Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.2 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Сехер влиза в имението на Яман и отвежда Юсуф. Разбирайки това Яман е бесен, нарежда на хората си да открият адреса на Сехер, след което насилствено нахлува в дома ѝ и отвежда момчето. Сехер не се отказва и се опитва да убеди Яман да ѝ върне Юсуф. Вижте какво ще се случи в епизод 2 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 21 март 2023 по NOVA.

В епизод 1 на турския сериал „Наследство“ Преди да умре сестрата на Сехер я моли да се погрижи за Юсуф и да го отведе от имението на Къръмлъ.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 2 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 21 март 2023 по NOVA.

Сехер отива в имението на семейство Къръмлъ, за да види племенника си за първи път в живота си, но охраната не я пуска. Икбал (снахата на Яман) казва на охраната да я пусне да влезе в имението.

Веднага между момчето и леля му веднага се създава силна връзка.

Оказва се, че Кевсер е разказала на момчето много неща за своето семейство. Сехер се възползва от отсъствието на Яман и като уверява прислугата, че има разрешението на Яман, отвежда момчето в дома си.

Текст от potv.bg

При вида на внука си дядо Юсуф е обзет от радост, но това чувство не трае дълго.

След като научава за действията на Сехер, Яман е бесен, нарежда на хората си да открият адреса на Сехер, след което насилствено нахлува в дома ѝ и отвежда момчето.

Текст от potv.bg

Сехер не се отказва и се опитва да убеди Яман да ѝ върне Юсуф. Мъжът проявява презрение към нея и я заплашва, че ще я убие, ако отново се доближи до момчето.

Междувременно малкият Юсуф научава за смъртта на майка си.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.47 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.46 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.45 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.44 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.43 (NOVA) – какво ще се случи...