Архив Music Idol

Music Idol - 20 април

Добави коментар

Песни от филмите „Криминале”, „Кръстникът”, „Коса”, „Девет седмици и половина” и др. ще звучат утре,20 април от сцената на Music Idol.
Music Idol - 20 априлХристо Мутафчиев ще пее на сцената на Music Idol


Песни от филмите „Криминале”, „Кръстникът”, „Коса”, „Девет седмици и половина” и др. ще звучат утре от сцената на Music Idol.
Четвъртият конецрт ще бъде открит с изпълнение на актьора Христо Мутафчиев, а в шоуто участие ще вземат актьорите от “Комиците”.

Вчера идолите се срещнаха със звездата на електронната сцена Пол Ван Дайк. Близо час те разговаряха с него за правилата в световния шоубизнес, след което той им даде съвети за професионалната им реализация. Ван Дайк разкри и любопитни моменти от работата си със звезди от ранга на Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк. След срещата със звездата и поредните тежки репетиции талантите посрещнаха Възкресение Христово в един от столичните храмове.  Най-интересното от срещата Пол Ван Дайк зрителите на bTV ще видят през седмицата в живите предавания на шоуто.

Утре вечер в залата по време на концерта ще бъде и Дарко Илиевски, който ще пристигне от Скопие, за да подкрепи приятелите си. Идолите пък готвят специална изненада за македонецът, който вчера навърши 21 години.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер