Актуално Други

Mrs. Harris Goes To Paris ще бъде наличен за стрийминг само по SkyShowtime

Добави коментар

SkyShowtime потвърди, че филмът Mrs. Harris Goes To Paris ще се предлага за стрийминг в платформата от 19 юни

Mrs. Harris Goes To Paris е пленяваща история за една привидно обикновена британска домашна помощница, която се впуска в невероятно приключение в Париж, водена от мечтата си да притежава рокля от колекцията за висша мода на Christian Dior.

Ейда Харис (в ролята е номинираната за Academy Award® Лесли Менвил) живее в Лондон и се издържа с почистване на къщи в годините след Втората световна война. Съпругът ѝ се води изчезнал в битка и тя води самотен живот, но не се отдава на мрачни мисли за сполетялото я нещастие, нито се оплаква от съдбата си. Но когато вечно прагматичната Ейда вижда невероятно красива рокля на Christian Dior в спалнята на една от заможните си клиентки, самата тя е учудена от непреодолимото желание, което я обзема. Да притежаваш нещо толкова ефирно, толкова красиво, едно истинско произведение на изкуството – това би могло да промени живота на всеки човек.

След като работи извънредно, спестява, колкото се може повече, и дори изпробва късмета си на пистата за надбягвания, Ейда най-накрая събира сумата, с която ще може да си позволи рокля на Dior. Тя се сбогува с най-близките си приятели Ви (Елън Томас) и Арчи (Джейсън Айзъкс) и поема към Париж, за да посети известната модна къща House of Dior и да сбъдне мечтата си. Но когато пристига, Ейда се сблъсква с поредица от изненадващи препятствия, сред които заплашителната мадам Колбер от Dior (в ролята е номинираната за Academy Award® Изабер Юпер), която настръхва от ужас само при мисълта, че чистачка ще носи висша мода.

Посетете PoTV.bg

Но независимо от всички трудности, които се изпречват на пътя ѝ, Ейда отказва да си тръгне от Париж без своята рокля. Непоколебимата ѝ решителност пленява Андре, счетоводителя идеалист на Dior (Лукас Браво), манекенката с добро сърце Наташа (Алба Баптиста) и аристократа маркиз дьо Шазан (Ламбер Уилсън), който се оказва най-желаният ерген в Париж. Ейда скоро открива, че като променя своя собствен живот, тя започва да променя живота и на хората около себе си. Оказва се, че дори може да помогне за спасяването на самата модна къща House of Dior.

Адаптирайки романа на Пол Галико „Mrs. Harris Goes to Paris“ от 1958 г. за големия екран, сценаристът и режисьор Антъни Фабиан създава пленяваща, модерна приказка за преследването на мечтите, силата на приятелството и това колко е важно да останеш верен на себе си.

Потребителите получават директен достъп до услугата SkyShowtime чрез приложението SkyShowtime, налично за Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung, както и чрез уебсайта: www.skyshowtime.com.
Месечната цена за SkyShowtime е 3,99 евро.

вижте още в poTV.BG

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: SkyShowtime

Сериалът The Family Stallone по SkyShowtime от 2 октомври

Mayor Of Kingstown – Втори сезон наличен от 30-и януари, само в SkyShowtime

Оригинален комедиен сериал Funny Woman от 10 февруари в Skyshowtime

Jurassic World Dominion наличен по SkyShowtime от 10-и февруари

Днес в България стартира напълно нова стрийминг услуга