Актуално На четири очи

„На четири очи” - Никола Филчев, сестрата на Мирослава - Елеонора и Катрин Маркова

1 коментар

„На четири очи” с Никола Филчев, сестрата на Мирослава - Елеонора и Катрин Маркова, неделя, 29 януари, 17:30 ч.

„На четири очи” с Никола Филчев, сестрата на Мирослава - Елеонора и Катрин Маркова, неделя, 29 януари, 17:30 ч.


Неделя, 29 януари, 17:30 ч.,
гости на Цветанка Ризова ще бъдат: свидетелят по делото „Октопод” Никола Филчев, Елеонора – сестра на Мирослава и Катрин Маркова

„На четири очи” Кой е Октоподът? Бил ли е Алексей Петров „топла връзка” между Георги Първанов и Никола Филчев, както твърди ексшефът на НСС ген. Атанас Атанасов? За генезиса на организираната престъпност у нас, за тъмните връзки между политиката и ъндърграунда, за натиска, за безнаказаността с 20-годишна давност у нас, за омразата и спорните имена в най-новата ни история – среща на зрителите на „На четири очи” с бившия главен прокурор и сегашен свидетел по делото „Октопод” Никола Филчев.
 
И още: какво събра Елеонора, чиято сестра беше похитена и убита, и Катрин Маркова, която плати откуп, за да спаси отвлечения си син Джорджо преди години? Защо неизвестните по случая „Мирослава” стават все повече, въпреки задържаните предполагаеми извършители и открития труп на момичето? Неволен професионален пропуск, тежък полицейски гаф или умишлено допуснат инцидент е смъртта на първия арестуван Стойчо Стоев-Чочо? Защо слуховете в Перник продължават да замесват и трети възможен извършител? Какво в хронологията на разследването смущава семейството на Мирослава, кого ще обвинят близките ѝ не само за трагедията с момичето, но и за смъртта на единия заподозрян? Ще се измъкне ли предполагаемият съучастник Марио Любенов, който се опитва да докаже, че поставената му диагноза „шизофрения” е истинска и съответно – че не може да отговаря за действията си? Чувства ли вина сестрата Елеонора за това, че се оказва свързващо звено във веригата между похитителите, сестра си и приятеля си – забогатял наследник? И какво е общото между организираното и добре обезпечено отвличане на Джорджо – най-вероятно от „професионалната” банда на наглите и похищението, замислено може би от двама „непрофесионалисти”.

„На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На четири очи

„На 4 очи” с Цветанка Ризова и Милен Цветков

Нова ТВ уволни водещата Цветанка Ризова

„На четири очи” с Капка Сидерова, Стефан Софиянски и Кънчо Стойчев

„На четири очи” с Цветан Цветанов, Сергей Станишев, и бизнесменът Лукан Луканов

„На четири очи” със заместникът на Доган Христо Бисеров, лидерът на КТ „Подкрепа”, д-р Тренчев, и Жорж Ганчев