Актуално В програмата

Моро и Валя се завръщат в Къртицата 2

Добави коментар

В първия понеделник след Великден, някои от участниците ще бъдат зарадвани със специална визита.

В първия понеделник след Великден, някои от участниците ще бъдат зарадвани със специална визита. Емил Русев, Александър Сано и Георги ще бъдат щастливите родители, които ще прегърнат децата си за пръв път, откакто преди два месеца влязоха в Базата.

Малката дъщеричка на екоактивиста Емил

Малката дъщеричка на екоактивиста Емил, съвсем искрено ще помоли супергероите да изгонят татко й, защото вече много й липсва.

ММА боецът Георги

ММА боецът Георги ще прояви най-нежната си страна, докато рисува с дъщеря си на двора, а Ивайла Бакалова няма да може да спре сълзите си през цялото време. 11-годишната Рая сподели, че няма да успее да се види с майка си по време на Великденските празници и това разби сърцето на Мис България.

Александър Сано

В епизода тази вечер, предстои да видите и най-бързото завръщане на оцелялата след елиминационния тест Бориса. 23-годишната красавица бе посрещната с нескрита радост, а Емил Русев се разплака от умиление.

Изгоненият в събота Борислав сподели, че ако подозирания от него Емил Русев не е Къртицата, то тогава това е Бориса. Боби призна, че най-силния четириъгълник от манипулатори в Базата е изграден от  Ивайла, Емо, Бориса и Евгени Иванов - Пушката.

Довечера, Заселниците ще бъдат споходени от още една изненада.

Моро и Валя се завръщат в Къртицата 2

Ромското семейство Валя и Моро, които участваха в миналогодишния формат на шоуто, ще гостуват в Базата, а това никак няма да се понрави на ММА героя Георги. Жоро не крие от никого неприязънта си към ромите, а дали внезапната визита ще породи скандали, очаквайте от 20.30 ч. по TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2