Архив Music Idol

Music Idol разтърси Скопие

Добави коментар

Фънки предизвика истински фурор сред македонските фенове на Music Idol.
Талантите от Music Idol превзеха Скопие. Близо 3 хиляди души изпълниха най-големият клуб в македонската столица – “Колизеум”, за да слушат изпълненията на талантите. Финалистите бяха подкрепени и от македонски звезди, като Ноне Неделковска, DNK, Владко Лозановски, Тамара и др.

 Фънки предизвика истински фурор сред македонските фенове на Music Idol.Фънки предизвика истински фурор сред македонските фенове на Music Idol. В продължение на близо час най-скандалният член на журито на шоуто раздаваше автографи на своите почитатели пред клуба.

Веднага след концерта идолите заминаха за Охрид където ще си починат преди репетициите за следващия концерт. Всичко най-интересно от концерта в Скопие, зрителите на bTV ще видят в изданията на шоуто през седмицата.

Междувременно от днес всеки фен на идолите ще може да се сдобие с техни автографи. Таланти от трите издания на шоуто ще радват почитателите си всеки ден до 14 май от 16.00 часа в Сити Център София. Освен среща с любимците си, феновете ще могат да си спечелят и  покана за някой от следващите концерти в Music Idol, като изпълнят свое любимо парче в  “Караоке Айдъл”. Всички изпълнения на караоке певците ще бъдат качени в уеб сайта на предаването www.musicidol.btv.bg, където потребителския вот ще оцени най-добрите, а изпълнителите ще спечелят много предметни награди.  
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер