Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.298: Сехер е разтърсена от шокиращо разкритие за Яман!

1 коментар

Яман търси отговори в миналото, а Сехер се бори със собствените си демони. Яман разпитва брат си Зия за смъртта на Кевсер. Ще успее ли да разкрие истината? Сехер е разтърсена от шокиращо разкритие за Яман. Как ще постъпи? Разберете какво ще се случи в епизод 298 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 5 юни 2024 по NOVA.

В епизод 297 на турския сериал „Наследство“ Сехер открива снимките, с които да вкара Яман в затвора, но Юсуф ѝ разваля плана ѝ. Яман иска да намери още доказателства, че Икбал е убила Кевсер, затова засега не казва нищо на Сехер.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 298 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 5 юни 2024 по NOVA

Яман търси отговори в миналото, а Сехер се бори със собствените си демони.

Яман разпитва брат си Зия за смъртта на Кевсер. Ще успее ли да разкрие истината?

Сехер е разтърсена от шокиращо разкритие за Яман. Как ще постъпи тя?

Зия си спомня фрагменти от трагичната нощ. Ще успее ли да събере пъзела и да разкрие кой е убил Кевсер?

Дуйгу се опитва да изглади отношенията между майка си и Султан. Ще успее ли?

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Яман е при Зия в болницата и го моли да си спомни деня, в който е починала Кевсер. Зия го пита, ако си спомни, дали това ще промени нещо. Яман му отговаря, че това е много важно за него и го моли спокойно да помисли, какво се е случило в онзи ден и го пита, дали Икбал в този ден и момент е била там. Притеснен Зия му отговоря, че не може да си спомни, кой е бил там.

-Моля те, спомни си, дали Икбал е могла да убие Кевсер?
-Не, не… никой не е убивал Кевсер! Кевсер си отиде, Икбал също, а аз останах, Яман! Виждаш ли, аз останах сам, те си тръгнаха! – започва да нервничи Зия. -Виждаш ли, аз съм тук! - Яман хваща брат си ръката, за да го успокой. -Яман, аз ли съм направил това? – пита притеснен Зия, а Яман отново го моли до се успокой и да помисли спокойно. -Икбал беше ли там? Тя ли блъсна Кевсер, защото не я обича?

Зия си спомня как е видял Икбал да блъска Кевсер. След това всичко отново се обърква в главата му и той признава на Яман, че не знае, дали Икбал е блъснала Кевсер или той. След това се ядосва, как може той да е блъснал Кевсер, като той я е обичал. Яман моли Зия да се успокой.

Преди да си тръгне, Яман моли Зия, ако нещо си спомни веднага да му се обади.

Яман говори с лекуващата лекарка на Зия и тя му препоръчва, че ако иска брат му да се възстанови по-бързо и да си спомни, ще е хубаво Зия да се прибере вкъщи. Тя му предлага да го изпишат след няколко дни. Разговорът им е прекъснат от Дженгер, който съобщава на Яман, че Сехер и Юсуф са отишли в парка.

Яман казва на лекарката, че трябва да върви, но ще ѝ се обади, за да довършат разговора си.

Действието се пренася в парка, където са Сехер и Юсуф, а човекът на Джамгьоз ги следи. Джамгьоз му заповядва да застрелят Сехер право сърцето, за да си отмъсти на Къръмлъ като му отнеме най-скъпото нещо.

Мъжът се прицелва в Сехер и тъкмо да натисне спусъка пристига Яман.

-Какво правиш тук? – пита го ядосана Сехер.
-Казах ви да не излизате! – отвръща Яман като взема Юсуф и го качва в колата.

Сехер ядосана върви след тях и пита Яман защо ги следи. Яман казва на Сехер да се качва в колата по-бързо. Упорито Сехер отказва да се качи.

-Сутринта те предупредих! Казах ти да не излизаш без охрана! Как можа така да постъпиш?
-Защото не ти вярвам, на нито една твоя дума! Ти правиш това, за да ни държиш до себе си!
-Качвай се в колата, ще поговорим вкъщи! – настоява Яман.
-Няма да се кача! -отказва Сехер. Яман отваря врата и тръгва насила да качи Сехер.
-Ето го твоето истинско лице! – казва ядосана Сехер и се качва отзад при Юсуф.

