Актуално В програмата

Наргиз Саидова и Кристина Аврамова отпаднаха в третия концерт на живо на „Гласът на България”

Добави коментар

Наргиз Саидова и Кристина Аврамова отпаднаха в третия концерт на живо на „Гласът на България”
След третия концерт на живо хитовото музикално шоу „Гласът на България” по bTV напуснаха Наргиз  Саидова и Кристина Аврамова. Заедно с конкурентите си в елиминациите – Невена Пейкова и Севинч Ибрахим, те поставиха треньорите си пред много сложен и емоционален избор при вземане на стратегическото решение кой ще продължи напред във вокалното състезание.

Наргиз  Саидова и Кристина Аврамова

Въпреки, че Мариана Попова заяви, че броят на поп-фолк изпълненията са били в повече за нейния вкус, общото изпълнение на любимката на феновете Преслава и Наско от БТР взривиха публиката в зала 2 на НДК. Специалните гости на третия концерт на живо в „Гласът на България” коментираха изпълненията на талантите през цялото време и в края на шоуто посочиха своите фаворити. Въпреки първоначалните си симпатии към Мелинда, Преслава оцени високо певческите и артистични умения и на Елица от отбора на Миро.

Със своя положителен вот зрителите на bTV спасиха Антоанета Линкова – Роксана (40,6%) и Александър Байчев (21,5%) от отбора на Ивана и Тодор Гаджалов (50,8%) и Елица Наумова (21,2%) от отбора на Миро. Заедно с фаворитите на публиката напред в „Гласът на България” продължават Гергана Коева и Мелинда Христова след като получиха подкрепата на  своите треньори.             

Повече за емоциите на двамата отпаднали участници и какво споделиха изпълнителите във втория концерт на живо веднага след слизането си от сцената можете да видите в риалити епизода на „Гласът на България” в четвъртък от 21:00 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"