Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 8 – какво ще се случи…

1 коментар

Мелих вижда, че Дерин може да ходи. Какво ще направи той? Дерин също е смаяна, когато разпознава Арас в градината на Асия. Откъде Дерин познава Арас? Вижте какво ще се случи в с.2, еп. 8 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 29 май 2023 по bTV Lady.

В с.2, еп. 8 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ Ядосана Гюнюл напуска Халюк и отива при Мелих, където разваля един от най-щастливите им мигове с Бахар. Асия се все повече се сближава с пациента си, без да подозира за опасността, която я грози.


НА КРАТКО какво се случва с.2, еп. 7 на „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 26 май 2023 по bTV Lady.

Мелих вижда, че Дерин може да ходи. Какво ще направи той?

Дерин също е смаяна, когато разпознава Арас в градината на Асия. Откъде Дерин познава Арас?

Асия помага на Арес да си спомни как се казва.

Текст от potv.bg
Дерин пристига в квартала, където живее Бахар, за да се види с майка си, и след като открива колата на Волкан, паркирана пред къщата на Асия, любопитството и ревността ѝ надделяват и решава да поогледа наоколо.

Без да се колебае и да се замисля, че някой може да я види и да открие, че тя наистина може ходи, Дерин става от инвалидната количка и се изправя, за да шпионира Асия, когато изведнъж поглежда към Арас, който също е в дома на лекарката, и казва името му. Откъде се познава Дерин с Арас?

В същото време Гюнюл казва на Мелих да излезе да помогне на Дерин, защото се бави с влизането, а когато излиза, Мелих се сблъсква с реалността.

Действието се пренася в градината, където на Асия се обажда ключаря и ѝ казва, че вече знае вратата, която може да се отвори с ключа, който тя му е донесла.

Текст от potv.bg
Мелих, който изляза на улицата, за да помогне на Дерин, вижда племенницата си да стои на краката си и разбира, че тя всъщност може да... ходи! Дерин, без да се колебае, е слязла от инвалидната си количка, за да шпионира Асия и да разбере за какво си говори с Волкан.

Междувременно Мелих, след като няколко секунди не знае какво да прави, се скрива, за да не го види Дерин, и ѝ се обажда по телефона. Ще ѝ каже ли, че знае, че може да ходи?

Мелих пита Дерин къде е, а тя му казва, че е пред вратата. Той ѝ казва, че той също е пред входната врата, но не я вижда. Дерин, която е пред входната врата на къщата на Асия се показва с количката и казва на вуйчо си, че е видяла колата на Волкан и е решила да погледне, но тя не може да влезе и моли вуйчо си да ѝ помогне.

-Дерин, не ставай глупава, позвъни на Волкан и той ще дойде! Хайде да тръгваме!
-Аз сама ще вляза, но ако падна, ти ще си виновен!
Текст от potv.bg

В същото време Асия разказва на Арас, че ключаря, който познава, знае вратата, която може да се отключи с този ключ и може да отидат, за да видят, дали той ще си спомни нещо.

В този момент в градината идват Дерин и Мелих. Волкан е изненадан какво прави Дерин тук, а тя му казва, че е видяла колата му и е решила да дойде.

Дерин се представя на Арас, но Волкан ѝ казва, че той има амнезия и нищо не си спомня.

Действието се връща в 2014 година в Лондон, в един бар, където Дерин пристига запъхтяна и се извинява на Арас, че е закъсняла.

Действието се връща в настоящето. Дерин се извинява на Арас и му пожелава бързо оздравяване, но защо не каза, че познава мъжа, какво крие?

Волкан, Дерин и Мелих си тръгват.

Текст от potv.bg

Асия, Арас, Нил и Али вечерят заедно, а след това Али играе някаква игра и е много разочарован, че е загубил. Али подава джойстика на Арас и му казва да опита. Всички са учудени, включително и Арас, че може така добре да играе, дори минава нивото, което Али не успя.

