Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.299: Яман е прострелян, докато защитава Сехер!

1 коментар

Яман е прострелян от човек на Джамгьоз, докато защитава Сехер. Сехер е шокирана и притеснена за живота на Яман. Сехер е решена да се погрижи за Яман и го уверява, че ще се оправи. Разберете какво ще се случи в епизод 299 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 6 юни 2024 по NOVA.

В епизод 298 на турския сериал „Наследство“ Яман търси отговори в миналото, а Сехер се бори със собствените си демони. Яман разпитва брат си Зия за смъртта на Кевсер. Ще успее ли да разкрие истината? Сехер е разтърсена от шокиращо разкритие за Яман. Как ще постъпи тя?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 299 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 6 юни 2024 по NOVA

Сехер е на кръстопът. От една страна, иска да се отърве от Яман, но от друга страна, не иска да го прави с лъжи.

Юсуф се учи да играе дартц с Яман и научава важен урок за честността от чичо си.

Яман разпитва шофьора, за който се говори, че е имал връзка с Кевсер. Сехер, която проследи Яман става свидетел на признанията на шофьора и изпада в ярост.

Яман се опитва да успокой Сехер, но след като излиза от склада, тя се обажда на Фърат и казва, че е променила решението си и иска да накаже Яман.

Яман е в болницата след като е прострелян от човек на Джамгьоз, докато защитава Сехер. Сехер е шокирана и притеснена за живота на Яман. Сехер е решена да се погрижи за Яман и го уверява, че ще се оправи.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Новият епизод започва в имението на Къръмлъ. Яман се приготвя да излиза, когато погледът му се спира на разкошната зелената рокля, която подари на Сехер и си спомня думите на Сехер: „Да, ти ще живееш със старите спомени!... Със старите разбити спомени!“ (Вижте още: „Наследство“ еп.290: Сехер се връща, за да превърне живота на Яман в ад! )

Мислите на Яман са прекъснати от телефонното обаждане на лекуващият лекар на Зия. Яман отговаря и притеснен пита, да не е станало нещо с брат му. Лекарят му казва, че в момента е при Зия и той иска да говори с него. Зия взема телефона от лекаря и казва на Яман, че си е спомнил, че снощи му се е присънил сън, в който е подарил бели теменужки на Кевсер, които тя много е харесвала. Зия отново пита брат си, нима може да направи нещо лошо на човек, на който е подарил бели теменужки, които специално е отгледал за нея. Но, той не може да си спомни, кога ѝ е подарил тези цветя, дали преди или след инцидента. И тъжен казва на брат си, че отново не е успял да му помогне, защото в главата му е каша. Яман му казва, че е важно, че е започнал да си спомня и с времето всичко ще си спомни.

Яман тъкмо приключва разговора си с брат си, когато му се обажда Недим и му казва, че са открили адреса на шофьора, с който се е говорило, че Кевсер е имала връзка. Яман му казва, че ще тръгне към тях. Той се кани да излиза, когато го пресреща Юсуф и го моли да го научи да играе дартц, защото вече няколко пъти са отлагали. Яман не може да откаже на Юсуф.

Действието се пренася при Сехер, която все още се чуди, дали да изпрати снимките с незаконното оръжие, които намери в телефона на Яман на Фърат.

„Едно действие и завинаги ще се отърва от теб!“, мисли си Сехер.

В този момент при нея влиза Неслихан, която е учудена, че леглото на Сехер е непокътнато. Сехер се оправдава, че я мъчи безсъние. Тя тръгва да излиза и си мисли:

„Докато не приема решение какво да правя, не мога, нито да спя, нито нормално да си почивам!“

Сехер излиза и е изненадана да види Юсуф и Яман да играят дартц в градината. Тя ги слуша какво си говорят.

-Чичо, получи се! – крещи Юсуф, тъй като за първи път е уцелил в целта.-Аз ще бъда силен играч като теб!

Яман тръгва да запише резултата му, но Юсуф го спира, като му признава, че е преминал линията и няма да бъде справедливо.

-Браво, юначе! Ти трябва да си справедлив и честен, дори и да загубиш!

Сехер изглежда изненадана от чутото.

-Леля, също така ми казва!
-Да леля ти е правя! Вместо да победиш с лъжа, по-добре е честно да загубиш!

„Вместо да победиш с лъжа, по-добре е честно да загубиш!“ – повтаря Сехер наум казаното от Яман.

След секунди Яман забелязва Сехер, а тя бързо се прибира в къщата.

Сехер се обажда на Фърат и му казва, че не може да му изпрати снимките, защото тя е прочела съобщението в телефона на Яман и той по никакъв начин не е свързан с контрабандата на оръжие. Яман е взел оръжието на Джамгьоз, за да ги освободи от Селим.

-Сехер… - опитва се да каже нещо Фърат.
-Не е правилно да лъжем, за да го победим! - прекъсва го Сехер. -Ако воювайки с Яман, заприличам на него, какъв е смисълът?
-Добре Сехер, но все пак си помисли!
-Не, Фърат, решението ми е окончателно! Аз искам да се избавя от него, но не така! Аз ще намеря истински доказателства, който да доказват вината му!

Приключвайки разговора с Фърат Сехер излиза и вижда, че Яман все още играе с Юсуф и тичешком влиза в кабинета му и започва да тършува из бюрото на Яман, за да открие някакво доказателство.

В този момент Яман предлага на Юсуф да приключат за днес, защото Юсуф се е изпотил и трябва да се преоблече, а и Яман също трябва да се преоблече, защото трябва да излезе, тъй като има малка работа, която трябва да свърши.

Яман и Юсуф се качват по стълбите, а в същото време Сехер все още търси доказателства. Яман и Юсуф са пред стаята на Юсуф. Яман му казва да ходи да се преоблече. В същото време Сехер бързо връща документите на мястото им и с една папка с документи се скрива в спалнята на Яман.

-Боже, той идва! Сега какво ще правя? – паникьосва се Сехер.

Тя чува стъпките на Яман как приближават към вратата. Тя тръгва към терасата, но изпуска папката и всички документи от нея се разпиляват на пода. Тя се навежда да ги събере… Яман посяга към дръжката на вратата. Отваря вратата, когато телефонът му започва да звъни.

-Недим, какво става? – пита Яман.
-Хванахме шофьора, какво до правим с него?

Яман му нарежда да го отведе в един от складовете им и на никой нищо да не казва. Яман бързо излиза.

-Слава Богу! – отдъхва си Сехер. Но, решава да тръгне след Яман, като се надява, че ще успее да събере доказателства срещу Яман.

Действието се пренася в къщата на Дуйгу. Тя пренася кашони с вещите им с майка ѝ в новия им дом. Фърат и Ибо предлагат да ѝ помогнат, но тя им казва, че не се нуждае от помощта им. Идва Али и пита Фърат и Ибо защо не са ѝ помогнали. Ибо отговаря, че са предложили, но тя не иска. Али отпраща Фърат и Ибо и взема няколко кашона. Дуйгу излиза от къщата и ядосана го пита, какво прави.

-Помагам ти, за да не ги пренасяш сама!
-На момчетата казах, че не се нуждая от помощ! – ядосва се Дуйгу. - Какво на всеки поотделно ли трябва да повтарям?!

Али не иска да пусне кашоните, но Дуйгу упорито иска да ги вземе от ръцете му. Така кашоните се озоват на земята и някой от вещите в тях се разпиляват. Али се навежда да ги събере, но Дуйгу бясна му заявява:

-До нищо не се докосвай! Нито до вещите ми, нито да живота ми! Дръж се по-далече от мен!

В същото време с такси Сехер пристига в склада, за който чу да говори Яман по телефона.

След нея пристига и човекът на Джамгьоз, който я следи и докладва на шефа си, че Сехер е сама и е лесна мишена.

