Архив Music Idol

Music Idol - 20 април

Добави коментар

Песни от филмите „Криминале”, „Кръстникът”, „Коса”, „Девет седмици и половина” и др. ще звучат утре,20 април от сцената на Music Idol.
Music Idol - 20 априлХристо Мутафчиев ще пее на сцената на Music Idol


Песни от филмите „Криминале”, „Кръстникът”, „Коса”, „Девет седмици и половина” и др. ще звучат утре от сцената на Music Idol.
Четвъртият конецрт ще бъде открит с изпълнение на актьора Христо Мутафчиев, а в шоуто участие ще вземат актьорите от “Комиците”.

Вчера идолите се срещнаха със звездата на електронната сцена Пол Ван Дайк. Близо час те разговаряха с него за правилата в световния шоубизнес, след което той им даде съвети за професионалната им реализация. Ван Дайк разкри и любопитни моменти от работата си със звезди от ранга на Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк. След срещата със звездата и поредните тежки репетиции талантите посрещнаха Възкресение Христово в един от столичните храмове.  Най-интересното от срещата Пол Ван Дайк зрителите на bTV ще видят през седмицата в живите предавания на шоуто.

Утре вечер в залата по време на концерта ще бъде и Дарко Илиевски, който ще пристигне от Скопие, за да подкрепи приятелите си. Идолите пък готвят специална изненада за македонецът, който вчера навърши 21 години.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер