Актуално В програмата

На 8 декември в „Чети етикета“ по bTV: Шофирането в нетрезво състояние

Добави коментар

В началото на празничния сезон Биляна Гавазова разговаря с експерти и провежда експерименти на живо в студиото на „Тази сутрин“

Шофирането в нетрезво състояние е темата на петъчното издание на рубриката „Чети етикета“ в „Тази сутрин“ по bTV на 8 декември. Навръх студенсткия празник Биляна Гавазова разглежда болезнено актуалната тема с цифри и с екпертни събеседници.


Зрителите на най-гледания сутрешен блок в ефира ще се запознаят със статистиката за броя на шофьорите у нас, които сядат зад волана пили, за проверките и рекордните промили директно от лабораторията на Военномедицинска академия. За ефекта на алкохола върху тялото ще говори експерт токсиколог.


В началото на празничния сезон в студиото на „Тази сутрин“ зрителите на bTV ще проследят и експеримент на живо с алкомаска, който ще демонстрира какво виждат шофьорите след упортеба на спиртни течности. По темата на деня като събеседници в „Чети етикета“ ще се включат и представители на Пътна полиция и неправителствени организации.


„Чети етикета с Биляна Гавазова” е потребителската рубрика на „Тази сутрин“ по bTV, която представя в дълбочина актуални теми за качеството на стоки и услуги, условията на пазара на труда, социални и образователни проблеми. Рубриката се ползва с висока степен на доверие и за кратко време се превърна в запазеното място в българския ефир за защита правата на потребителите.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази сутрин

Актуалните предавания на bTV продължават през лятото с ексклузивни теми и гости

Златимир Йочев ще е основният водещ на сутрешния блок „Тази сутрин“ по bTV

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

bTV с извънреднo студиo за клетвата на новия парламент на 15 април

„Тази сутрин“ с нов начален час