Спорт Спорт по ТВ

Най-престижният голф турнир в света Огъста Мастърс – на живо по RING.BG от 10 април

Добави коментар

Мастърс турнирът по традиция се провежда на игрището Огъста в щата Джорджия, а победителят получава престижното Зелено сако.

Мастърс турнирът по традиция се провежда на игрището Огъста в щата Джорджия, а победителят получава престижното Зелено сако. Миналата година то беше облечено от Адам Скот. Това е единственият голф турнир в света, които не променя локацията си. Основан през далечната 1934 г., в надпреварата се включват по-малко от 100 играчи, които не могат да кандидатстват, а биват поканени. Кой ще грабне престижното отличие тази година, зрителите на RING.BG ще имат възможност да проследят на живо от 10 април.

Миналогодишният победител - австралиецът Адам Скот, е близо до това да измести Тайгър Уудс от лидерското място в световната ранглиста, но за да се случи това, той трябва да демонстрира постоянство в своята игра. Той пропусна чудесна възможност да измести легендата от върха в световната ранглиста, след като завърши на трето място в генералното подреждане на турнира Arnold Palmer Invitational в Орландо. 33-годишният австралиец показа слабост при пътинг ударите и вместо да влезе в ролята на фаворит преди предстоящия Мастърс, където ще защитава титлата си, сега има съмнения дали не изпитва несигурност в играта си.

Огъста Мастърс се радва на най-голям телевизионен интерес сред голф турнирите по света. Макар и в отсъствието на Уудс, който ще бъде големият липсващ на игрището, Мастърс-ът остава най-очакваното голф събитие в света. В негово отсъствие се очаква конкуренцията да се развихри в Огъста.

Турнирът ще бъде предаван пряко по RING.BG както следва: в полунощ в четвъртък – 10.04, в петък и събота, 11 и 12 април, от 21:40, а финалът е в неделя, 13 април, от 20:40 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: голф