Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.300: Сехер е разкъсана между любовта и омразата!

Добави коментар

След като се прибира в имението раната на Яман се влошава и той губи съзнание. Сехер, макар да му е много ядосана е притеснена за Яман. Разберете какво ще се случи в епизод 300 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 7 юни 2024 по NOVA.

В епизод 299 на турския сериал „Наследство“ Яман е прострелян от човек на Джамгьоз, докато защитава Сехер. Сехер е шокирана и притеснена за живота на Яман. Сехер е решена да се погрижи за Яман и го уверява, че ще се оправи.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 300 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 7 юни 2024 по NOVA

Дуйгу не е изгубила надежда, че може да намери сестра си Ясмин и в момента се оказва по-близо от всякога до целта си.

Сехер се чувства виновна, че не е повярвала на Яман, когато я предупреди, че живота ѝ е в опасност.

Яман разбира къде се крие Джамгьоз и отива да се изправи срещу него, независимо, че Сехер заявява на Яман, че не иска да я защитава. Яман дава да се разбере, че ще пази семейството си и нея, независимо какво иска тя!

Противно на очакванията на Сехар, Яман предава Джамгьоз на полицията

След като се прибира в имението раната на Яман се влошава и той губи съзнание. Сехер, макар да му е много ядосана е притеснена за Яман.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието на новия епизод започва в полицейския участък. Дуйгу вижда на бюрото на Кара снимки, но една от фотографиите привлича вниманието ѝ. Дуйгу пита Кара какви са тези снимки, а тя ѝ отговаря, че от доста дълго време следят една банда, която разпространява наркотици. Кара се възмущава, че използват непълнолетни деца за куриери. Кара излиза, а Дуйу продължава да гледа снимката като си мисли: „Гривната! Тази гривна… Ясемин…“,Дуйгу сяда на бюрото си и като продължава да гледа снимката и плаче. „Ясемин, наистина ли си ти? Косата е същата…“

Дуйгу разглежда внимателно снимката, на която ясно се вижда момиче с гривна, каквато са имали тя и сестра ѝ Ясемин. Вкопчвайки се много здраво в тази гривна, Дуйгу е убеден, че това момиче на снимката е Ясемин, и настоява пред Али да се включи в работата по случая.

Али е изненадана от нейното желание, затова ѝ припомня какво е казала Дуйгу за неговия екип, но тя се оправдава, като казва, че иска да работи с тях, за да даде шанс на екипа му. Али се чуди какво може да е породило този интерес в Дуйгу.

В същото време в болницата Яман е изписан и излиза, придружен от Сехер. Той се спира за миг, а Сехер притеснена го хваща за ръката, но като ударена от ток бързо се отдръпва.

-Аз мисля, че нямаше търпение да изляза! – отбелязва Яман.
-Аз не исках, ти да умреш като герой! – отвръща Сехер.

В този момент Недим се обажда на Яман и му казва, че както е наредил са предали човекът на Джамгьоз на полицията. Ядосан Яман нарежда на Недим да му намери негодника Джамгьоз, защото той много добре знае как може да му причини болка.

Действието се пренася в участъка. Дуйгу пита Метин какво е състоянието на Яман Къръмлъ и Сехер. Метин ѝ отговаря, че Сехер е добре, а Къръмлъ е бил прострелян, но след малко ще дойдат в участъка, за да дадат показания.

В този момент в участъка пристига Сехер придружена от Яман. Фърат притеснен посреща Сехер и ѝ казва, че се е притеснил за нея като е разбрал какво е станало, но Слава на Бога, тя е добре. Фърат добавя, че негодника, който е стрелял по нея е арестуван. Фърат поглежда към Яман и го обвинява, че за всичко е той виновен. Яман го подминава. Сехер моли Фърат да се успокой, като му казва, че Яман ѝ е спасил живота като е застанал пред куршумите. Фърат изглежда изненадан от чутото.

Действието прескача. Сехер и Яман са в стаята, където дават показания за станалото. Фърат също е там. Един от полицаите записва показанията им.

„Аз се обърнах с гръб и си тръгнах…“ – повтаря полицая казаното от Сехер.
-А, след това? – пита полицая. Сехер поглежда Яман и казва: -А, след това… след това той застана пред мен! Спаси ме!
-Това е съпругът ви, нали? – пита полицая.
-Да, съпруг!

В този момент влиза Метин и съобщава, че задържаният си е признал вината и се обръща към Яман: -Добре, че си успял, Къръмлъ, защото неговата цел не си бил ти, а г-жа Сехер!

-Какво? – Сехер е шокирана от чутото.
-Той е получил заповед да стреля право в сърцето ви, а и са ви следили! – обяснява Метин.

Сехер виновно поглежда към Яман и свежда глава заради срама, който изпитва. Тя разбира, че Яман ѝ е казал истината, а не както тя си мислеше, че си е измислил, за да я задържи вкъщи.

Сехер и Яман излизат от стаята, но Фърат спира Сехер и я моли да поговорят. Яман поглежда към Сехер и ги оставя насаме с Фърат. Той пита Сехер, кога ще му даде доказателствата срещу Яман, за да го арестуват и да се отърват от него, но Сехер отказва. Тя се оправдава, че в момента е много объркана и не може да реши какво да прави. Фърат ѝ припомня, че Яман е убил сестра ѝ.

-Но, в същото време спаси моя живот, като рискува своя! Моля те, Фърат да оставим разговора за друг път! – казва Сехер и си тръгва.

Сехер се прибира в имението..

„Той уби сестра ми, но застана пред куршумите, за да ме спаси! – мисли си Сехер. -Как това може да го направи един и същи човек?“

В съзнанието на Сехер изплуват всички моменти, в които Яман ѝ се е притичвал на помощ и я е спасявал

В същото време Яман седи в кабинета си и е много ядосан на себе си. Той не може да повярва, че е могъл да бъде толкова сляп, че да не забележи как Икбал толкова дълго е тормозела Кевсер пред очите му и побъркала брат му.

В този момент Дженгер влиза при Яман, който не спира да се ядосва на себе си:

-Как можах да не защитя Кевсер? Как можах да я оставя сама, да я оставя в ръцете на Икбал, Дженгер? - В този момент Сехер наднича в стаята, тъй като вратата е отворена. А, Яман продължава да се ядосва: - Не мога да платя за това, което съм направил! Не мога да се извиня! Не мога да върна времето назад, Дженгер!

В този момент Яман изненадан вижда Сехер, която държи в ръцете си лекарствата, които той трябва да пие. Дженгер излиза, а Сехер се приближава до Яман и му заявява, че каквото и да прави, не може да върне Кевсер и добавя със сълзи на очи, че никога няма да забрави, а сега прави, което е нужно и той трябва да направи същото, да изпие лекарствата си. Сехер оставя лекарствата на Яман и излиза от стаята.

След малко Недим се обажда на Яман и му съобщава, че са по следите на Джамгьоз. Ядосан Яман излиза от стаята, като продължава да говори с Недим.

-В тази война или аз, или той ще умре! – заявява Яман, а Сехер е притеснена чувайки казаното от Яман. Тя се провиква, че в това състояние, никъде не може да ходи, но Яман не я чува. Сехер тича тръгва след него и крещи: -Стой! –Яман се спира, а Сехер се приближава до него. -Аз не искам нищо! Не искам да ме защитаваш!
-Дори и ти не можеш да ми попречиш да защитя семейството си! Аз ще те пазя, независимо от това, което искаш ти! Винаги! – отвръща Яман и напуска имението.

Действието прескача. Яман застава пред Джамгьоз, който се е дегизирал като клошар и насочва пистолет в него. Джамгьоз го моли да го пусне да си върви като обещава никога да не се появява пред очите му.

Действието се пренася в имението. Сехер притеснена ходи напред-назад, като се чуди, къде може да е Яман. Тя излиза на терасата и притеснена си мисли: „Не си го помисляй дори! С него нищо не може да се случи!“

Дженгер излиза при Сехер и я пита, дали е добре. Тя му отговаря, че е добре, просто е излязла да подиша въздух! И бързо се прибира като казва, че ще ходи да види Юсуф.

Вечерта Яман се прибира в имението. Той съблича сакото си, като се държи за раната, която силно кърви. Сехер го пресреща и го пита, защо…

В този момент от кухнята излиза Неслихан с Юсуф, който се кани да изпие млякото си и да спи. Виждайки чичо си, Юсуф отива при него и притеснен го пита, какво е станало с рамото му, дали е паднал.

-Малка рана, юначе!
-А, кой ти я причини? Враговете ти ли? Моля те, повече на прави така, чичо, не искам нещо да се случи с теб!
-Ти не се притеснявай, те няма да се осмелят повече на това! Защото получиха наказанието си! – казва Яман, а Сехер ужасена поглежда Яман. Юсуф тръгва с Неслихан да си ляга. Яман също се качва по стълбите.

Действието се пренася в полицията, къде вкарват Джамгьоз в ареста, който е бесен на Яман, че го е предал на полицията.

Действието се връща в имението. Яман придържайки се за стената влиза в стаята си, а след това се хваща за раната си. Сехер влиза с гръм и трясък след Яман.

-Какво му направи? – пита тя.-Уби ли го?
-Не! Предадох го на полицията, там където му е мястото!
-Защо? Нали ти казах да не правиш нищо, заради мен?! Какво целиш с това? Искаш да съм ти задължена ли?
-Не… - Яман губи сили и се свлича на дивана. Сехер се опитва да го задържи и сяда до него.
-Боже, ти кървиш! Това е така, защото излезе без да изпиеш лекарствата си! – казва притеснена Сехер.
-След малко ще ги изпия! – казва Яман, който не изглежда никак добре.

-Ти не си добре! – казва Сехер и слага ръката си на челото му. -И температура имаш… Гориш!
-Това е нормално…
-Не, не е… Аз ще ходя да взема нещата, за да сменя превръзката ти…, а ти не се предавай! – Сехер тичайки напуска стаята, и след малко се връща.

Сехер подава на Яман да изпие лекарствата си. Яман бързо губи сили, дори не може да вдигне чашата до устата си. Сехер бързо му хваща ръката с чашата и доближава до устата. Тя му казва, че след малко лекарствата ще почнат да действат. Яман се опитва да си свали ризата, но не успява. Сехер отново му помага…

Яман губи съзнание. Сехер го моли да отвори очи и да я погледне… Сехер слага ръката на челото му и казва, че температурата му е много висока и трябва да се опита да я свали.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!

„Наследство“ еп.326: Неочаквана изненада за Яман от Сехер! - какво ще се случи..