Архив Big Brother

Най-различният досега „Биг брадър” търси цели семейства

2 коментара

„Биг брадър”, напълно различен от всичко правено досега, ще започне идната пролет по „Нова ТВ”. Той ще търси формулата на най-хармоничното българско семейство.
Рекордно висока за българска телевизия ще бъде и наградата - 200 000 лева, апартамент и кола

„Биг брадър” търси цели семейства„Биг брадър”, напълно различен от всичко правено досега, ще започне идната пролет по „Нова телевизия”. Той ще търси формулата на най-хармоничното българско семейство.

За първи път участници в най-популярния риалити формат ще бъдат цели семейства, които по тяхно желание ще могат да влязат в къщата заедно с децата си и дори с техните баби, бавачки или възпитатели. Условието е семейните двойки да имат сключен граждански брак или да живеят на семейни начала,  но с общо дете.  
 
„Биг брадър” ще запази социалния статус на участниците. Освен това, те ще получават месечно възнаграждение. Къщата ще представлява умален модел на начина на живот на хората – ще има магазин, заведение, многофункционална зала...

„Биг брадър” търси цели семействаПо този начин „Биг брадър” иска да покаже в реални условия  взаимоотношенията в българските семейства и начина им на живот. Ето защо в къщата ще има място за различни типове двойки, независимо от техния икономически статус,  морални, религиозни и етнически възгледи, социална и политическа ангажираност.

Българи, живеещи в чужбина, също ще имат правото да участват. На официалния сайт на „Биг брадър” - http://www.bigbrother.bg/, те ще могат да се регистрират за желана от тях дата. Всички живеещи в България са добре дошли без предварително записване. Кастингите започват в средата на януари 2010 г. Екипи на „Биг брадър” ще отсяват бъдещите герои на шоуто в Бургас (на 16 и 17 януари), Пловдив (22-24 януари),  Варна (29-31 януари) и София (5-7 февруари).

Рекордно висока за българска телевизия ще бъде и наградата - 200 000 лв., апартамент и чисто нова кола.

На един от най-семейните празници - Бъдни вечер, в ефира на „Нова телевизия” ще се завъртят и клиповете на новия „Биг брадър”. Главно действащо лице в тях е актьорът  Ники Урумов, който влиза в ролята на домоуправител. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother , Биг Брадър Фемили

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала