Сериали Комедии

На лов за мъже

Добави коментар

Главни герои са двама съквартиранти – привлекателната Клара и елегантният Пол. Освен че двамата живеят заедно, те работят на едно и също място.

Verruckt nach Klara

Главни герои са двама съквартиранти – привлекателната Клара и елегантният Пол. Освен че двамата живеят заедно, те работят на едно и също място – в редакцията на известно списание. Клара води своя колона, а Пол е счетоводител.

 

На лов за мъже

 

Макар всички техни познати да си мислят, че Клара и Пол са двойка, те всъщност са само приятели. Клара отчаяно търси мъжа на живота си, защото вече наближава 30-те, а все още е сама. Пол пък е гей, който също търси мъжа на живота си, но, както се оказва, да си намери човек свестен мъж не е никак лесно!

В отчаянието си двамата преспиват заедно, но веднага след това осъзнават грешката, която са направили. Въпреки това Клара и Пол успяват да запазят приятелството си и отново започват да си помагат във всяка ситуация.
Новият обект на желание на Клара е нейният много привлекателен съсед, но за съжаление той вече си има приятелка... В добавка Клара е в обтегнати отношения с баща си, когото тя обвинява за сегашното си положение.
Пол пък не само не може да случи на свестен мъж, но и е принуден да крие от всичките си познати факта, че е гей. Родителите му не знаят, никой в работата му не знае, а Пол се притеснява, че ако шефът му разбере, ще го уволни. Докато се опитва да избягва шефа си обаче, Пол започва все по-често да се сблъсква с неговия син и ситуацията се усложнява...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На лов за мъже

Сериалите "Компютърджии" и "На лов за мъже" тръгват по GTV