Сериали Комедии

На гости на третата планета

1 коментар

Както много интелигентни хора си дават сметка, извънземните са навсякъде около нас. Това е историята за група от четирима изследователи от друга планета, които пристигат на Земята, за да ни изучават.
3-th rock from the Sun, САЩ, (1996-2000)

комедия, фантастика

25 минути


Световна премиера: 9 януари 1996

6 сезана, общо 139 епизода

Участват: Джон Литгоу, Кристен Джонсън, Джоузеф Гордън Левит


Както много интелигентни хора си дават сметка, извънземните са навсякъде около нас. Това е историята за група от четирима изследователи от друга планета, които пристигат на Земята, за да ни изучават. За да могат да се впишат сред нас, те приемат човешка форма и се преструват, че са хора... доколкото това им се отдава!

Това е забавна история за група изследователи от друга планета, които приемат човешки облик! Това са главен командир Дик, красивата офицерка Сали, интелигентният специалист Томи и разбира се, Хари.

«На гости на третата планета» са 30-минутни комедийни серии, поставящи акцент върху това как може би изглеждаме в очите на извънземните. Джон Литхоу ще видим в ролята на Главен командир Дик, чиято задача е да научи всичко за живота на Земята и т.нар. “напреднала технологично цивилизация”.

Дик, Хари, Сали и Томи пристигат на нашата планета абсолютно чисти и невинни, задължени да изпробват всичко, което ние правим тук.

Джон Литхоу е многократно номиниран за ролята си в сериала и има и три награди. В ролята на Сали е Кристен Джонсън, позната ни от филма “Остин Пауър”. Джоузеф Гордън Левит играе Томи, но сме го гледали и в “10-те неща, които мразя в теб”.

Върховният командир Дик е събрал елитен отбор от експерти: военен (Сали), „умствен” експерт (Томи) и... е, колкото до Хари... просто имаше свободно място!

Идеята на предаването е, че извънземните ни изучават, като в същото време се преструват, че са едни от нас. В началото това им създава големи трудности, защото те така и не могат да се впишат подобаващо... и извършват един куп глупости в опитите си да бъдат „нормални”. Впоследствие четиримата успяват да вникнат и да изследват в дълбочина нашия живот и вече много по-добре се преструват, че са хора. Но в този момент мисията им минава на заден план... защото се оказва, че да си човек не е чак толкова лошо.
  • Сезон 1, 1996 - 20 епизода
  • Сезон 2, 1996 - 26 епизода
  • Сезон 3, 1997 - 27 епизода
  • Сезон 4, 1998 - 24 епизода
  • Сезон 5, 1999 - 22 епизода
  • Сезон 6, 2000 - 20 епизода
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На гости на третата планета

Нов вечерен филмов блок с хитови холивудски заглавия през новия сезон на GTV