Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.309: Яман разбива вратата, за да спаси Сехер!

Добави коментар

Яман вижда страданията на Сехер и от това много го боли. Яман моли Сехер омразата, която изпитва към него, да наранява само него, но не и нея. Сехер заявява на Яман, че за нея той също е мъртъв, а след това се заключва в банята. От това, че не спи и не се храни, Сехер губи съзнание… Разберете какво ще се случи в епизод 309 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 20 юни 2024 по NOVA.

В епизод 308 на турския сериал „Наследство“ Сехер не може да си намери място, защото убиецът на сестра ѝ е на свобода, а тя нищо не може да направи. В същото време Яман е съсипан, виждайки как страда любимата му жена. Яман заключва Сехер в стаята им, за да не се самонаранява.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 309 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 20 юни 2024 по NOVA

Яман вижда страданията на Сехер и от това много го боли. Яман моли Сехер омразата, която тя изпитва към него, да наранява само него, но не и нея.

Сехер е учудена от начина, по който Яман се държи, и се преструва, че не е убил сестра ѝ. Сехер съжалява, че няма как да отмъсти за смъртта на сестра си.

Заради обаждане се от социалната служба, Сехер и Яман сядат един до друг, за да изберат училище за Юсуф, за да се представят възможно най-добре пред социалните служби. Двамата се сближават, което кара Сехер да се чувства още по-зле. Тя първо му казва, че за нея той също е мъртъв, а след това отива и се заключва в банята. От това, че не спи и не се храни, Сехер губи съзнание. Яман чува звука от падането ѝ и за да я спаси, разбива вратата…

Какво се случва с Али и Дуйгу след като раниха Али?

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Сехер се опитва да си превърже ръката, която си нарани докато се караше по-рано с Яман. Яман предлага той да я превърже.

-Не ме докосвай! – отвръща злобно Сехер.

Яман нежно хваща ръката на Сехер.

-Пусни ръката ми! Какво си мислиш, че като превържеш раната всичко ще мине ли? Никога раната ми няма да зарасне! Докато не те тикна там, където ти е мястото, при всяка една възможност ще ти припомням, че си убиец!
-Нека омраза ти към мен, да наранява само мен, а не теб! – Сехер изненадана поглежда Яман. -Затова разреши ми сега да превържа ръката ти! -Сехер се оставя Яман да я превърже. -Внимателно ще го направим, за да не те боли! – добавя Яман. -Сехер все така изненадана гледа мъжа си. -Това е всичко! – казва Яман като свършва с превръзката, а след това поглежда телефона си.
-Явно имаш работа! – казва Сехер. -Хайде да излезем от тук! Аз и без това те търпя заради Юсуф, ще продължа да те търпя! Юсуф ще ме търси и ще се притеснява!
-Да, ти си права, Юсуф не трябва да се притеснява! – Яман взема телефона и се обажда на Дженгер и му казва, че той трябва да се погрижи за Юсуф, и ако попита за леля си нещо да измисли. Сехер ядосана подскача около Яман, за да му вземе телефона.

Дженгер казва на Яман да не се притеснява, защото Юсуф играе в градината с Неслихан и Зия, а сега той ще вземе играчки и ще отиде при тях.

Дженгер влиза в стаята на Юсуф, за да вземе играчки и на връщане хваща Чичек да подслушва пред вратата на Яман. Чичек се оправдава, че е дошла по молба на г-жа Зухал да повика г-н Яман, ако не е зает. Дженгер строго ѝ отговаря, че г-н Яман е зает.

Сехер вижда, че е изцапал роклята си с кръв.

-Трябва да се преоблека, отключи врата! – заповяда Сехер.

Яман отива до гардероба и подава една рокля на Сехер, като ѝ казва, че все още някой нейни вещи са тук.

-Как може да държиш мой вещи в тази стая? – пита злобно Сехер.
-Не забравяй, че това беше и твоята стая!
-Да, беше и моя стая, до момента, в който ти не я превърна в голямо гробище! – отвръща озлобена Сехер и хвърля в коша подадената ѝ от Яман дрехи.

Телефонът на Яман звъни, той вижда, че е Недим.

-Най-накрая! -възкликва Яман и отива да говори на терасата.

Недим със със съжаление му съобщава, че лекарката вероятно е избягал. И двамата са на мнение, че тя трябва да е разбрала, че я търсят, така че сигурно е избягала, затова Яман заповядва да увеличават хората, които да я търсят.

Яман вижда Сехер зад гърба си и я пита, дали я подслушва или иска да подиша чист въздух.

-Нима, тук може да се подиша чист въздух? – пита Сехер. -Разбира се, че те подслушвах, чудя се отново какви мрачни въпроси решаваш?! Всичко, което говориш.., ще търся нещо, с което да те съсипя! Ако знаех за какво говориш, щях веднага да съобщя в полицията!
-Ех, ако знаеше… - отвръща Яман и сяда на дивана.

Сехер като луда ходи от единия до другия край на стаята.

-Главата ти ще се завърти! Стига! Седни малко! – казва Яман.
-Нарочно ме затвори в тази стая, нали? Мислиш, че като ме затвориш тук, аз всичко ще забравя ли? – крещи Сехер, като взема портретите от сватбата им, които стоят на нощното шкафче. -Но, ти нещо забравяш, че тази стая, спомените, само ми напомнят, че ти си хладнокръвен убиец! Убиец на сестра ми! – крещи Сехер и хвърля снимките в коша. Яман на мига скача и изсипва съдържанието на коша на леглото.
-Всичко ще остане там, където му е мястото! – казва Яман гледайки Сехер в очите. В този момент телефонът му звъни.

Яман поглежда телефона си и казва на Сехер, че звънят от социалните служби.

-Само те липсват! – отвръща Сехер.

Яман отговаря на обаждането, служителката му казва, че в най-близко време ще ги посетят. Също така го пита, дали са избрали училище за Юсуф. Гледайки към Сехер казва, че са разглеждали различни училища, но все още не са избрали. Яман приключва разговора. Сехер отново го обвинява, че заради него е пропуснала най-важното нещо за Юсуф – училището.

Яман взема таблета си. Сехер отново побеснява.

-Това ли е всичко? И от това ли ще бягаш? Не стига, че отне майка ми, сега и с бъдещето на Юсуф ли ще си играеш?
-Ти ще продължиш да ме обвиняваш ли или докато не е станало късно ще му намерим училище? Реши сама! Няма да отстъпиш, дори заради Юсуф, нали?

Сехер въздиша тежко и сяда до Яман, за да изберат училище за Юсуф. Двамата са едно мнение, че учителите са най-важни, особено в началното училище…

Яман се спира на две училища. Сехер казва, че и двете са добри, но предлага да спрат на това, което е по близо до дома им. Сехер рязко става и отива на терасата. Тя не може да се примири с това което е направил Яман и сега все едно нищо не се е случило избират училище за Юсуф. Сехер влиза в стаята, а Яман я пита притеснен, какво става с нея, защото изглежда бяла като платно.

Сехер си спомня:

„Сега ако ми кажеш, че не си го направил, аз съм готова да ти повярвам! Аз за последен път те питам, отговори ми като ме гледаш в очите, ти ли уби сестра ми? – Яман се приближава до Сехер и ѝ заявява: -Аз го направих!“

Сехер присяда на дивана. Яман сяда до нея и я гледа притеснен. Сехер диша учестено и се хваща за сърцето.

-Ти не изглеждаш добре – казва Яман със загриженост в гласа.
-Не съм добре и никога няма да бъда! Ти каза, че няма да излезем от тук, докато не се успокоя, но на душата ми е толкова неспокойно, че отдавна съм забравила, какво е това спокойствие. Да се намирам тук, в тази стая за мен е много трудно! В това имение не само сестра ми и Икбал умряха. Тук, на този диван за мен и ти умря! Когато за последен път те попитах и ако ти ми беше казал, че ти не си убил сестра ми, аз щях да ти повярвам! – казва плачейки Сехер. -Но, гледайки ме в очите ти потвърди всичко! И ти и всичко, което преживяхме в минало стана на пух и прах и се разсея във въздуха! Затова не ме питай, дали съм добре!

Сехер залитайки влиза в банята и се заключва. Тя се опира на мивката и застава пред огледалото, като си казва, че трябва да се успокой, да потърпи още малко и ще излезе от тази стая.

На Сехер ѝ прилошава блъска една от чашите на мивката, която пада и вдига шум. Яман притеснен се приближава до врата и пита, дали всичко е наред, като чука по врата и моли Сехер да каже нещо.

Сехер се свлича на земята в безсъзнание. След като не чува шум и отговор от Сехер Яман разбива врата и я пренася на леглото в стаята, като притеснен я моли да отвори очи и дойде на себе си. Сехер отваря очи.

-Всичко е наред! – казва Яман.
-Какво се случи с мен? Загубих съзнание ли? – пита Сехер и тръгва да става. Яман я моли да не става и да си почине поне малко. Сехер виждайки, че е на леглото на Яман скача и заявя:
-Ако трябва да лежа на това легло, по-добре да легна в гроба си!

На Сехер се завива свят. Яман я хваща като ѝ казва, че е останала без сили. Сехер блъска ръцете му. Яман казва, че трябва да хапне нещо. Сехер отказва. Яман не я слуша и се обажда на Дженгер бързо да донесе в стаята му нещо за ядене. Сехер казва, че не е гледна. Яман ѝ казва, че заради Юсуф трябва да хапне нещо, за да не я вижда в това състояние.

-Да ти си прав, заради него трябва да съм добре, за да мога да го държа по-далече от животно като теб!

Дуйгу придружава Али до болницата с линейка. Тя не спира да плачи и да се моли за за него. Докато Али е в операционната, Дуйгу се обвинява, че тя е виновна, че той е в това състояние.

Лекарят излиза и ѝ съобщава, че операцията на Али е успешна, извадили са куршума от тялото му и животът на Али вече е извън опасност.

Дуйгу отива в стаята на Али, където той все още не се е събудил. Тя сяда до леглото му като продължава да се обвинява, вижда, че възглавницата на Али не е добре поставена под главата му и тръгва да я оправи, в този момент Али отваря очи и се озова лице в лице с Дуйгу.

Момичето рязко се дръпва и се извинява, че го е събудила. Али виждайки състоянието на Дуйгу е повече от убеден, че тя се обвинява, затова той сваля тежестта от раменете ѝ, като ѝ казва, че тя не е виновна, че са го ранили.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!

„Наследство“ еп.326: Неочаквана изненада за Яман от Сехер! - какво ще се случи..