Архив Survivor

На 12 ноември в Survivor:Николай Мартинов измисли ново племе - Чукура

Добави коментар

В Survivor: Николай Мартинов измисли ново племе - Чукура. Пачека се разединиха след изгонването на Али
какво всъщност се случва на Острова на изгнаника.

Тази вечер в Survivor: Островите на перлите оцеляващите в Балбоа ще се срещнат в изпитание за имунитет, а Галина и Мартинов ще се борят в стратегически дуел. Един от участниците в него ще се върне в Блабоа, за да излъже всички останали в племето какво всъщност се случва на Острова на изгнаника.

Тази вечер в епизода оцеляването вече е въпрос само и единствено на лична стратегия, въпреки че бившите Пачека влязоха в общото племе с мнозинство, в момента те са на изчезване. Това стана след като Галина успя да привлече на своя страна Янита. Получила от своите цели шест гласа, Ваня реши, че вече няма какво да дели с бившите си съплеменници и заедно с Гергана яхнаха вълната на яростта, като започнаха да градят своя стратегия за коалиция. Именно това чакаше Галина – виждайки потенциален съюзник, тя веднага насочи всичките си усилия към Ваня и така я привлече на своя страна, като с този акт тотално хвърли стратега на бившите оранжеви Иван в немилост. Уви обаче един от участниците успя временно да осуети плановете на Генерала само с един победен ход.

 

Здравко


Днес Блабоа се изправиха един срещу друг в изпитание за награда – нощувка в спа-хотел с вечеря и закуска.
Освен това победителят получи и уникален шанс да посочи един от оцеляващите, който да отиде на Острова на изгнаника. Играта се състоя в три кръга, в които сървайвърите трябваше да демонстрират своите стрелкови способности.

В три последователни кръга те стреляха с различно оръжие по мишени с различни числови стойности. В първия – с лък; във втория – с индианска тръбичка и стрели, а в третия – с катапулт и топка, която трябваше да премине през кръгла „врата”.

До финала стигнаха двамата участници с най-високи резултати от предните два кръга – Спас и Здравко. В последния футболен кръг националният вратар не остави никакви шансове на Спас и го прати да си почива в племето след загуба с 3:0.

Така Здравков получи шанса да посочи един от съплеменниците си, с когото да сподели наградата и един, който да отиде на Острова на изгнаника. Вратарят избра компанията на Вънов, който се разплака след като чу избора на съплеменника си. Голямата изненада дойде, когато Здравко посочи Галя за изгнаник.

На Острова на изгнаника първият жител само за 24 часа вече беше успял да си направи навес, легло и газова лампа. Николай сподели, че стратегията му от тук насетне ще се определя в зависимост от това кой ще пристигне на острова. Бащата на близначките заяви, че е възможно и да загуби някои от дуелите, защото е силен в оцеляването, но не е свръхчовек.

Мартинов посрещна Галина с пълно безразличие и с готова лъжа.
Веднага след като Генерала му разказа историите в Балбоа, Мартинов я излъга, че в играта има трето племе с името Чокура, където отиват изгонени от племенен съвет. Според думите му основателка на племето е Силвия Радулова. Така Галина вече повярва, че всъщност малката Силвия и Али продължават в играта. Нещо повече - оплитайки се в интригите си тя съвсем небрежно си призна, че всъщност тя командва парада в Балбоа и че супер е ядосана, че Иван ще й вземе трона и ще разбие коалицията й, докато я няма.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor

Сбъдват ли се големите надежди в Survivor - понеделник вечер от 21:30 часа по bTV