Сехер вижда колата на Яман между два от складовете, които се намират там. Сехер се чуди, в кой от складовете може да е Яман.

Сехер проверява в един от складовете, но там няма никой.

В същото време в другия склад Яман заплашва шофьора, че ще го убие, ако не му каже, дали Икбал е убила Кевсер. Шофьорът твърди, че нищо не знае, но когато разбира, че Икбал е мъртва, признава, че Икбал му е дала много пари, за да каже, че има отношения с г-жа Кевсер.

Сехер чува последните думи на шофьора. Яман тръгва да нанесе последен удар в лицето на мъжа, но спира шокиран от викът на Сехер. Бясна Сехер се приближава до мъжа и започва да го ударя. Яман изненадан я пита, как е попаднала тук. Сехер го обвинява, че всички тук са виновни за смъртта на Кевсер, че Яман е превърнал имението в ад за сестра ѝ, и докато е жива няма да му прости. Сехер ядосана си тръгва. Яман побеснял налага с юмруци мъжа, а Недим го спира.

-Джамгьоз може да я следи! Сехер е в опасност! - досеща се Яман, който на бегом излиза от склада, притеснен за живота на любимата си жена.

В същото време Сехер се опитва да спре такси, а човекът на Джамгьоз я следи. Сехер се обажда на Фърат и му казва, че е взела решение и след малко ще дойде при него в участъка.

Яман вижда Сехер и се приближава към нея. Сехер също го вижда. Яман се оглежда и забелязва човека на Джамгьоз.

- Махни се от мен! Не върви след мен! – крещи Сехер на Яман.

Камерата ни показва как човекът на Джамгьоз насочва пистолет в Сехер.

Сехер тръгва да върви. Яман я моли да го почака. Сехер му отвръща да не ходи след нея.

Човекът на Джамгьоз натиска спусъка, Яман прикрива Сехер с тялото си. Двамата падат на земята. Сехер е в шок… Яман присвива очи от болка.

-Ранен ли си? – пита притеснена Сехер.

Яман се обляга на колата, до която паднаха и затваря очи. Сехер притеснена го моли да не затваря очи и започва да крещи за помощ. Яман се опитва да я успокой, че е добре.

Сехер взема телефона от джоба му и се обажда на бърза помощ. Сехер притиска раната на Яман с шала си, а той я успокоява, че раната му не е дълбока.

Идват Недим с охраната и стрелят по човека на Джамгьоз. Недим пита Яман как е и казва, че ще се обади в бърза помощ. Яман му отговаря, че няма нужда, защото Сехер се е обадила.

Действието се пренася в болницата. Сехер притеснена чака пред операционната и си мисли: „Аз не му повярвах… Ако нещо се случи с него заради мен…“

Излиза лекарката, Сехер я пита как е Яман. Тя ѝ предлага да влязат вътре при Яман, за да поговорят. Лекарката казва, че съпругът ѝ е имал голям късмет, защото куршумът е излязъл, но има опасност раната да се инфектира, затова често трябва да се сменя превръзката и приема антибиотици.

-Вие ли ще се погрижите? – пита лекарката.
-Да, аз ще се погрижа за него! – отговаря Сехер като поглежда към Яман.

Лекарката дава на Сехер рецептата, като ѝ обяснява, че е написала как да се приемат лекарствата. Лекарката си тръгва.

-Добре, че раната не е дълбока! Бързо ще се оправиш! – казва Сехер.
-Така е, няма от какво да се страхуваш! – отвръща Яман, а Сехер му казва, че ще отиде да подготви документите му за изписване.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.324: Любовта на Яман и Сехер разцъфтява! - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.323: Леля Гюлер ускорява сближаването на Яман и Сехер!

„Наследство“ еп.322: Един (не)обикновен ден на Яман и Сехер!

„Наследство“ еп.321: Юсуф помага за сближаването на Яман и Сехер?!

„Наследство“ еп.320: Нов шанс за Яман и Сехер?! - какво ще се случи…