Асия тръгва да закара Арас в болницата. Пред къщата се засичат с Дерин и Волкан. Волкан предлага на Асия, той да ги закара до болницата, а тя му отговаря, че сама ще се справи.

Докато пътуват Арас разпитва Асия, защо жената на Волкан е в инвалидна количка, а тя му отговаря, че е катастрофирала, а след това допълва, че двете са катастрофирали. Мъжът я пита, защо се е развела с Волкан, а Асия му отговаря, защото ѝ е изневерил. Арас започва да чува страни шумове в главата си и моли Асия да спре.

Арес излиза от колата и вижда отсреща виенско колело и казва, че си е спомнил.

-Ти, си спомняш това място? – изненадана е Асия.
Текст от potv.bg

Действието прескача на сутринта. Волкан се събужда и вижда крака на Дерин върху своя. Изненадан той я пита, как е станало това, а тя му отговаря, че сигурно, той го е поотместил, защото много му липсва. Волкан пита Дерин като я натиска по крака, дали не чувства нещо, а тя му отговаря, че чувства нещо, но не и в краката и се опитва да го целуне, но Волкан я отблъсква с извинението, че трябва да отиде да се измие.

Текст от potv.bg
Мелих си пие кафето със сестра си и ѝ казва, че снощи е видял как Дерин стои на краката си и е уверен, че Дерин може да ходи, но не иска никой да знае за това.

Гюнюл се чуди, какво отново е замислила дъщеря ѝ, че не ѝ е казала, че може да ходи.

-Како, виж, успокой се! Ние няма да кажем на Дерин, че знаем, че тя може да ходи! Аз вече загубих работата си, заради нейните лъжи, това е второто ѝ предателство! Ако сега си мълча, значи има причина! Защо мислиш така постъпва, за да не я остави Волкан!

Гюнюл казва, че Волкан е побъркал дъщеря.

-Како, успокой се! Знаеш, че Дерин не е добре, а ти няма да ѝ помогнеш, ако се държиш така! Ти я подстрекаваш да се съревновава с Асия! Нима лъжа? – пита Мелих, тъй като сестра му го поглежда изненадана. -Ако ѝ кажем, че знаем, нещата ще станат още по-лоши!
-Какво ще правим? – пита Гюнюл.
-Става дума за момиче, което искаше да се преструва, че е отвлечено, а това говори за патологично състояние, аз много мислех, трябва да я заведем на психиатър, за да ѝ окаже професионална помощ! Даже ще бъде най-добре да я убедим, да си признае! В противен случай ще пропадне и ще си навлече нови неприятности!
-Добре, Мелих, аз ще направя всичко, което искаш, но ти ще ми обещаеш, че всичко ще си остане между нас!

В този момент идва Бахар и ги пита, какво ще си остане само между тях, нима не са едно семейство. Мелих казва, че Халюк е бил груб със сестра му и тя се разстроила!

Текст от potv.bg
В същото време Дерин моли баща си да се сдобри с майка си. Халюк казва на Дерин, че темата е приключена.

Дерин се връща назад в 2014 г. в онзи бар и казва на Арес, че родителите ѝ му изпращат поздрави, а Мехмед и Лейла много ѝ помага тук.

Действието се връща в сегашно време и пита баща си, какво мисли с майка ѝ да заминат за Лондон, така хем майка ѝ ще се разсее, а тя ще се види с приятелите си там. Дерин пита баща си, дали се е виждал с Мехмед, а той ѝ отговаря, че отдавна не се нито чувал, нито виждал с него. Дерин казва, че Лейла много ѝ е помагала в Лондон и се чуди, какво прави сега. Волкан се напряга и се сеща, коя е Лейла.

Текст от potv.bg
В същото време Асия отвежда пациента с амнезия в жилищен комплекс и той си спомня нещо, докато минава покрай къщата на охраната, има видение на момче, което пише името си на стъкло, и си спомня името си - Арас.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 9 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 7 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 6, сезон 2 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 5, сезон 2 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ сезон 2, епизод 4 – какво ще се случи…