Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.297: Юсуф разваля плана на Сехер! – какво ще се случи...

Добави коментар

Сехер открива снимките, с които да вкара Яман в затвора, но Юсуф ѝ разваля плана ѝ. Ще каже ли Яман на Сехер, че той не е убил сестра ѝ?. Разберете какво ще се случи в епизод 297 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 4 юни 2024 по NOVA.

В епизод 296 на турския сериал „Наследство“ Обсебена от идеята да унищожи Яман, Сехер се впуска в рисковано начинание. Яман най-накрая разбира кой е убил Кевсер!


НА КРАТКО какво се случва в епизод 297 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 4 юни 2024 по NOVA

Сехер открива снимките, с които да вкара Яман в затвора, но Юсуф ѝ разваля плана ѝ.

Ще каже ли Яман на Сехер, че той не е убил сестра ѝ?

Джамгьоз, най-големият враг на Яман се е върнал, за да му отмъсти. Яман предупреждава Сехер за това, но тя си мисли, че Яман иска така да я държи в имението.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието продължава от предния епизод. Яман прослушва записа, който Зухал му даде и разбира, че Икбал е убила Кевсер. Той си мисли:

-Ако ти наистина си убила Кевсер, то и след смъртта си ще бъдеш наказана. Всички ще разберат, че си убийца! Ако Икбал е убила Кевсер, то брат ми наистина е невинен… Ако наистина ти си убила Кевсер, то аз през цялото това време… Заради теб ли бях далече от тях! – бесен е Яман.
-Аз трябва да съм уверен в това! Трябва да се уверя!

Действието се пренася в спалнята на Яман, където Сехер търси доказателства в телефона на Яман, които да изпрати на Фърат, за да тикнат Яман в затвора.

Сехер вижда поредица от снимки, на които се вижда камион пълен с незаконно оръжие. Тя се колебае, дали да изпрати снимката и тъкмо да го направи в стаята влиза Юсуф.

-Лельо, какво правиш тук? – учуден е Юсуф.-Къде е чичо? Аз сънувах кошмар, чичо много се беше разстроил в съня ми!
-Миличък?!...
-Това не е ли телефонът на чичо?
-Да на чичо ти е – отговаря Сехер и оставя телефона там откъдето го взе. -Ти, какво кошмар ли сънува? Виж вече премина! Хайде отиди в стаята си, аз след малко ще дойда при теб!
-Ела и ти, защото още ме е страх!

Сехер хвърляйки поглед към телефона на Яман излиза с Юсуф от стаята, но в този момент влиза Яман.

-Чичо?! Аз сънувах кошмар, но теб те нямаше!
-Ти, как се чувстваш сега? – пита Яман като поглежда към Сехер, която е забила погледа си в земята. -Всичко наред ли е, юначе?

-Да, наред е! А, с теб какво е станало? Защо така бързо дишаш? – пита Юсуф.

Яман поглежда отново към Сехер като си мисли: „Може би всичко ще се промени, но сега не мога да ти разкажа! Трябва да потърпя!“

Сехер също поглежда Яман, погледите им се срещат. Сехер си мисли: „Още малко и ще се отървем от теб и тъмния ти свят! Аз исках да ти го кажа в лицето…“

-Чичо? – Юсуф прекъсва мислите на Яман и Сехер.
-Аз съм добре, юначе, не се притеснявай! Но, сега трябва да изляза, защото ме чака важна работа! Но, ти не се страхувай, защото аз ще съм винаги до теб! - казва Яман влиза в спалнята взема телефона си и излиза.

Яман отива при Зухал, която е все още е в болницата и в момента спи, когато Яман влиза в стаята ѝ заповядва да се събуди веднага. Той я пита за записа на гласа на Икбал, а Зухал, смятайки, че нито Икбал, нито Кевсер могат да бъдат засегнати, защото са мъртви, решава да говори. Тя се кълне пред Яман, че не знае нищо конкретно, но знае, че Икбал много е ревнувал от вниманието и любовта, които Кевсер е имал вкъщи. Зухал споменава и Юсуф, като казва, че появата на дете в живота на Кевсер значително е засилила ревността на Икбал, така че тя може да е направила всякакви неща, за да си отмъсти.

Яман се връща в имението, но седи в колата си и си мисли и се ядосва, че няма нито улика или пък свидетел, за да потвърди казаното от Икбал в записа. Яман се обажда на Недим и му казва да проучи, хората, с които си е общувала Икбал, в периода когато е била убила Кевсер, а също така да намерят и шофьорът, с който са говорили, че Кевсер е имала връзка..

Яман слиза от автомобила си и е посрещнат от Дженгер, който притеснен го пита, дали всичко е наред.

-Ти сам каза, че и след най-тъмната нощ, настъпва изгрев! Още малко остана, скоро слънцето ще изгрее! Аз получих запис с гласа на Икбал, в който разказва за мръсните си игрички, може би тя е убила Кевсер….
-Г-жа Икбал ли?!
-Знаеш ли, тя е направила неща, повече от това, което аз бих си и помислил!
-Г-н Зия е поел вината ли?
-Не знам, може би заради лекарствата в главата му всичко се е объркало! Докато всичко не разбера, никой не трябва да знае за това, особено…
-Г-жа Сехер! Не се притеснявайте! - уверява го Дженгер.

Действието прескача на сутринта. Сехер се обажда на Фърат. Тя му съобщава, че е успяла да намери доказателства, които се състоят от няколко снимки на Яман с още няколко мъже пред камион, за който Сехер е убедена, че е натоварен с оръжие. Сехер обещава да намери начин да му изпрати тези снимки и разговорът приключва с това.

В същото време Недим пристига при Яман и му казва, че Джамгьоз се е върнал и сигурно ще иска да му отмъсти. Яман му нарежда да увеличи охраната не само в имението, но и в болницата, в която е Зия, защото Джамгьоз ако иска да си отмъсти, няма да си отмъсти директно на него, а на някой от членовете на семейството му.

Междувременно Джамгьоз нарежда на хората си да започнат да следят Сехер Къръмлъ и Юсуф Къръмлъ и да не ги изпускат от поглед, да му докладват за всяка тяхна крачка. Той се заканва, че за болките и неприятностите, които Яман му е причинил, той ще му отнеме любимата жена.

Действието се пренася в имението. Сехер и Юсуф са в хола, където Юсуф рисува, а Сехер се чуди по какъв начин да се добре до телефона на Яман. Юсуф приключва рисунката си и я показва на Сехер. Тя го пита какво е нарисувал, а той ѝ отговаря, че себе си и чичо си, които играят на дартс, който чичо му наскоро е купил, но се още не са играли. Сехер вижда възможност в това да се добре до телефона на Яман и казва на Юсуф да ходи и да го вземе и да поиграе с чичо си в градината.

-Но, ти няма ли да се ядосаш?
-Не, миличък!

-Добре, аз ще изпия сока си и отивам да го взема! – Юсуф взема сока си, но не внимава и изцапва с него тениската си. Сехер му казва, че ще ходи да му донесе тениска, за да се преоблече и след това може да отиде да играе.

Сехер среща на стълбите Яман, който я предупреждава, че без да му каже не трябва да излиза от имението, защото е опасно, а ако иска да отиде някъде трябва да вземе охрана със себе си.

-В имението, кой ще ме защити от теб? Където и когато си по искам ще отида! – заявява Сехер. -Не се нуждая от охрана! – и го подминава. Яман я хваща за ръката и ѝ казва, че Джамгьоз се е върнал и сигурно ще се прицели в нея или Юсуф, за да му отмъсти, затова трябва да бъде много внимателна. Към тях се приближава Юсуф и пита чичо си, дали може да поиграят на дартс. Яман му казва, че ще ходи да види чичо му Зия и след като се върне. Яман излиза, а Юсуф пита леля си, дали може да излезе в градината, за да играе. Сехер му казва, че като се върне чичо му, може тогава да излезе.

Сехер преоблича Юсуф, а той я моли да отидат в парка. Сехер си спомня предупреждението на Яман и предлага на Яман да направят лимонови сладки заедно. Но, идва Недим да вземе документи, които Яман е забравил. Сехер го чува да говори с някой, на който Недим казва, че при тях всичко е спокойно и никой не ги заплашва.

„Това е поредната негова лъжа, за да ни държи в къщи! Но, този път няма да му се получи!“ – мисли си Сехер и казва на Юсуф, че е премислила и тъй като времето е много хубаво ще отидат в парка.

Междувременно новите съседи на Али са притеснени от думите на Султан. Дуйгу веднага започва да си търси друга къща, докато майка ѝ отказва да се премести, защото са платили наема за 6 месеца.

Вечерта Али отива при Дуйгу, за да ѝ се извини от името на леля си, но Дюжгу не приема извиненията.

На следващия ден майката на Дуйгу претърпява нова криза и напада Султан в дома ѝ, обвинявайки я, като си мисли, че е свекърва ѝ, която ѝ е отнела златото.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.324: Любовта на Яман и Сехер разцъфтява! - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.323: Леля Гюлер ускорява сближаването на Яман и Сехер!

„Наследство“ еп.322: Един (не)обикновен ден на Яман и Сехер!

„Наследство“ еп.321: Юсуф помага за сближаването на Яман и Сехер?!

„Наследство“ еп.320: Нов шанс за Яман и Сехер?! - какво ще се случи…