Архив VIP Brother

Наистина ли са заедно? - Преслава и Богданов

Добави коментар

Преслава посреща Богданов и дава отговор на въпроса: „Наистина ли са заедно?” Още три VIP персони влизат в Къщата тази вечер

Преслава посреща Богданов и дава отговор на въпроса: „Наистина ли са заедно?”

Още три VIP персони взлизат в най-известната Къща тази вечер

Грандиозно начало на един още по-грандиозен сезон! Снощи 13 от най-големите звезди на България се събраха под един покрив, за да живеят заедно през следващите два месеца.

Преслава, Станимир Гъмов, Деян Топалски, Кичка Бодурова, Моника Валериева, Светлана Василева, Иво Танев, Люси Иларионов, Луна, Ернестина Шинова, Катя и Здравко от „Ритон” и Джорджано прекрачиха прага на най-известната Къща с много позитивизъм и с очакване да изживеят едно голямо приключение. Тази вечер точно в 20 часа, VIP компанията ще бъде напълно завършена, след като в Къщата влязат още две жени и един мъж.

Една дълго пазена тайна излезе наяве през изминалата вечер. Известната жена, за която Пламен Богданов твърдеше, че е негова интимна половинка от месеци, е не кой да е, а самата Преслава. Бившият футболист многократно беше намекнал на съквартирантите си, че известната му половинка е именно тя, а снощи Голямият брат показа на зрителите неизлъчвани кадри, които го доказаха. Освен с невероятния си глас, фолк сензацията е известна и със скандалните си връзки. Дали обаче Богданов наистина е успял да спечели сърцето на една от най-желаните дами в държавата? Тази вечер ще настъпи часът на истината! Пламен Богданов ще прекрачи прага на VIP Къщата, без да знае, че Преслава е там. Как ще реагира топ певицата и истина ли е всичко, което футболистът твърди, ще разберем съвсем скоро.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза