Архив Music Idol

Music Idol 3 - 31 март от 20.00 часа

Добави коментар

Първото токшоу в Music Idol ще срещне български звезди в диспут във вторник, 31 март
Талантите с най-нисък зрителски вот след първия голям концерт ще бъдат подкрепени от български звезди в първото токшоу, утре вечер в Music Idol 3 от 20.00 часа.
На сцената на шоуто ще се изявят Богдана Трифонова от “Часът на мама” и Симеон Колев – водещ на предаването “Стартер” на БГ радио, които ще представят своя авторска песен.

Магдалена ДжанавароваМеждувременно отношенията между част от талантите вече се задълбочиха и съвсем скоро феновете на шоуто ще разберат между кои от тях се заражда любов.

Голяма част от идолите поздравиха Магдалена Джанаварова по случай рожденият ѝ ден. Маги, която получи втори шанс от журито на Music Idol празнува в столичен пиано бар, в който се изявява и като певица. Партито продължи до късни часове, а идолите не пропуснаха да попеят на участничката в шоуто.

Въпреки че отпадна от музикалната надпревара Васил Стоянов не спира да подкрепя своята любимка сред финалистите. Най-младата участничка Симона Статева се радва на изключителната подкрепа на рокаджията, който не пропуска да види как се готви за новите си задачи тринайсет годишната девойка. Утре вечер зрителите на bTV ще разберат повече, за това как славата натрупана в шоуто влияе на Симона и какво мислят нейните родители и приятели за участието ѝ в Music Idol 3.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер