Актуално На кафе

„На кафе” - 25 май

1 коментар

Даниел Вълчев ще отговаря на ученически въпроси в „На кафе” понеделник, 25 май.
Даниел Вълчев в "На кафе"Даниел Вълчев ще отговаря на ученически въпроси в „На кафе” този понеделник, 25 май. Гостуването на министъра на образованието е по повод празника на българската просвета и култура, като освен на живо в студиото, той ще очаква питания и на страницата на предаването във „Фейсбук”.

От екипа на Гала обещават, че разговорът с Даниел Вълчев ще се завърти и около по-лични теми. Както се знае, гостът е сред най-колоритните български политици, и то с добро чувство за хумор.

Междувременно, днес беше обявена първата свободна позиция от проекта „Намери си работа с „На кафе”. Сътрудник „Продажби” в бизнес център „Витоша” на БТК е първото място, за което могат да се борят зрителите.


Кандидатите трябва да имат завършено средно образование, но висше икономическо или техническо образование е важно конкурентно предимство. До 28 май могат да се пращат автобиография на адрес my-career@accelerate.bg.

Целта на тази нова рубрика е да помогне на хората да си намерят работа или да се преквалифицират, а също - да се запознаят подробно с това как се пишат автобиография и мотивационно писмо, как да се подготвят за интервю за работа, в зависимост от позицията, за която  кандидатстваш и т.н.  

В поредица от няколко епизода ще бъдат представени различни кандидати, борещи се за една и съща позиция, както и различни работодатели, които търсят хора в дадена област. Ще видим как една фирма набира персонал и дали има правилното послание за това, като се започне от писането на обявата за работа.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”

Стоян Алексиев посрещна рождения си ден в дома на семейство Генадиеви

Холограма на Гала ще води „На кафе”