Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.308: Яман заключва Сехер, за да престане да се самонаранява!

1 коментар

Сехер не може да си намери място, защото убиецът на сестра ѝ е на свобода, а тя нищо не може да направи. В същото време Яман е съсипан, виждайки как страда любимата му жена. Яман заключва Сехер в стаята им, за да не се самонаранява. Разберете какво ще се случи в епизод 308 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 19 юни 2024 по NOVA.

В епизод 307 на турския сериал „Наследство“ Сехер се измъчва от вина и безпомощност. Тя направи всичко възможно, за да се отърве от Яман, но той отново се измъкна. Омразата на Сехер към Яман е толкова сила, че тя е готова на всичко, за да го изхвърли от живота им с Юсуф.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 307 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 19 юни 2024 по NOVA

Зухал е шокирана да научи, че сестра ѝ е убила Кевсер. Какво ще направи?

Али е прострелян, а Дуйгу се притеснява за живота му.

Сехер не може да си намери място, защото убиецът на сестра ѝ е на свобода, а тя нищо не може да направи. Яман е съсипан, виждайки как страда любимата му жена.

Яман заключва Сехер в стаята им, за да не се самонаранява повече.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

След като Чичек съобщи на Зухал, че Икбал е убила Керсер. Тя ѝ казва още, че е чула, че Яман търси жената, която ще може да докаже, че именно Икбал е убила Кевсер. Чичек успява да чуе името на жената, която Яман търси, и предава цялата информация на Зухал.

Зухал е много изненадана, когато разбира, че сестра ѝ е обвинена в убийството на Кевсер, и през сълзи казва, че сестра ѝ трябва да е страдала много, да е преживяла много ужасни неща, които са я превърнали в такъв ужасен човек. За да попречи на Яман да се срещне с жената, която търси, Зухал взема телефона на сестра си, който е запазила, намира телефония номер на търсената от Яман жена и ѝ изпраща заплашително съобщение: „Яман Къръмлъ всичко е разбрал, ако искаш да останеш жива, веднага напусни града!“.

Жената получава съобщението и си спомня заплахите на Икбал, която я е заплашила, че ако не фалшифицира доклада, ще посегне на дъщеря ѝ или майка ѝ.

„Какво да правя? Ами ако и този човек е като Икбал Къръмлъ?“, паникьосва се жената.

В същото време Сехер с папките, които взе от бюрото на Яман пристига в полицейския участък при Фърат.

-Аз всичко донесох, Фърат! Тук със сигурно има нещо, което ще може да го унищожи!
-Сехер, как си взела това?
-Гледайки го право в очите!
-И той не ти попречи, така ли?
-Той е толкова уверен и горд, че въобще не се опита да ми попречи! Фърат, ще му намерим слабото място, нали? Вътре трябва да име нещо, нали?
-Надявам се!
-Фърат, хайде да го потърсим! Аз повече не мога да понасям такъв живот!

В същото време комисар Али открива Дуйгу, която продължава да следи бандата, която смята, че ще я заведе до изгубената ѝ сестра. Али ѝ се кара, че не ѝ е разрешил сама да се занимава с тази работа и ако не се подчини на неговите заповеди, ще се наложи да я изключи от операцията.

Докато наблюдават къщата на един от заподозрените се обажда майката на Дуйги, която я моли да ѝ изпее една песен, която тя не може да се сети. Дуйгу запява, а Али е изненадан от красивия ѝ глас.

Сехер се връща в имението и вижда Яман с Юсуф и Зия на терасата. Сехер чува как Яман казва на Юсуф, че те двамата и леля му Сехер ще бъдат отново заедно както преди, дори, още по-силни и още по-щастливи. Като за пример Яман му дава едно цвете, което е наблизо до тях.

-Виждаш ли, като това цвете, то пострада, но сега е по-красиво от преди! Всичко може да се разруши, но когато се поправи, то може да стане по-здраво от преди!

Сехер се приближава яростно към тримата, страхувайки се от нейната реакция, Зия веднага отвежда Юсуф далеч оттам.

Терасата се оглася от крясъците на Сехер. Тя чупи саксията на цветето, което Яман даде преди малко за пример, за да му покаже, че някои неща в живота не се поправят.

-Коренът на розата е здрав, ще продължи да живее! – отвръща Яман.

