Актуално В програмата

„Нашата история“ и „Вятърничав“ с двоен старт по DIEMA FAMILY

Добави коментар

Нови разтърсващи изживявания и вълнуващи съдби, изпълнени с копнеж по невъзможна любов, ще предложи DIEMA FAMILY с два премиерни сериала за България от 11 януари.

Всяка делнична вечер „Нашата история“ и „Вятърничав“ ще потопят зрителите в завладяващите истории на новите герои от 21:00 ч. и 22:00 ч.

Една от най-обичаните актриси в жанра – Хазал Кая, влиза в главната роля в поредицата „Нашата история“. Неин екранен партньор е звездата Бурак Дениз, познат с блестящото си изпълнение в „Любовта не разбира от думи”. Сюжетът на премиерния сериал се завърта около Филиз, която се бори за оцеляване в един от най-бедните квартали на града. Тя е най-голямото дете в семейството и се грижи за петимата си по-малки братя и сестри, откакто майка им ги е напуснала. Един ден в живота ѝ неочаквано се появява мистериозният млад мъж Бариш, който веднага се влюбва в нея, но Фелиз всячески опитва да пренебрегне своите симпатии към него. Ще успее ли тя да намери щастието, въпреки трудностите и препятствията, с които се налага да се сблъсква?

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Нашата история | Bizim Hikaye

Вижте повече

Нашата история | Bizim Hikaye

Филиз, която се бори за оцеляване в един от най-бедните квартали на града, е най-голямото дете в семейството.

История за невъзможна любов, породена от отмъщение, ще разкажат епизодите на втория премиерен сериал – „Вятърничав“. Добронамерената и приказно красива Реян е внучка в една от най-влиятелните фамилии в Мидят. Животът ѝ предстои да се преобърне изцяло след инцидент по време на езда, който я среща със студения, но много силен и умен Миран. Двамата се влюбват от пръв поглед и въпреки редицата предизвикателства, пред които са изправени, вдигат сватба. На сутринта след първата им нощ заедно Миран прекратява връзката, а причината е непростимо престъпление, извършено преди много годни. С времето тайните се разплитат, докато Реян и Миран търсят път един към друг. Главните роли са поверени на Ебру Шахин и Акън Акънйозю, а режисьори са Джем Карджъ и Бенал Тайри.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Вятърничав | Hercai

Вижте повече

Вятърничав | Hercai

Една история за невъзможната любов, породена от отмъщение…

Завладяващи разкази за копнежа за любов, предателство, изкупление и помирение предстоят в ефира на DIEMA FAMILY – не пропускайте от 11 януари епизодите на премиерните сериали „Нашата история“ от 21.00 ч. и „Вятърничав“ от 22.00 ч.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нашата история , Вятърничав

"Вятърничав", епизод 26 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 25 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 24 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 23 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 22 - какво ще се случи?