Архив Music Idol

Music Idol - 4 май

Добави коментар

Силвия Кацарова и Мaриана Попова гостуват на Music Idol, 4 май от 20:00 часа
Music Idol  - 4 майУтре, 4 май талантите в Music Idol ще представят песни, превзели световните чартове в историята на поп музиката. По време на евъргрийн концерта от сцената на шоуто ще прозвучат песни на “Earth, Wind and Fire”, James Brown, „Kool and The Gang” и др.

Специални гости на концерта утре вечер ще бъдат Силвия Кацарова и Мариана Попова. Двете звезди ще подкрепят идолите с едни от най-големите си хитове. В края на шоуто на сцената за последен път ще се качи Виктория Димитрова. В риалити епизода в четвъртък стана ясно, че приходите от sms-и от утрешния концерт ще бъдат дарени за обучение на Вики в някоя от световните музикални школи.

Патилата на Марин и Мустафа в шоуто продължават. Утре вечер в специален видео материал зрителите на bTV ще видят какво преживя Марин в опитите си да позлати зъба си и как намери свой съмишленик по пътя към зъболекарския кабинет.
Докато Марин се опитва да придобие „златен статус” в шоуто, Мустафа не спира с палавите закачки към жените около него. Женският състав от персонала на хотела е подложен на постоянни задевки от страна на звездата, като често пъти Мустафа не губи време и директно отправя своите предложения за връзка към тях.

Междувременно битката между феновете на талантите във форума на сайта на шоуто продължава. Поддръжниците на македонските финалисти се увеличават с всеки изминал ден. Споровете дали следващия музикален идол на България може да е македонец не спират.  
Всеки който иска да стане част от шоуто и да гледа любимците си на живо може да участва в игрите на сайта, които ще му дадат шанс да спечели покана за някой от концертите в Music Idol. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер