Архив Music Idol

Music Idol 3 съблече и разплака Соня Васи

Добави коментар

Music Idol 3 съблече и разплака Соня Васи
Тони Димитрова е гост-звездата в Бургас

Music Idol 3 съблече и разплака Соня ВасиОбщо... кандидат идоли от Варна продължават в следващата фаза на Music Idol.
В продължение на два дни Мария, Фънки, Дони и Соня Васи бяха изнанадвани непрестанно от кандидатите. Голяма част от тях отново изтърпяха критиките на Фънки, като болшинството от момичетата напускаха залата със сълзи в очите. Момче беше изкарано с охрана, след като беше скъсано от журито, но минути по-късно нахлу отново в залата под предлог, че е получил аплодисментите на останалите кандидати и поиска да бъде допуснато до следващия етап на шоуто.

Момиче, което си е направило пластична операция на носа, за да заприлича на Мадона, пък успя да се превъплъти в ролята на певицата и пресъздаде изключително горещи сцени от филма „В легло с Мадона”. Журито беше сюрпризирано и от нигерийско трио. Студент от африканската държава се яви на кастинга, подкрепен от двама свои сънародници и успя да зарадва четиримата изпитващи. Част от кандидатите се опитаха да впечатлят Дони и Мария, като изпълняваха техни песни, а момиче дори подари плюшен лъв на фолк-грацията като подарък за малката ѝ дъщеря.

Соня Васи загуби облог и трябваше да покаже прелестите си пред останалите членове на журито. Рокаджийката заяви, че ако има поне един от талантите, който може да изпълни парчето на Guns’N’ Rozes – “Sweet Child Of Mine”, тя ще се съблече. Минути по-късно в залата влезе една от кандидатките и брилянтно изпълни песента. Така Соня беше принудена да изпълни заканата си. По-късно русата красавица се разплака, докато в залата осемгодишната Ралица Добрева изпълняваше „Summer Time”. Малката варненка успя да впечтали журито с уникалния си глас, но заради възрастта си не беше допусната до театралните кастинги. Сред колоритните изпълнения изключително забавни бяха песента за „Питона, който гледа от гаража” и кандидат наследника на „Кен Ли” – “Give Me One Reason” на Трейси Чапман, изпълнена на изключително смешен език.

Изненада за журито беше и изпълнението на актьорите Христо Мутафчиев и Филип Аврамов, които решиха да се явят на кастинга, докато минаваха през КК Албена по работа. Двамата изпяха песен от пиесата „Четири чифта пагони”.

В събота и неделя Етиен Леви, Георги Георгиев от „Остава” и Ясен от група „Те” ще отсеят най-добрите певци в Бургас, които ще получат шанса да се явят пред Фънки, Дони и Мария на 2-ри и 3-ти февруари. Към журито в мосркия град ще се присъедини и Тони Димитрова, която ще е втората гост звезда в Music Idol 3.
    Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер