Актуално В програмата

Надя пред важен избор в „All Inclusive“

Добави коментар

Нова порция смях и добро настроение очаква зрителите в следващия епизод на “All Inclusive

Нова порция смях и добро настроение очаква зрителите в следващия епизод на “All Inclusive” на 24 април по NOVA. Героите от комедийната поредица вече се превърнаха в любимци на зрителите, а сериалът е един от най-успешните български проекти през пролетния телевизионен сезон.

 

Добави описание


В епизода този петък Надя (Йоанна Начева) е поставена пред много труден избор. Най-изненадващо в комплекса пристигат софийско ѝ гадже Тони (Алек Чурчич) с приятелите Яница (Моника Иванова) и Боби (Живко Сираков). Тримата са пропътували разстоянието от София до морето, за да направят специална изненада за предстоящия рожден ден на Надя. Как ще реагира тя, след като все повече осъзнава различията си с повърхностната компания, ще стане ясно този петък, от 20:00 ч. по NOVA.

 

Добави описание


Междувременно, приключенията за Чобанови и Сиромашки продължават. След разочароващото посещение в местния полицейски участък, където те първо подадоха, а след това оттеглиха жалбата си за измама срещу предприемача Такис (Красимир Добрев), семействата не могат да се примирят с несправедливостта. Маститият бизнесмен е замесен не само с фалиралата туристическа агенция, но и със застрояването на един от малкото останали диви плажове в района. Такис си е осигурил достатъчно влияние и успява да мине безнаказано между капките, намирайки вратички в закона, за да постигне своите безскрупулни цели. Каква идея ще хрумне на Елена (София Маринкова), за да се даде гласност на случая и ще се окаже ли тя работеща?

 

Добави описание


Голяма изненада разбърква мислите и на тъщата Евдокия (Нели Монеджикова). Една шокираща за нея случка ще създаде напрежение между двама им с Чефо (Любомир Бъчваров). Местният рибар крие малка тайна, която предизвиква буря от противоречиви емоции с неочаквана развръзка. Каква е неговата тайна, гледайте в “All Inclusive” на 24 април, от 20:00 ч. по NOVA!

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Неочаквана изненада за приятелите от „All Inclusive” на финала на сезона

Ще се разделят ли Надя и Боян в “All Inclusive“?

Чефо с трогателен рожден ден в “All Inclusive“

​Ураган от емоции очаква героите в “All Inclusive“

Коварна атака срещу връзката на Надя и Боян в “All Inclusive“