Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.1 (NOVA) – какво ще се случи...

1 коментар

Преди да умре, Кевсер моли Сехер да се погрижи за 5-годишния ѝ син Юсуф, защото не иска детето да бъде отгледано от поквареното семейство на покойния ѝ съпруг. Вижте какво ще се случи в епизод 1 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 20 март 2023 по NOVA.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 1 на турския сериал „Наследството“, който може да гледате от 12:30 часа на 20 март 2023 по NOVA.

Кевсер, сестрата на Сехер, главната героиня в сериала „Наследство“ израства в беден квартал. Един ден тя се омъжва за мъж от богато семейство, но още същия ден е отхвърлена от баща си, който не одобрява брака ѝ. Когато съпругът на Кевсер умира, младата вдовица е затворничка в имението заедно с 5-годишния си син Юсуф.

Кевсер, сестрата на Сехер
Кевсер, сестрата на Сехер

В тази враждебна и сурова атмосфера Кевсер е сама. Тя дори няма към кого да се обърне за помощ. Кевсер претърпява трагичен инцидент в имението и попада в болница. Преди да умре, тя моли сестра си Сехер да се погрижи за Юсуф и да го отведе от имението.

Юсуф с чичо си Яман
Юсуф с чичо си Яман

Малкият Юсуф не знае за смъртта на майка си. Той е много самотен и много му липсват любов и внимание. Под крилото си го взема чичо му Яман, влиятелен и студен като камък бизнесмен, който не е показва любовта си към никого. Яман също така е строг към Юсуф.

Сехер
Сехер
Яман
Яман
Братът на баща и сестрата на майка му се борят за попечителството над Юсуф:
  • Яман обича племенника си, но е много властен и строг човек, който крие любящото си сърце.
  • Сехер, от друга страна, е олицетворение на обичта и добротата. И тя е готова да се бори за племенника си, който ѝ е поверен от умиращата ѝ сестра преди да умре, докрай.

Как ще завърши тази борба?

И може би с нещо, което самите противници не познават... Взаимна обич. Но преди това им предстоят много вълнуващи битки, които заедно ще проследим.

Сахер с баща си.
Сахер с баща си.
Зия, братът на Яман.
Зия, братът на Яман.
Икбал, съпруга на Зия.
Икбал, съпруга на Зия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.177 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.175 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.173 (NOVA) – какво ще се случи...