Сехер взема цветето и иска да му прекърши корена, но се убожда и от ръката ѝ започва да тече кръв.

-Това цвете още в началото не беше посадено правилно, то растеше в неподходяща почва, за какъв здрав корен, ти все още говориш! - крещи Сехер препълнена с омраза към Яман. Яман взема цветето от Сехер.

Дженгер се показва на терасата.

-Чух викове! Няма проблеми, нали? – пита притеснен Дженгер.
-Намерете нова саксия, Дженгер, и малко почва за това цвете – казва Яман, а Дженгер излиза, за да донесе това, за което го помоли Яман.
-Значи, ти искаш да съживиш това цвете?! Не може да очакваш такава милост от един убиец! В това, което говориш може да повярва само някой като Юсуф и тези, които ти се подчиняват! Но, аз познавам жестокият човек, който се скрива под масата! - казва Сехер и си тръгва.

Сехер влиза в къщата, но не може да си намери място, както вижда как всички се опитват да угодят на Яман, все едно нищо не е станало... Дженгер носи нова саксия, а Адалет кафе на Яман…

-Аз не сдържах обещанието си, не можах да отмъстя за теб, како! – плаче Сехер.

Междувременно Али и Дуйгу са по петите на един от бандите. Започва стрелба и в неочакван момент Али е прострелян в рамото, и пада на земята в безсъзнание.

Дуйгу притеснена се навежда над Али и го моли да не умира. Той идва в съзнание, а Дуйгу с треперещи ръце взема телефона си и се обажда на бърза помощ.

Връщаме се при Сехер, при която идва Дженгер и ѝ подава кутия с пластири, като казва, че Яман ги е изпратил.

-Пластири ми е изпратил, така ли? За всички рани, които ми нанесе, малки пластири?! - побеснява Сехер и отива на терасата при Яман.
-Мислиш си, че ще продължиш да си живееш така спокойно, нали? Мислиш си, че всичко ще се забрави ли?! Ще продължим да си живеем като преди, така ли?! Изпращаш ми пластири, какво си мислиш, че аз ще си мълча ли? Но, не, сестра ми е мъртва, ти спомняш ли си?! Тя умря в това имение от твоите ръце! И докато аз съм жива, няма да ти позволя да забравиш тази истина! Не мълчи, кажи нещо! Кажи, че не си го направил нарочно?! – Яман мълчи. -Да, ти нищо не можеш да кажеш, защото ти си истински убиец! Ти си убиец! – Яман поглежда и вижда, че Зия и Юсуф са под терасата.-Ти сестра ми… - Яман слага ръката си на устата на Сехер.
-Защо леля крещи, чичо? – пита Юсуф, а Зия се опитва да го разсее.

В същото време Яман взема Сехер на ръце, слага я на рамото си и я занася в стаята си. Сехер се съпротивлява и иска да излезе.

-Докато не се успокоиш и не дойдеш на себе си, ти няма да излезеш от тази стая! – заявява Яман.
-Какво? Не ти стига, че ме държиш в имението, а сега искаш да ме заключиш в стаята? – бясна е Сехер. -Ой, извинявай, аз бях забравила, че ти обичаш да принуждаваш! – Сехер грубо блъска Яман и му заявява, че не може да я държи тук, защото пред него не стои старата Сехер. Сехер го блъска и иска да вземе ключа от вратата, но Яман я изпреварва и го слага в джоба си.
-Докато не се успокоиш, тази врата ще бъде заключена! – отсича Яман, който е съсипан, виждайки как страда любимата му жена.

Сехер, ядосана, му казва, че между него и Икбал няма никаква разлика.

Чичек отива при Зухал и ѝ докладва, че Яман и Сехер са се заключили в стаята му, но тя не е могла да чуе нищо от разговора им, защото се притеснява да не я хванат.

Зухал смята, че Яман е заключил Сехер и чака да доведат лекарката, която да признае пред Сехер, че Икбал е убила Кевсер. Чичек казва, че няма защо да се притесняват, защото лекарката вече трябва да е изчезнала.

-Това е Яман Къръмлъ, той няма да се успокой, докато не я намери! – казва Зухал. -Затова ти ще продължаваш да следиш и да ми докладваш! Яман не трябва да се добере до лекарката!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!

„Наследство“ еп.326: Неочаквана изненада за Яман от Сехер! - какво ще се случи..