Актуално В програмата

„Море от любов” - събота, 19.09.2009, 17:00 часа, bTV

Добави коментар

В “Море от любов” - събота, 17:00 часа: Историите на: една преждевременно прекъсната любов, една разходка с колело... и защо Наталия напуска Антон...
Тази  седмица в “Море от любов” очаквайте:

Историята на една преждевременно прекъсната любов. Любомир и Цветелина се запознават преди шест месеца и след няколко  седмици флирт стават двойка. Преди  време обаче Цветелина заминава за Франция. Любомир я чака с нетърпение да се върне при него, но когато това най-сетне се случва, Цветелина му казва, че всичко между тях е приключило – без да му дава каквото и да е обяснение. Какво се е случило между тях и ще промени ли Цветелина своето решение ще научите тази събота по бТВ.

Втората тази седмица започва с една случайна разходка с  колело. Преди 2 години 20- годишната тогава Мирослава излиза с велосипеда си, за да се разтовари  след тежък работен ден. Тази разходка в морската градина на Бургас се превръща в най-съкровения момент в живота й, защото именно тогава тя среща Живко, мъжът, който я дарява с най-прекрасните мигове. Какво се случва след това и какво ги събира в студиото на “Море от любов” днес?

„Море от любов” - събота, 19.09.2009, 17:00 часа, bTV


На финала на тазседмичния ни брой ще се запознаете Антон и неговата съпруга Наталия от град София. Двамата са заедно от две години и половина, а осем месеца след като се запознават стават семейство. Потърси ни Антон, който сподели, че напоследък между него и съпругата му е имало напрежение. Антон не намира обяснение за това. Наталия обаче със сигурност има своите причини, и те са достатъчно силни…, защото преди месец тя напуска Антон, без да дори да си събере багажа. Дали това ще е история със щастливо продължение или драматичен финал?

Гледайте  “Море от любов” тази събота от 17.00 часа само по бТВ!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Море от любов

Миро е водещ на шоуто „Наистина любов” по bTV

Миро е герой в "Море от любов" в навечерието на Коледа

„Море от любов“ стартира десетия си юбилеен сезон

„Море от любов”: Две истории, в които мечтите на героите се превръщат в реалност

Ивана гостува в дома на героиня в „Море от любов”