Актуално Търси се...

Наско от БТР в „Търси се...” - събота, 18 юли

Добави коментар

Наско от БТР като любим, баща и приятел тази събота, 18 юли в „Търси се...”


 Наско от БТР като любим, баща и приятел тази събота, 18 юли в „Търси се...”Фронтменът на група БТР – Наско - ще бъде гост в поредното издание на токшоуто „Търси се…”, тази събота, 18 юли, от 11.00 часа, по bTV. За първи път зрителите ще надникнат навътре в личния свят на певеца и ще разберат какъв е той като любим, баща и приятел.

Една от най-емоционалните срещи ще бъде с неговите колеги от БТР. Въпреки че се виждат всеки ден и дори прекарват повечето си свободно време заедно, Наско няма да скрие вълнението си. Славчо, Киро и Илиян пък няма да спестят раздразнението си от факта, че Наско спи много до късно. Те обаче ще споделят, че Наско е изключително силен характер и ще разкажат за най-трудния му момент - когато е трябвало да пее в деня на погребението на баща си.

Вълнуваща ще бъде и срещата на певеца с неговата любима – сръбската красавица Ивана, която е оперна певица. Тя ще провокира Наско да изпее една ария. Как се справя с оперното пеене – зрителите ще видят тази събота. Наско и Ивана от известно време живеят в общо жилище, а са заедно от почти 5 години. „Много я обичам и не бих се поколебал да ѝ предложа брак”, ще признае певецът.

Наско има дъщеря Мартина, с която водещите ще го срещнат в „Търси се…”. Седмокласничката ще признае,че баща ѝ е най-строг с нея в уроците по математика. Затова тя ще му зададе една логическа задача, на която той ще трябва да намери решение. За какво Наско се кара най-много на Мартина – зрителите ще научат в предаването.

 Наско от БТР като любим, баща и приятел тази събота, 18 юли в „Търси се...”


Любопитни щрихи към образа на Наско ще прибави майката на дъщеря му – гримьорката Силвия Стойчева, с която певецът е в прекрасни отношения.
„Наско изобщо не е романтичен. Когато имаше повод той ми подаряваше например тенджера, за да е нещо, което ще влезе в употреба”, ще разкаже Силвия. Тя ще сподели за причините двамата да се  разделят. Доста трудно за Наско ще се окаже предизвикателството на Силвия. Тъй като едно от най-омразните неща на певеца е спортът, тя ще го принуди да направи няколко лицеви опори.

Водещите Меги и Нели ще срещнат Наско и с още трима от добрите му приятели през годините. Единият от тях е Евгени Димитров – Маестрото, на когото Наско е бил новобранец в казармата. Дали певецът помни още някоя от войнишките песни от репертоара на Ансамбъла на строителните войски – ще стане ясно от предизвикателството на Маестрото. За ученическите преживявания ще разкаже актьорът Асен Блатечки, с когото Наско е бил в един клас, а Христо Мутафчиев ще предизвика певеца да покаже футболните си умения.

 Наско от БТР като любим, баща и приятел тази събота, 18 юли в „Търси се...”


Последната изненада за фронтмена на БТР ще го върне отново към ученическите му години. В студиото ще влезе любимата му учителка по испански от Испанската гимназия. Дали Наско помни още езика на Сервантес – ще стане ясно тази събота в „Търси се…”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“