Спорт Спорт по ТВ

Най-великият мач на България утре по RING.BG

Добави коментар

Най-великият мач на България утре по RING.BG - 10 юли, тройна доза футбол с начален час 17:30
 Красимир БалъковУтре RING.BG ще предложи на зрителите тройна футболна емоция с поредния мач от „Завръщане в бъдещето” между отборите на България и Германия, демонстративната среща на „Пеневата чета”, по случай рождения ден на Йордан Лечков, както и приятелския мач между „Сливен” и „Черноморец”

Победата над световния шампион – Германия - на ¼ финал на световното първенство в Америка преди 15 години е най-великият мач на националния отбор на България по футбол за всички времена. RING.BG ще припомни паметната среща този петък, 10 юли от 19:00 часа.

Коментатор в студиото ще бъде един от най-добрите халфове през последните 30 години на световния футбол - Красимир Балъков
, който ще сподели: „Усетих какво са чувствали хората, когато са наблюдавали нашите мачове през 1994. Победата ни срещу Германия отвори вратите към невъзможното”. Настоящият треньор на „Черноморец” ще говори и за тайната рецепта на успеха им преди 15 години, за критичните моментите преди всеки мач, които футболистите са обръщали на майтап като са стягали куфарите и са си казвали, че след 90 минути си тръгват, както и още много интересни случки от преди 15 години в САЩ.

Преди този мач обаче, спортната телевизия на България, ще предложи на зрителите, в пряко предаване от Сливен, демонстративната среща между „Пеневата чета” по случай рождения ден на Йордан Лечков, както и приятелската среща между отборите на „Сливен” и „Черноморец”. Пратеник на място ще бъде Йордан Георгиев, който ще се погрижи за интервютата и интересните факти около футболистите днес, 15 години по-късно. Прякото предаване от Сливен започва в 17:30 часа.

Този петък, 10 юли, тройна доза футбол само по RING.BG с начален час 17:30.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Завръщане в бъдещето

Уикенди по Спилбърг през юли по Нова ТВ

Желю Желев на живо в ефира на RING.BG тази неделя

Боби и Ники Михайлови в студиото на RING.BG

Христо Стоичков коментира мача България – Аржентина през 1994-а

Даниел Боримиров в „Завръщане в бъдещето” - 27 юни, от 19:00 часа по RING.BG