Сериали Научно-фантастични

Нашествие

Добави коментар

С векове хората са претърсвали земята за следи от интелигентни форми на живот .... без никаква полза. Но възможно ли е обяснението да се крие във факта, че извънземните са вече тук, живеят сред нас?
Invasion, 2005/2006, САЩ

сериен филм – 22 епизодаВ главните роли:  Уилям Фитчнър, Еди Сибриан, Кари Матчет, Лиса Шеридън, Тайлър Лейбин, Ивън Питърс, Ариел Гейд

Сценарист: Шон Касиди

Режисьори: Лорънс Трилинг, Серджио Мимика - Гизан, Стив Шил, Томас Шлейм


С векове хората са претърсвали земята за следи от интелигентни форми на живот .... без никаква полза. Но възможно ли е обяснението да се крие във факта, че извънземните са вече тук, живеят сред нас? И какво ако се окаже, че всички големи природни бедствия са само димна завеса, създадена да замаскира нещо много по- зловещо и страшно?

Самоотверженият парков надзирател Ръсел Варон (Еди Сибриан) е баща на две деца: Джес (Ивън Питърс) и Роуз (Ариел Гейд) от предишния му брак с Д-р Мериъл Ъндърлей (Кари Матчет) и очаква трето дете от новата си съпруга, местната телевизионна репортерка Ларкин Гроувс (Лиса Шеридън). За Ръсел, който работи заедно с приятелката си Мона Гомез (Хиндс), опустошителен ураган и странните му последици ще се окажат само началото на дълго пътуване в неизвестното.

Винаги скептичен към конспиративните теории на неговия своенравен зет - Дейв (Тайлър Лейбин), на Ръсел може би ще се наложи да преосмисли схващанията си след като множество странни обстоятелства ще настъпят в района.

Сценаристът и Продуцент  Шон Касиди, създател на хитовия сериал „Забравени досиета”, представя един изпълнен с напрежение разказ за семейство, което се озовава в центъра на конспирация, създадена за да прикрие... нещо далеч по-грандиозно... завладяване от извънземни.
  Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нашествие