ТВ анонси DIVA

Морски патрул ІІ

2 коментара

Не пропускайте вълнуващия нов сезон на „Морски патрул” по Hallmark Channel през месец март, в който Кралската австралийска морска патрулна корабна служба се бори с природните стихии, защитавайки границите и икономическата зона на Австралия

(SEA PATROL II)

Не пропускайте вълнуващия нов сезон на „Морски патрул” по Hallmark Channel през месец март, в който Кралската австралийска морска патрулна корабна служба се бори с природните стихии, защитавайки границите и икономическата зона на Австралия. Всеки ден, без почивка, при всякакви атмосферни условия, членовете ѝ се трудят упорито, кръстосвайки морето, за да защитават сигурността на страната.

Сниман на фона на изумително красивия Голд коуст в Австралия, сериалът описва ежедневието на  24 моряка с различни съдби, възраст и темперамент на борда на стария „Хамърсли” – 160-футов морски патрулен кораб с метална обшивка – съхраняващ емоции, желания и амбиции.

Независимо дали преследват тежко въоръжени контрабандисти на наркотици, крадци или пирати, дали помагат на глупаци или спасяват безразсъдни незаконни имигранти, техните приключения ги сплотяват,  създавайки дълбоки и дълготрайни приятелства, които не признават деление по класа и пол.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Морски патрул