще го остави, но няма друг изход.

Сехер отива в стаята си и слага вещите си в един куфар и тръгва да излиза.

В същото време Али с Дуйгу е в болницата, а Фърат не спира да звъни на Али, защото е много притеснен за него. Али не иска да безпокои никого, затова не им казва, че е ранен и е в болницата. Той се оправдава, като казва, че са затънали в едно операция с комисар Дуйгу и довечера да не го чакат, защото няма да се прибере.

Дуйгу решава да каже истината на Али и му признава, че Ясемин е нейна сестра и тя я търси.

Сутринта майката на Дуйгу ѝ се обажда радостна и я моли да се приберат по-рано вкъщи, защото днес Ясемин ще стане на 9 години и трябва да приготвят торта и да украсят. Али казва на Дуйгу да върви, да не се притеснява, защото той е по-добре. Дуйгу му отговаря, че няма нужда, защото майка ѝ е забравила всичко и все още се намира в деня, в който Ясемин е трябвало да стане на 9 години и жената, която се грижи за нея, ще се погрижи за това.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!

„Наследство“ еп.326: Неочаквана изненада за Яман от Сехер! - какво ще се случи..