Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ епизод 45 (bTV Lady) – какво ще се случи…

Добави коментар

Майката на Селчук отива и разказва всичко на Гюнюл. Дерин решава да промени външния си вид, за да привлече вниманието на Волкан. Вижте какво ще се случи в епизод 45 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 31 март 2023 по bTV Lady.

В епизод 44 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ В момент на слабост Волкан се опитва да целуне Асия. Любовното признание, което Волкан прави на Асия, може да разруши връзката му с Дерин.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 45 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 31 март 2023 по bTV Lady.

Как ще премине срещата на Асия със Синан, неин стар приятел?

Майката на Селчук отива и разказва всичко на Гюнюл.

Ще успее ли Али да прости на баща си за шамара, който му удари?

Дерин решава да промени външния си вид, за да привлече вниманието на Волкан.


Текст от potv.bg

Асия и Синан са в кафето на болницата. Синан казва на Асия, че обича да изненадва жените, но не е очаквал от нея да се изненада толкова много. Асия го пита, дали не е от това, че той се е появил изненадващо. Синан казва, че по-скоро тя го е изненадала, защото изобщо не се е променила. Асия го пита, защо е дошъл в Текирдак, а той ѝ отговаря, че заради нея, като добавя, че от няколко седмици е в Истанбул и работи по една изложба, а докато е сърфирал в интернет се е сетил за нея.

-Качи се ва мотора и дойде в Текирдак?
-Да животът бърза, а аз обичам скоростта! Да вечеряме заедно! Ще те взема с мотора!
Текст от potv.bg

Нил открива Селчук в колата му и започва да чука по стъклото. Изненадан Селчук излиза и я пита, какво прави тук, защо не е на работа. Нил му обяснява, че от два дни го издирва след като е дошъл да я търси във фондацията, а след това телефонът му е бил изключен. Селчук се оправдава, че му е паднала батерията. Нил му казва, че му носи кафе и влиза в колата му на топло.

Нил му признава, че никога не го е виждала в това състояние. Той отговаря, че е добре и я пита, какво става с нея, защото до миналата седмица е бягала от него, а сега се държи така, сякаш е в беда.

-Искам да ми разкажеш, защото виждам отчаянието в очите ти! Искам да ти помогна! Ние сме самотници, разбираме се добре – казва Нил.

Селчук споделя с Нил, какво е разбрал от майка си, а след това е отишъл при Халюк, но той му казал, че не познава Хиджран.

Селчук казва на Нил, че си го е заслужил, защото много лоши неща е направил, и най-вече на нея и това, че го е осъзнал не го прави добър. Затова ще понесе наказанието си и винаги ще бъде нещастен. Селчук добавя:

-Дойдох при теб за да ми простиш, но защо, аз няма да си простя?! И винаги ще съм нещастен! Ако има човек, който заслужава да е нещастен, това съм Аз!

Нил го прегръща, като му казва, че не заслужава.

Текст от potv.bg
Бахар идва в болницата и вижда Асия, която изпраща Синан. След това Асия обяснява на Бахар, че Синан е неин състудент, но напуснал университета във втори курс, за да пътува и снима, че е бунтар и луда глава.
-Асия не е ли време да се измъкнеш от нездравословната връзка на Дерин и Волкан. Али ще получи помощ и ще се оправи. Асия, време е да помислиш за себе си!
Текст от potv.bg
Дерин е на фризьор и иска да промени нещо в себе си, за да привлече вниманието на Волкан. Той ѝ се обажда и ѝ казва, че сега излиза за терапията на Али, но като приключи ако иска ще мине да я вземе и отидат на вечеря. Дерин радостна се съгласява.
Текст от potv.bg

Хиджран пристига в дома на Халюк, за да се срещне с Гюнюл. Гюнюл я кани да влезе, Хиджран разглежда семейните снимки на семейство Гючлю, които са подредени на шкафа.

-Моят син няма семейна снимка, заради Халюк – казва Хиджран.
-Халюк? Не разбра?! -пита объркана Гюнюл.
-Бащата на сина ми е Халюк Гючлю! Имате право да го знаете!
-Какво говорите? Луда ли сте?!Вървете си!
-Ако не ми вярвате попитайте мъжа си?
-Махайте се!

Майката на Селчук си тръгва.

Текст от potv.bg

Бясна Гюнюл се обажда на Халюк и му казва, че където и да е веднага да се прибере.

-Гюнюл, нещо лошо ли е станало? Аз съм в Истанбул на среща!
-Където и да си, веднага си ела! - заповядва му Гюпюл и затваря.

Халюк веднага се обажда на рецепцията на хотела, където жена му беше настинала Хиджран, но му казват, че Хиджран е напуснала хотела, но е оставила бележка за него. Халюк казва на момичето да му я прочете: „Халюк, оставам в Текирдаг! Ще те в намеря, когато поискам! “

Текст от potv.bg
Волкан пристига за терапията на Али и се извинява на Асия, че е закъснял. Асия му казва, че Али е влязъл. Волкан ѝ обяснява, че се е забавил, защото се е занимавал с лъжите, които някой е написал за него във вестниците.

Асия му казва, че Али все още му е сърдит, но в този деликатен период той трябва да е до него, защото лошите им отношения му вредят и му казва да намери начин да му се извини. Волкан признава на Асия, че без да иска е ударил шамар на Али и много съжалява за това. Асия му казва, че трябва след като излезе Али от терапията да му се извини. В този момент се обажда Синан и я пита, дали уговорката им за довечера остава. Тя му отговаря, че да.

Волкан си мисли, че Асия има среща довечера с Тургай.

Докато Асия говори с психиатърката Волкан се извинява на Али и двамата се сдобряват.

Вечерта Синан пристига да вземе Асия с мотора си, но тя му казва, че е много студено и ще отидат с нейната кола.

Текст от potv.bg

Притеснен Халюк се прибира в къщи и пита Гюнюл какво е станало.

Гюнюл е нарисувала разбито сърце на черен фон и моли Халюк да погледне картината и да ѝ каже, дали ѝ харесва.

-Хубава е, много е хубава, да! – отговаря Халйк.
-Заради теб! Поздравления! Нарисувах я заради разбитото си сърце!
-Гюнюл, какво говориш и без това бързах да дойда от Истанбул! Какво искаш да ми кажеш?

-Дойде жената, с която те запознах във фондацията, която настаних в хотела! Когато бях бременна с Дерин си ми изневерявал с нея, нали?!
-Гюнюл, кълна ти се, няма друга жена!
-Да знам! Но в миналото е имало, когато бях слаб и сега ме караш да плащам за това! Някогашните ти забежки, отново изплуват! Един бог знае какво може да направи тази жена, след като дойде при мен!

Халюк се опитва да успокой жена си, но тя му казва, че трябва да оправи всичко, защото „Никой не може да отнеме силата на Гюнюл Гючлю!“

-Виж, Гюнюл, обещавам ще го уредя!

-Не обещавай, защото нямаш избор! Ще го уредиш! Тази жена и порасналият ѝ син, вашият син ще напуснат града! Никой не може да ме петни пред обществото!
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 9 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 8 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 7 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 6, сезон 2 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 5, сезон 2 – какво ще се случи…