Архив Big Brother

На 3 април започва „Big Brother Family – истината”

Добави коментар

На 3 април „Big Brother Family – истината”, ще е ексклузивно и интересно шоу, в което всички семейства от къщата ще бъдат изправени пред детектор на лъжата.
Така ли ще погледнат ЕлеонораBig Brother само истината...
От следващата седмица, новo предаване ще допълни форматa на Big Brother Family.  „Big Brother Family – истината”, ще е ексклузивно и интересно шоу, в което всички семейства от къщата ще бъдат изправени пред детектор на лъжата. Този експеримент вече е правен и в други сезони на риалитито. За първи път в България това беше направено в трети сезон на Big Brother. Това беше една от най-интересните и забавни мисии, които разкриха неподозирани характери на съквартирантите и свалиха маските им. Именно затова продуцентите решиха да направят едно отделно шоу, като част от Big Brother Family, в което участниците да разкрият своите самоличности. Big Brother season 8 UK е пожънал огромен успех. Там обаче всички участници са отговаряли сами за себе си, докато в Big Brother Family, семействата ще застават рамо до рамо пред детектора, за да отговорят на всякакви въпроси и да повдигнат завесата на своята връзка.

Въпросите, на които участниците ще трябва да отговарят са три типа:

  • Въпроси за двойката – Всяка двойка има своите странни, тъмни или скрити страни, с тези въпроси ще научим повече за отношенията на двойката в къщата и извън нея.
  • Въпроси за децата им – Тези въпроси имат за цел, да разберем как семействата отглеждат децата си,  как комуникират, колко са важни децата за тях и как се грижат за тях.
  • Въпроси за семейните отношения -  Какви са семейните им ценности, в какви са отношенията с роднините на половинката си, харесват, обичат или мразят някои от семейството ще стане ясно тук!

Семействата ще отговарят заедно един след друг на въпросите в студиото, като в първи кръг, всеки от тях трябва да отговори на по 3 въпроса, наградата тук е 1500лв. Следва втори кръг, където срещу 5 искрени отговора от мъжа и жената, семейството ще печели може би най-важната награда – спасяване от номинации.

Схема на въпросите и наградите:
1 кръг - 6 въпроса- 1500 лв.
2 кръг - 5 въпроса – имунитет от номинации
3 кръг - 4 въпроса - 10 000 лв.
4 кръг - 3 въпроса - 20 000 лв.
5 кръг - 2 въпроса - 30 000 лв.
6 кръг - 1 въпроса  - 50 000 лв.


Ако някой от двамата не каже истината и излъже на въпрос – той отпада, а партньора му остава в играта, но играе за половината от определените награди.

Съквартирантите ще отговарят пред свои роднини, поканени като гости в студиото – роднините също участват в играта, те имат достъп до паник бутон, с който дават право на участника да не отговаря на избран от тях въпрос, ако той е крайно неудобен или шокиращ.

Водещ на „Big Brother - истината” ще е Витомир Саръиванов, шоуто стартира на 3 април и ще се излъчва всяка събота от 20:00 с продължителност два часа.

Мисия „Дълга целувка за лека нощ”
Христо и Корнелия

Big Brother организира на съквартирантите мисия за най-романтична целувка. Всяко семейство има своята песен и когато я чуе, трябва да започне да се целува. Двойката не трябва да отлепва устни, докато продължава мелодията. Ако усети и съвсем малка нотка на фалш, Big Brother ще накаже съквартирантите с процент от месечния им бюджет. Това поставя месечните заплати на семействата под опасност, защото парите им зависят от успешното изпълнение на две мисии – „Оковите на любовта” и „Целувката за лека нощ”. Кое ще надделее – любовта или финансовата изгода?

Най възрастното семействоЗа първи път от началото на тайната им мисия Ива и Цветелин трябваше да се целуват пред останалите съквартиранти. Задачата сериозно ги притесни. Двамата направиха всичко възможно да се измъкнат, с риск да загубят парите си и да провалят и тайната си мисия. Хрумваха им абсурдни варианти – от това, че не могат да се целуват и ги е срам от останалте, до измислянето на сериозна болест като аргумент. Цветелин отказа да целува страстно бившата си жена, защото кадрите ще бъдат излъчени веднага на настоящата му съпруга – Ванеса.
Съквартирантите вече се съмняват дали те наистина са двойка.
Ще успеят ли да опазят тайната си?
Ще бъдат ли по-внимателни или ще продължат взаимните им обвинения?
Ще се справи ли Ива с ролята да „замазва”всички изцепки на избухливия Цветелин?


На живо с майки и свекърви...
Поредната изненада в Big Brother предстои утре вечер. Димитрина - майката на рецепциониста – кученце Давид ще влезе в къщата заедно с малката му дъщеричка. Жената е готова на всичко, за да спаси сина си от зависимостта, която изпитва към половинката си Елеонора. 19-годишната колекционерка на ботуши и свекървата имат сериозни конфликти. Последната надежда на майката на Давид е да разкаже историите, които синът ѝ и Елеонора имат, за да чуе той мнението на другите съквартиранти. Защото Елеонора го е зомбирала и го кара да мисли, че майка му е луда.
Каква ще е реакцията на нищо неподозиращите Елеонора и Давид?
Какви истории ще чуем от Димитрина?
Предсоти да разберем...

Цветелина

Това е само част от сюрпризът на вечерта. Майките на участниците в тайната мисия Ива, Цветелин, Ванеса и Светлин са поканени в студито за коментар. Идеята на продуцентите за размяна на съпруги да бъде коментирана на живо от техните родители, което ще гарантира грандиозно шоу. Няма да минем без нападки и обвинения, но със сигурност ще чуем и неизказани мотиви за поведението на агресивния Цветелин, жената готова на всичко заради детето си – Ива, младата съпруга Ванеса и любовта на живота ѝ Светлин. Защото майките са тези, които познават децата си най-добре и са готови на всичко, за да ги защитят!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала