Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.15 (NOVA) – какво ще се случи...

1 коментар

Планът на Икбал се проваля. Яман, придружен от Сехер, отива на фирменото тържеството. Вижте какво ще се случи в епизод 15 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 7 април 2023 по NOVA.

В епизод 14 на турския сериал „Наследство“ Сехер бързо печели симпатиите на всички в имението. Яман обещава на Юсуф, че ще го вземе със себе си на официалната церемония по пускането в действие на един от корабите им. Икбал прави план как да накара Зухал да ги придружи.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 14 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 7 април 2023 по NOVA

Сехер е против Юсуф да ходи на тържеството, защото все още не се е възстановил напълно. Яман обаче не възнамерява да я слуша.

Зухал няма никакво желание да се грижи за Юсуф и с нетърпение очаква да се върне при любимия си в Лондон. Тя също така осъзнава, че Яман е напълно незаинтересован от нея.

Фират донася на Али видео, от охранителните камери, на които се вижда фигурата на издирвания крадец. Ужасена, Кираз по невнимание залива Али с кафе.

Икбал отива в ресторанта на Селим, привидно добронамерено му разказва за страданията, на които е подложен Сехер в имението.

Икбал подготвя Зухал, за да придружи Яман, но Яман изненадва Икбал с решението си.

Яман иска да заведе Юсуф на церемонията по спускането на вода на най-големия кораб, който компанията им някога е строила, но Сехер се противопоставя на това решение, защото смята, че момчето все още не се е възстановило. Яман обаче не смята да спори с нея.

Междувременно Фират се сдобива с кадри от парка, на които се вижда момичето, нападнало Али. Той пристига в дома на Осман и показва кадрите на приятеля си. Кираз им носи кафе и като вижда себе си на екрана на лаптопа, се ужасява още повече и залива с кафето Али.

Зухал, според заръките на сестра си, прави всичко възможно да се доближи до Яман, но мъжът изобщо не я забелязва.

Междувременно Икбал се сдобива с адреса на ресторанта на приятеля на Сехер - Селим. Като казва на Сехер, че ѝ се много яде супа от Антепа, но Аделет не прави такава. Сехер ѝ препоръчва ресторанта на Селим и казва адреса на Икбал. След това Икбал отива в стаята на сестра си, която е погълната от писане на съобщения с приятеля си, за когото Икбал не знае нищо.

-Защо още не си готова? - пита Икбал.
-Како, губиш си времето - възразява Зухал. - Яман не ме поглежда. Той ме изхвърли от кабинета си по много деликатен начин. Дори да облека рокля на Пепеляшка, той въобще няма да я забележи. Нима ти не го виждаш? Той и лелята Юсуф са много близки!
-Не бъди глупава, Зухал! - казва Икбал твърдо. - Тя ще си тръгне оттук също като Кевсер.
-И как ще стане това?
-Има едно момче от нейния квартал. Любимият на Сехер, Селим. Ще отида при него, ще му кажа, че Сехер е в беда тук и страда ужасно. В ръцете ми е еднопосочният билет за Сехер
В следващата сцена Икбал вече е в ресторанта. По време на разговора със Селим му разкрива коя е и му разказва за живота на Сехер в имението.
-Не ѝ е лесно, Сехер е като затворник в тази къща - съобщава тя с дълбока загриженост. -За щастие, сега тя има известно спокойствие. Поне не е заключена в мазето.
-В мазето? - ужасява се Селим.
-Мислех, че знаеш. Моля те, не казвай на никого, че съм ти казал.
-Чакай малко. Заключили са Сехер в мазето?
-Това се случи в началото, но сега тя е добре. Има си собствена стая и храна. Съжалявам, ако съм те разтревожила.
-Ще дойда да видя Сехер.
-Разбира се, това е добра идея. Тя ще се зарадва да види някой познат.
Планът на Икбал се проваля. Яман, придружен от Сехер и Юсуф, отива на фирменото парти.

Междувременно Али хваща Кираз с чантата на момичето, което го е нападнало. Кираз обяснява, че е намерила чантата пред дома си. В последния момент тя успява да скрие документите, който са вътре, но за съжаление, тя губи бижутата си - наследство от майка ѝ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.326: Неочаквана изненада за Яман от Сехер! - какво ще се случи..

„Наследство“ еп.325: Юсуф разкрива тайната на Сехер и Яман пред Зухал!

„Наследство“ еп.324: Любовта на Яман и Сехер разцъфтява! - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.323: Леля Гюлер ускорява сближаването на Яман и Сехер!

„Наследство“ еп.322: Един (не)обикновен ден на Яман и Сехер!