Действието прескача. Сехер влиза ядосана в кабинета на Яман и му казва, че много трудно е успокоила Юсуф, и го пита как може така да плаши едно малко дете. Яман отговаря, че е за негово добро.

-Няма никаква опасност за нас, нали? Ти искаш да ни държиш до себе си! Ти си тъмен и страшен човек! Но, повече няма да ти повярвам! Няма да сведа глава пред твоите принудителни действия!
-Вие сте в опасност! Вярваш или не, това е истината! Искаш или не, аз ще продължа да защитавам хора, които обичам, както винаги!
-Ти не можеш да обичаш! Ти причиняваш болка на хората, за които говориш, че са ти скъпи! - сипе обвинения Сехер.

Засегнат от думите на любимата си жена Яман ядосан напуска стаята.

Сехер вижда, че Яман е забравил телефона си на бюрото. Сехер го взема и намира снимките и както Фърат я посъвтва, прочита съобщението под тях. Сехер шокирана разбира, че тези оръжия Яман ги е откраднал от Джамгьоз, за да спаси нея и Юсуф от Селим.

-Това е било, за да ни спаси от Селим! Той се оказва, че е невинен! – повтаря шокирана Сехер.

Телефонът на Яман звъни. Сехер притеснена оставя телефона обратно на бюрото и бързо излиза от стаята.

Действието се пренася в участъка, Дуйгу разкрива пред Али и Султан, че майка ѝ страда от психично заболяване, което я кара да губи паметта си и да се връща в миналото, както е станало днес, когато е отишла в къщата на Али и е нападнала Султан.

Султан казва, че майка ѝ е говорила за някой си Рустем. Дуйгу ѝ обяснява, че това е баща ѝ, който си е тръгнал преди години от дома им, като е взел златото на майка ѝ, и тя като е видяла гривните на Султан, мислено се е пренесла в онези дни. Дуйгу казва на Али, че леля Султан има право да подаде жалба срещу майка ѝ. Султан пита Дуйгу от кога майка ѝ така прави.

-Това е от много отдавна.
-Дано да се оправи, това е много тежко! – казва Султан.
-Добре след като проблемът е решен ще се върна към работата си – отвръща Дуйгу.
-Не, този проблем няма да се реши така! – отвръща Султан. -Довечера заедно с майка си ще дойдете на вечеря!

Действието се пренася в имението. Сехер нервно ходи напред-назад пред къщата и си мисли:

- Той е рискувал живата си, заради нас! – все още е в шок Сехер от това, което научи преди малко. -А, аз исках да го съсипя?! Но, какво ще правя сега? След като знам, че е невинен, как да изпратя доказателствата на Фърат? Но, ако не го направя, как ще се спася от него? Ако за това което не е направил влезе в затвора, ще мога ли да живея така, няма ли да ме измъчва съвестта? А и при това го е направил заради нас! Но, може да нямам друга такава възможност?! Но, той е убил сестра ми, без да му мигне окото. И сега какво, докрая на живота си ли ще живея с този убиец? Господи, покажи ми какво да направя?

В същото време Яман си мисли, че всичко което прави, само увеличава гнева и омразата на Сехер към него. Но, докато не разбере, кой наистина е убил Кевсер, нищо няма да се промени.

Сехер тръгва да влезе в къщата, а Яман да излезе, така двамата се изправят лице в лице. Двамата се гледат продължително време, когато Яман подминава Сехер и напуска къщата.

Сехер затваря вратата и си мисли:

-Аз мога да те унищожа, но не мога да го направя! По дяволите!

Действието се пренася в болницата, където Зия спи и бълнува името на Кевсер. Той се събужда и казва, че си е спомнил.

В същото време Дуйгу и майка ѝ идват в къщата на Али на вечеря. Дуйгу заявява на Али, че е дошла на вечеря, защото им е длъжница, затова той и неговият екип не трябва да си мислят, че нещо се промени.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.324: Любовта на Яман и Сехер разцъфтява! - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.323: Леля Гюлер ускорява сближаването на Яман и Сехер!

„Наследство“ еп.322: Един (не)обикновен ден на Яман и Сехер!

„Наследство“ еп.321: Юсуф помага за сближаването на Яман и Сехер?!

„Наследство“ еп.320: Нов шанс за Яман и Сехер?! - какво ще се случи…